ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ HI-FI

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Καλησπερα σας!

Θελω να αγορασω ενα sub (200w) , 2 towers (180w) , 2 towers ακομα (300) και ενα ενισχυτη που να μπορει να τα συκωσει αυτα.

Το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω ενισχυτη hi-fi στο ιντερνετ που μπορει να εχει συνδεδεμενα πανω απο 4 ηχεια, επισης αν αγορασω home cinema ενισχυτη θα μπορεσω να τα συνδεσω και τα 4 tower η οχι αλλα καθως θελω τα ηχεια για μουσικη θα επιρεασει την αποδοση τους?
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Καλως μας ηρθες !

Παμε λιγο απ την αρχη φιλε μου, δες το λιγο ηρεμα και ομορφα...

Δεν εχεις προφανως ακομα αγορασει τα ηχεια, δεν τα αγοραζουμε με βαση την ισχυ που μπορουν να αντεξουν , την αναγραφομενη που λες.

Επισης, θελεις να τα εχεις ολα μαζι συνδεδεμενα ταυτοχρονα? κι αν ναι γιατι, για ποια εφαρμογη?
 


jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.993
Reaction score
1.462
Δεν είναι δύσκολο το setup, συνήθως τα subs είναι ενεργά και έχουν pass through το σήμα υψηλής στάθμης. Άρα το σήμα από το ζευγάρι Α (ναι, ο ενισχυτής θα πρέπει να διαχειρίζεται δύο ζεύγη ηχείων) πάει πρώτα στο sub και μετά πάει στα ηχεία. Η μόνη απαίτηση είναι το sub να έχει είσοδο υψηλής στάθμης (δηλ, ηχείων) και να περνάει αυτό το σήμα pass through. Αν το sub είναι τέτοιο, μπορείς να το συνδέσεις και παράλληλα στο ζεύγος Α. Το μόνο που δεν θα μπορείς είναι να το ελέγχεις από τον ενισχυτή (όπως το κάνουν οι AV) αλλά τοπικά. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό. Για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του συστήματος, λείπουν δεδομένα με κυριότερο το διαθέσιμο χρηματικό ποσό και το αν υπάρχει ήδη κάποιο από τα εμπλεκόμενα μέρη (ηχεία). Μετά η βέλτιστη λύση είναι αυτή του AV ενισχυτή ή AV ράδιο-ενισχυτή. Εκεί κάνεις ότι γουστάρεις με πληθώρα διαθέσιμων μηχανημάτων και βαλαντίων.
Γιάννης
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.364
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top