ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 3D

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια,
Μια βοηθεια εαν μπορειτε. Μολις πειρα το LG HX995DF (3D 2.1), και για ΤV εχω την PHILIPS 46PFL8605H (και αυτη 3D με 2 active Shutter Glasses).
Εχω δει μεσω του Player κατεβασμενα 3D demo και τα βλεπεις καλουτσικα.
Εχθες νοικιασα το piranha 3d (πρωτη φορα δοκιμασα να δω 3D μεσω δισκου Blu Ray) και δυστυχως με το που διαλεγω στο menu προβολη 3D δεν την παιζει , ενω την 2D κανονικα.
Εχω φυσικα ενεργοποιημενο στο Player το 3D και η ΤV το αναγνωριζει αυτοματα. Καλωδιο HDMI 1.4 (αν και η LG λεει πως και το 1,3 ειναι αρκετο).

Οπως εγραψα μολισ διαλεγω στο menu προβολη 3D μου λεει ο δισκος οτι για να παιξει θελει πηγη-TV και active Shutter Glasses,
εεε ολα ταχω γιατι δεν παιζιε τοτε :110::110::110:?????

Reaction score
1
Απάντηση: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 3D

Βάλε ένα άλλο τίτλο BD δισκάκι 3D και θα το παίξει κανονικά...το νοικιάρικο Piranha 3D μόνο 3D δεν έχει μέσα :126: εκτός και αν χώρεσαν και τις δύο εκδόσεις σε 17GB :142: που δεν...

Reaction score
0
Μακαρι φιλε μου να ειναι ετσι.Το σκεφθηκα και εγω αλλα πηγα σε 2 video clubs στην Σαλαμινα και δεν εχουν αλλο. Μου εκανε και εμενα εντυπωση πωσ να τα χωραει ολα σε 1 μονο blu ray

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 3D

Μακαρι φιλε μου να ειναι ετσι.Το σκεφθηκα και εγω αλλα πηγα σε 2 video clubs στην Σαλαμινα και δεν εχουν αλλο. Μου εκανε και εμενα εντυπωση πωσ να τα χωραει ολα σε 1 μονο blu ray

Χωράνε και παραχωράνε και άνετα κιόλας μη νομίζεις ! Απλά στο ελληνικό νοικιάρικο δεν χωράνε :142: ...καταλαβαίνεις :126: Πάρε το Alice in Wonderland που είναι παραγωγή σοβαρής εταιρείας, να χορτάσεις 3D.

Reaction score
0
εεεε τοτε γιατι το νοικιαζουν σαν 3D και εχει και την επιλογη για το πως θελεις να το πεξεις? Παντως ο μαγαζατορας μου ελεγε οτι πεζει...χωρις βεβαια να το εχει δοκομασει αυτος ή καποιος αλλος πελατης. Ε λογικο ειναι , λιγοι ακομα (ειδικα Σαλαμινα) εχουμε συστημα και τηλεοραση 3D.

Reaction score
1

εεεε τοτε γιατι το νοικιαζουν σαν 3D και εχει και την επιλογη για το πως θελεις να το πεξεις? Παντως ο μαγαζατορας μου ελεγε οτι πεζει...χωρις βεβαια να το εχει δοκομασει αυτος ή καποιος αλλος πελατης. Ε λογικο ειναι , λιγοι ακομα (ειδικα Σαλαμινα) εχουμε συστημα και τηλεοραση 3D.
Κοίτα, βασικά η ταινία λέγεται Piranha 3D είναι ο εμπορικός της τίτλος αυτός.Στο δισκάκι που νοίκιασα εγώ όταν βγήκε, ενώ το έγραφε στο εξώφυλλο δεν είχε μέσα τη 3D έκδοση, μάλιστα το ρίπάρισα κιόλας γιατί ήθελα να το κρατήσω και μου έκανε εντύπωση που είχε μόνο 17GB υλικό μέσα.Σαν παραγωγή δίσκου βέβαια είναι πολύ φτωχή, ούτε ένα τρέϊλερ δεν έχει μέσα !!!!...μετά από λίγες μέρες το ξανανοίκιασα από άλλο βιντεο κλαμπ γιατί δεν είχα κάνει σωστά το ριπαρισμα, και ως εκ θαύματος :142: ενώ ήταν η ίδια φτωχή έκδοση είχε επιλογή να δείς και το 3D μέσα.Εχω την εντύπωση λοιπόν πως βγήκαν δύο εκδόσεις στα νοικιάρικα για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά με τις μπούρδες που κάνουν οι εδώ εταιρείες διανομής δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο :142: ...

Η Σαλαμίνα αδερφέ είναι ένα τσιγάρο δρόμος, 20-25 λεπτά κάνω από το σπίτι μου να έρθω ειδικά το καλοκαίρι απολαμβάνω καφέ παραλία ΝΑΤΟ τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα :137:, δεν είναι και η άκρη του κόσμου...εγώ πάντως δεν προτιμώ τις 3D ταινίες με κουράζουν πολύ στα μάτια, όταν ωριμάσει η τεχνολογία βλέπουμε...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.092
Re: Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 3D

...εγώ πάντως δεν προτιμώ τις 3D ταινίες με κουράζουν πολύ στα μάτια, όταν ωριμάσει η τεχνολογία βλέπουμε...

Όταν ωριμάσει η τεχνολογία, θα έχουμε ωριμάσει και μεις τόσο πολύ, που δεν θα βλέπουμε...:142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 3D

Βπε παιδια κατι δεν παει καλα? Νοικιασα εχθεσ το RESIDENT EVIL:AFTERLIFE 3D
ΕΕΕΕ και οπωσ ειχα ξαναγραψει στ οπρωτο μου post
"δυστυχως με το που διαλεγω στο menu προβολη 3D δεν την παιζει , ενω την 2D κανονικα.
Εχω φυσικα ενεργοποιημενο στο Player το 3D και η ΤV το αναγνωριζει αυτοματα. Καλωδιο HDMI 1.4 (αν και η LG λεει πως και το 1,3 ειναι αρκετο).

Οπως εγραψα μολις διαλεγω στο menu προβολη 3D μου λεει ο δισκος οτι για να παιξει θελει πηγη-TV και active Shutter Glasses"

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ βρε παιδια μια βοηθει αφου ολα ταχω γιατι δεν παιζει τοτε ?????

Reaction score
10
Καλησπερα κι απο μενα,

Τωρα ειδα το ποστ σου και δε μου ειπες για τις συγκεκριμενες ταινιες οταν μιλησαμε στο τηλ.
Μη τρομαζεις και μην ασχολεισαι με τοιχον προβληματα που μπορει να εχει το συστημα σου και η τηλεοραση σου.

Και οι 2 ταινιες ειναι προβληματικες.
- Resident Evil 3D : η ευρωπαικη εκδοση παιζει οπου θελει. Δεν μπορει κανενας να βρει ακρη.
Στο ps3 παιζει ( Sony pictures γαρ... )

- Piranha 3D : δεν παιζει στα πιο πολλα player της αγορας.

Αναμενεις νεο firmware για το player σου , που θα τα υποστηριζει.

Reaction score
0
Λοιπον βρεθηκε ακρη (απ'το servis της LG). Επειδη και τα 2 εργα ειναι τις ODEON (στην Ελλαδα) η LG δεν τα αναγνωριζει στο 3D και κανουν μια πατεντα και πεζουν. Επαιξαν και σ'εμενα ετσι. Απενεργοποιω το 3D απ'το player, ξεκιναω την ταινια σε 2D ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ξεκινησει παω στο αρχικο menu και ενεργοποιω το 3D. Μετα ως εκ θαυματος το αναγνωριζει και πεζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!

Μου ειπαν οτι εχουν στειλει και memo στην LG για γενικο firmware update σ'ολα τις τα 3D players.

Reaction score
1

Μου ειπαν οτι εχουν στειλει και memo στην LG για γενικο firmware update σ'ολα τις τα 3D players.
Και η LG διάβασε το memo και γέλασαν τα...φρύδια της :142::143: έχει ένα θεματάκι με τα fw updates !

Reaction score
0

exw akribos to idio problhma k ekana thn diadikasia poy grafeis parapano k pragmatika epaixe..eyxaristo..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Απάντηση: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 3D

Kαλώς ήρθατε στο AVSite!

Παρακαλώ μόνο μην γράφετε με greeklish..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.208
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος