ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ............

Reaction score
49

Την κατάργηση των διοδίων στο δρόμο Πατρών-Κορίνθου ζητούν οι φορείς της Αχαΐας, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της Εθνικής Οδού. Οι τοπικοί παράγοντες υποστηρίζουν ότι είναι παράλογο να πληρώνουν οι οδηγοί για να κινηθούν σε ένα δρόμο-καρμανιόλα.

Είναι γεγονός ότι στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου, τα τροχαία ατυχήματα είναι συχνό φαινόμενο, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο πρώην γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Αϊβαλής, σε μήκος 95 χλμ. υπάρχουν 205 εικονοστάσια! «Είναι απαράδεκτο να πληρώνουν οι οδηγοί διόδια για ένα δρόμο που είναι απολύτως ανασφαλής και επικίνδυνος και ο οποίος επί 40 χρόνια που λειτουργεί, έχει εισπράξει τα διπλάσια χρήματα της ανακατασκευής του», καταλήγει ο κ. Αϊβαλής. Η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, τέλος, σκοπεύει να καταφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Reaction score
7
Γιατι μωρε? Τι εχει ο δρομος?
Μια φαρδια λωριδα/κατευθυνση, χωρις νησιδα, φωτισμενος (οποτε περναει μεσα απο τις πολεις...)

Ετσι τουλαχιστο τον ειχα αφησει πριν 3 χρονια... εκαναν κατι αλλο ?

Reaction score
49
Αν τώρα σου πω ότι το συγκεκριμένο κομματι εθνικής μου αρέσει πάρα πολύ??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Θα με πεις ανώμαλο......
Αλλά γουστάρω γιατί έχει πολύ στροφιλίκι και λίγες ευθείες..............

Και σαμαράκια σε κάποιες στροφές.....
Για να ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδάκια (Γιώργο, παιδάκια έγραψα, όχι παϊδάκια............Όχι τίποτε άλλο.....για να προλάβω τα σχόλια!!! :lol: :lol: :lol: )

V

VIDEOMIX

Guest
Πράγματι, πολύ επικίνδυνο κομμάτι. Τόσα χρόνια λένε πως θα ξεκινήσει η διαπλάτυνση η ακόμα και καινούργια εθνική, αλλα τίποτα.

Reaction score
0
Ασε που ανεβαινει και η αδρεναλινη... γιατι ή τρακτερ ή καμια αγελαδα θα βγει στο δρομο...
Για αγελαδα δεν γνωριζω, παντως εχω δει αλογο να κανει βολτα πανω στον δρομο βραδυ, ευτηχως για μενα στον αντιθετο ρευμα. Φυσικα ειδοποιησα τηλεφωνικα την αστυνομια, δεν νομιζω να ομως να σηκωθηκαν απο την καρεκλα, ηταν και χειμωνας...

Reaction score
14
Ελπίζω να μην τον φτιάξουν όπως την κακιά σκάλα στο ρεύμα εισόδου προς Αθήνα. Τουλάχιστον παλιά όσοι φοβόντουσαν δεν έτρεχαν επειδή ήταν στενός ο δρόμος. Τώρα είναι μεγάλος, όλοι τρέχουν και η τελευταία δεξιά στροφή είναι.....για πολλά ακόμα εικονοστάσια.

Reaction score
7
Ασε που ανεβαινει και η αδρεναλινη... γιατι ή τρακτερ ή καμια αγελαδα θα βγει στο δρομο...
Για αγελαδα δεν γνωριζω, παντως εχω δει αλογο να κανει βολτα πανω στον δρομο βραδυ, ευτηχως για μενα στον αντιθετο ρευμα. Φυσικα ειδοποιησα τηλεφωνικα την αστυνομια, δεν νομιζω να ομως να σηκωθηκαν απο την καρεκλα, ηταν και χειμωνας...
Αλλη φορα να παρεις το WWF... θα ενδιαφερθουν σιγουρα.

Reaction score
49
Hi-Q said:
Εγώ είχα δει πρόβατο :shock: :shock: :shock: στην εθνική Πατρών-Πύργου λίγο έξω από του Λάππα!!
Στο δικό μου ρεύμα, στις 12¨30 το βράδυ!!
Ευτυχώς το είδα έγκαιρα και η ALFA (+ ΚΟΝΙ + EIBACH) με έβγαλαν ασπροπρόσωπο.........
Βέβαια έχασα λίγο από το χρωματάκι μου και μερικά καλοκαίρια αλλά κατά τ' άλλα ΟΚ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966