"Γυρίσματα" σε υψηλή ανάλυση…

Reaction score
6
[IMGl]http://www.skai.gr/photos/200809/m04-143638Picture1.png[/IMGl]Μια νεα εκπομπη ξεκινα από Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τον Σκαι.
Τα "Γυρίσματα" είναι ένα οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να αναδειχθούν οι άγνωστες γωνιές της χώρας μας, να "φωτιστούν" τα κακώς κείμενα και να αναζητηθούν λύσεις.
Η ιστορία, η παράδοση, ο πολιτισμός, το περιβάλλον, οι γεύσεις και τα αρώματα, τα πρόσωπα, η τοπική κοινωνία. Ένα πολύχρωμο παζλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα με λήψεις υψηλής ανάλυσης High Definition.

Στο δελτιο τύπου αναφέρεται ότι η εκπομπη θα γυρισθεί με κάμερες υψηλής ανάλυσης αλλα δεν υπαρχει καμια αναφορά σχετικα με τον τροπο εκπομπής .
Μάλλον το συγκεκριμένο υλικο θα το δουμε στην πραγματική του διάσταση όταν ο Σκαι μεταβεί ολοκληρωτικά σε μεταδόσεις υψηλής ανάλυσης.
Προς το παρον οπως φαίνεται η εκπομπη θα μεταδίδεται σε SD και στην ουσια θα μας βαλει στην διαδικασία να φανταζόμαστε πως είναι πραγματικά γυρισμένο.
Παντως βλέποντας το τρειλερ, οι εικόνες υπόσχονται υψηλή ανάλυση επιπέδου σαν και αυτό που γνωριζουμε από τα HD Demo κλιπακια.

Trailer εδω...

Reaction score
14
αν θέλουν πάντως καλοκαιρινά γυρίσματα εδώ είμαι εγώ με μπόλικο υλικο!!!

Φυσικά με το αζημίωτο... και αξίζει... trust me!

εχω όλες τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Reaction score
0
Απάντηση: "Γυρίσματα" σε υψηλή ανάλυση…

mporei kapoios na ta anebazei???thanks!!!!

Reaction score
6
Απάντηση: "Γυρίσματα" σε υψηλή ανάλυση…

Είναι μεν γυρισμένα σε υψηλή ανάλυση αλλα μεταδίδονται σε SD.
Όταν κάποια στιγμη μεταδοθούν σε υψηλή ανάλυση τοτε ισως να ανεβούν από καποιο άλλο site οπου θα φιλοξενεί στον χώρο του τηλεοπτικές εκπομπές ώστε να μπορέσεις να το κατεβάσεις.

Επισης σε παρακαλώ διαβασε τους κανονισμούς του site.
Δεν επιτρέπονται μυνηματα με λατινικούς χαρακτήρες

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef