ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ...ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-reviews-ΝΕΑ)!!!

Reaction score
51
Μετά από διάφορες προσπάθειες από εμένα και τον Διονύση Κουτρουμπάνο, για να γνωρίσουμε τις τάσεις και τα ενδιαφέροντα των μελών στην "Μουσική" γενικώτερα, ανοίγω αυτό το thread με σκοπό τα μέλη να αναφέρουν τα ενδιαφέροντα τους για συγκεκριμμένα θέματα όπως:
-Ενημέρωση σε συγκεκριμμένα συγκροτήματα-τραγουδιστές (Ξένους-Ελληνες), όσον αφορά news-κυκλοφορίες-συναυλίες. (Ηδη υπάρχει ανοικτό για τους Pink Floyd και Deep Purple)! :!:
-Reviews παρουσιάσεις δηλαδή συγκεκριμμένων καλλιτεχνών!!! με σκοπό να γίνουν είτε από εμάς τους συντονιστές είτε από τους ίδιους ή κάποιο άλλο μέλος! :!: :wink:

[scroll]Θα Θέλαμε την συμμετοχή όλων!!! με σκοπό το 2006 να είναι δημιουργικότερο και με πιό πολύ "μουσική"!!![/scroll]

Reaction score
0
Ας κάνω την αρχή... Πάντα μου άρεσαν τα αφιερώματα σε καλλιτέχνες!! Μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω καλλιτέχνες που ούτε γνώριζα ότι υπήρχαν, και να ψάξω το έργο τους!!

Πιστεύω λοιπόν, πως τέτοιου είδους αφιερώματα θα έδιναν ακόμα πιο μεγάλη ώθηση στην κατηγορία, που έτσι κι αλλιώς; για μένα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες!!

Reaction score
23
Εγω ο ερμος κατι για τους Japan εχω ζητησει αλλα....
Πιστός : Αντρίκο δεν μας κάνεις ΕΣΥ το αφιερωματάκι στους Japan ? :wink: :mrgreen:

Υ.Γ. Από χθες και για περίπου 10 μέρες , θα είμαι με dial-up σύνδεση λόγω αλλαγής Provider......άρα Αντρέα έχω δικαιολογία!

Reaction score
49
Γιατρέ μου, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε γενικό στυλ/είδος μουσικής ή μόνο σε καλλιτέχνες??

Θέλω να πιστεύω πως θα μπορούσε η ιδέα να "απλώσει" όχι μόνο προς συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή συγκροτήματα αλλά και προς είδη μουσικής (όπου θα αναφέρονται αρκετοί καλλιτέχνες που ασχολούνται με το είδος της μουσικής που μιλάμε, all time classic τραγούδια του είδους, χρονιές που εμφανίστηκαν πολλά τραγούδια του είδους κ.ο.κ)

Πως το βλέπετε??? :roll: :roll: :D :D

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Έχω την εντύπωση ότι αυτό που λέει από πάνω ο Γιάννης θα "πιάσει" πολύ αν γίνει. Καθώς δεν είμαστε όλοι γνώστες σε όλα τα είδη μουσικής, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να διαβάσουμε για ένα είδος, τους καλύτερους εκπροσώπους του, μερικά best of κλπ.

Επίσης δηλώνω φαν των αφιερωμάτων σε καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως αυτό που είχε κάνει ο Διονύσης αν θυμάμαι καλά για τους Scorpions.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιατρέ μου, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε γενικό στυλ/είδος μουσικής ή μόνο σε καλλιτέχνες??

Θέλω να πιστεύω πως θα μπορούσε η ιδέα να "απλώσει" όχι μόνο προς συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή συγκροτήματα αλλά και προς είδη μουσικής (όπου θα αναφέρονται αρκετοί καλλιτέχνες που ασχολούνται με το είδος της μουσικής που μιλάμε, all time classic τραγούδια του είδους, χρονιές που εμφανίστηκαν πολλά τραγούδια του είδους κ.ο.κ)

Πως το βλέπετε??? :roll: :roll: :D :D

Κι εγώ συμφωνώ με τον Γιάννη.
Αφιερώματα πχ Blues, classic rock, pop etc.
Εδώ μπορούν όλοι μετά από κάποια παρουσίαση του κάθε είδους, να ρίχνουν απόψεις και συγκροτήματα που γουστάρουν, προτείνοντας έτσι και στον υπόλοιπο κόσμο να ακούσει. Ε?

Reaction score
2
Επίσης θα ενδιαφερόμουν για είδη μουσικής και συγκροτήματα, που ο καθένας μας πιστεύει ότι είναι ο "αφρός".
Με αυτό τον τρόπο, πιστεύω, ότι πολλοί θα ανακαλύπταμε συγκροτήματα που δεν γνωρίζουμε.
Π.χ. Εχθές το απόγευμα, σε μία ακρόαση, μου έφεραν ένα τούρκικο συγκρότημα που έπαθα από τη μουσική τους.
Ο 1ος δίσκος ήταν παραδοσιακά τραγούδια, ερμηνευμένα λίγο διαφορετικά και το 2ο μία μίξη τζαζ και παραδοσιακής τούρκικης σκηνής (σαν το Εκος του Φακανά)

Reaction score
14
Συμφωνω και εγώ με τα παραπάνω. Τώρα θα ήθελά ένα αφιέρωμα στα Classic Metal Ballads. Μήπως να είναι θέμα και για την επόμενη συλλογή AVSITE?..!!xixixi

Reaction score
7
Συμφωνω και εγώ με τα παραπάνω. Τώρα θα ήθελά ένα αφιέρωμα στα Classic Metal Ballads. Μήπως να είναι θέμα και για την επόμενη συλλογή AVSITE?..!!xixixi
Classic Metal Ballads (το compilation του Δ. Κατή, απο τους Εξοριστους) ηταν το 2ο CD που ειχα αγορασει και πολυ αγαπημενο μου... και το πρωτο που ειχα καταστρεψει....

Τι μου θυμισες.... (οτι δεν κολλαμε τιποτα επανω στο CD και πολυ περισσοτερο δεν κοβουμε με φαλτσετα το περιγραμμα αυτου που εχουμε κολλησει!!)

Reaction score
7
Εμενα μου αρεσει η κατηγορια, ακομα και να μεινει ετσι. Πεταει!

Βεβαια, αξιζει να πουμε οτι ο χρονος των συντονιστων (και των υπολοιπων) ειναι περιορισμενος και αξιζουν πολλα μπραβο σε οσους προλαβαινουν!
Ειχα παθει το εξης... Μου ηρθαν κατι (audio related) θεματα στο μυαλο οταν ημουν στη δουλεια για να γραψω -θα εβρισκα χρονο- αλλα μεχρι να παω σπιτι, ειχα ξεχασει ποια ηταν τα θεματα.... Φοβερο. Σπαστηκα. Απο τοτε στελνω mail στον εαυτο μου απο τη δουλεια ή το αναποδο.

Reaction score
23
Classic Metal Ballads (το compilation του Δ. Κατή, απο τους Εξοριστους) ηταν το 2ο CD που ειχα αγορασει και πολυ αγαπημενο μου... και το πρωτο που ειχα καταστρεψει....

Τι μου θυμισες.... (οτι δεν κολλαμε τιποτα επανω στο CD και πολυ περισσοτερο δεν κοβουμε με φαλτσετα το περιγραμμα αυτου που εχουμε κολλησει!!)
Γιώργο εγώ το έχω σε βινύλιο , γι'αυτό και ζεί ακόμα..... :mrgreen:

Reaction score
7
Φυσικα μπορουμε και εμεις να ετοιμασουμε καποιο αφιερωμα σε καποιο συγκροτημα, αρκει να ενημερωσουμε απο πριν τους συντονιστες, για να μη γινεται -κατα λαθος- παραλληλη δουλεια.
Μην τα περιμενουμε ολα απο αυτους!

Keep Walking.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος