Γωνιακοι rca adaptor

Reaction score
5.971
Απάντηση: Γωνιακοι rca adaptor

Γυρισα τους παντες....δεν εχει κανενας,λογω μη ζητησης μου ειπαν.
Αυριο θα κατεβω στο κεντρο στην Πραξιτελους,στον Κατουμα.

Reaction score
5.971

Γιάννη για πέρνα από τον Γιαννακόπουλο μήπως έχει.

Είναι σχετικά κοντά στη δουλειά σου

Κολοκοτρώνη 53Γ τηλ. 2104122879

Επίσης Ξηρουχάκης, στη Κολοκοτρώνη 93 τηλ. 2104173795
Βρεθηκαν στον Γιαννακοπουλο!!!!

Reaction score
5.971

Moλις με πηρε ενας φιλος και μου ειπε οτι βρεθηκαν σε αποθηκη ηλεκτρονικου εξοπλισμου ενα στοκ 24 τεμαχιων.
Δεν θυμαμαι πως μου την ειπε την μαρκα,αλλα μου ειπε οτι ειναι ιαπωνεζικης κατασκευης επιχρυσα,πολυ καλης ποιοτητας. 3,80 ευρω το τεμαχιο. Αυριο το βραδυ που θα τα εχω στα χερια μου θα ανεβασω φωτο.

Reaction score
3.085

Moλις με πηρε ενας φιλος και μου ειπε οτι βρεθηκαν σε αποθηκη ηλεκτρονικου εξοπλισμου ενα στοκ 24 τεμαχιων.
Δεν θυμαμαι πως μου την ειπε την μαρκα,αλλα μου ειπε οτι ειναι ιαπωνεζικης κατασκευης επιχρυσα,πολυ καλης ποιοτητας. 3,80 ευρω το τεμαχιο. Αυριο το βραδυ που θα τα εχω στα χερια μου θα ανεβασω φωτο.
Γιάννη, καλησπέρα. Θυμίσου να μας πεις και λεπτομέρειες για το μαγαζί. Εγώ δεν πρόλαβα να πάω στο μαγαζί της γειτονιάς, αλλά του τηλεφώνησα και τα είχε φέρει. Μάλλον θα το πάω αύριο το απόγευμα. Εν τω μεταξύ, αν έχουμε και τη φωτό και την άποψή σου για την ποιότητα τους, θα μπορούμε και να επιλέξουμε κι όλας.

Πάντως στο μαγαζί περιμένω να βρώ κάτι τέτοιο:

Ελαφρά διαφορετικό και ίσως κατώτερο από αυτό που βρήκες στο ebay.
-

Reaction score
5.971

Δαδεκανησου 93 Περιστερι
2110113496 Κος Θανος

Αυριο το πρωι θα παω να τα παραλαβω,και το βραδυ θα ανεβασω φωτο και στοιχεια περι αυτων.
Τα ιδια με αυτα της φωτογραφιας βρηκα και στον Γιαννακοπουλο,στον Πειραια.

Reaction score
3.085
Βρήκα...

Καλησπέρα και πάλι. Βρήκα στον Βασιλειάδη, Σκρα 39, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 210-9565298. Ένα (1) ευρώ το ένα, σαν αυτά της φωτογραφίας που ανέβασα πιο πάνω. Πήρα 4 που χρειαζόμουν, αλλά δεν έχει πολλά, όσοι προλάβετε.
-

Reaction score
5.971

Kαλημερα!
Τελικα τα παρελαβα εχθες τα βυσματα.Παναγιωτη εμφανισιακα ειναι ιδια με αυτα της φωτο που ανεβασες,αρκετα καλης ποιοτητας. 3,80 το κομματι.
Δυστηχως ομως δεν εκαναν την δουλεια μου.:101: Τα τοποθετησα και συνεχιζει να βρισκει ο ενισχυτης,ειναι πολυ μικρο το περιθωριο.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Γωνιακοι rca antaptor

Εχει μεγαλους και μικρους.
Οι μικροι ειναι σαν αυτον εδω :

δεν ξερω ομως αν μπορω να τον βρω.

Εχει και η Tributaries μεγαλους και μικρους, αλλα ειναι ακριβοι, γιαυτο δεν τους φερνω.
Ο γερμανος τους εχει 14ευρω για να καταλαβεις. Και 10 να τους βαλω, παλι πολλα ειναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.490
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid