ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ...ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-reviews-ΝΕΑ)!!!

Reaction score
7
Συμφωνω και εγώ με τα παραπάνω. Τώρα θα ήθελά ένα αφιέρωμα στα Classic Metal Ballads. Μήπως να είναι θέμα και για την επόμενη συλλογή AVSITE?..!!xixixi
Classic Metal Ballads (το compilation του Δ. Κατή, απο τους Εξοριστους) ηταν το 2ο CD που ειχα αγορασει και πολυ αγαπημενο μου... και το πρωτο που ειχα καταστρεψει....

Τι μου θυμισες.... (οτι δεν κολλαμε τιποτα επανω στο CD και πολυ περισσοτερο δεν κοβουμε με φαλτσετα το περιγραμμα αυτου που εχουμε κολλησει!!)
Γιώργο εγώ το έχω σε βινύλιο , γι'αυτό και ζεί ακόμα..... :mrgreen:
Ηθελα να κανω τα γραμματα του CD κοκκινα απο κενο μαυρο περιγραμμα που ηταν, οπότα κολλαω πανω σελοτέιπ (το καλο που ξεκολλαει), Κοβω οσο περισσευε απο τα γραμματα, το βαφω και ξεκολλαω αυτο που περισσευε (μαζι με τα data του αλουμινιου). Ετσι αδοξα παρεδωσε το πνευμα του το CD. Μετα απο αυτο επαιζε μεχρι το κομματι 7...

Reaction score
14
[quote="ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ @ Sun Dec 04, 2005 11:00 am
Γιώργο εγώ το έχω σε βινύλιο , γι'αυτό και ζεί ακόμα..... :mrgreen:[/quote]

Ομοίως, το έχω σε βινύλιο. :D

Reaction score
23
Ηθελα να κανω τα γραμματα του CD κοκκινα απο κενο μαυρο περιγραμμα που ηταν, οπότα κολλαω πανω σελοτέιπ (το καλο που ξεκολλαει), Κοβω οσο περισσευε απο τα γραμματα, το βαφω και ξεκολλαω αυτο που περισσευε (μαζι με τα data του αλουμινιου). Ετσι αδοξα παρεδωσε το πνευμα του το CD. Μετα απο αυτο επαιζε μεχρι το κομματι 7...
To ανήσυχο πνέυμα της δημιουργικότητας ξαναχτυπά! :mrgreen:

Reaction score
51
Φυσικα μπορουμε και εμεις να ετοιμασουμε καποιο αφιερωμα σε καποιο συγκροτημα, αρκει να ενημερωσουμε απο πριν τους συντονιστες, για να μη γινεται -κατα λαθος- παραλληλη δουλεια.
Μην τα περιμενουμε ολα απο αυτους!

Keep Walking.
Thanks George!

Reaction score
0
Ψηφίζω Rory δαγκωτό!

Πολλοί νεαρότερης ηλικίας δεν τον ξέρουν και θα άξιζε μιας αναφοράς...

Reaction score
0
Δεν το ψήφισα μόνος μου.

"The devil made me do it" :wink:

Έχω να προτείνω και κάτι ακόμα μιας και πιάσαμε τους "αδικοχαμένους"

Eva Cassidy.

Μικρή δισκογραφία, μεγάλη φωνή...

Στην δισκοθήκη μου μαζί με όλους τους δίσκους του Rory είναι για κάποιο λόγο που δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δίπλα-διπλα όλοι οι δίσκοι της Eva...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μια και έρχονται γιορτές και το κλίμα απαιτεί απαλή και τρυφερή μουσική :twisted: :twisted:, να ετοιμάσω αυτές τις μέρες κάτι για τους αγαπημένους μου Rammstein;

Reaction score
7
Εχω μια προταση σχετικα με τα αφιερωματα που εχουν γινει ως τωρα και γι αυτα που θα ακολουθησουν...

Επειδη ειναι αδυνατο να γινουν ολα sticky για αμεση προσβαση, προτεινω τη δημιουργια ενος thread, που θα διαχειριζεται/συμπληρωνεται μονο απο τους συντονιστες της κατηγοριας και θα περιλαμβανει τα link απο τα αντιστοιχα θεματα των αφιερωματων...

Reaction score
51
Εχω μια προταση σχετικα με τα αφιερωματα που εχουν γινει ως τωρα και γι αυτα που θα ακολουθησουν...

Επειδη ειναι αδυνατο να γινουν ολα sticky για αμεση προσβαση, προτεινω τη δημιουργια ενος thread, που θα διαχειριζεται/συμπληρωνεται μονο απο τους συντονιστες της κατηγοριας και θα περιλαμβανει τα link απο τα αντιστοιχα θεματα των αφιερωματων...
Δεν είναι και άσχημη η ιδέα σου George!!! :!:

Reaction score
51
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Οτι χρειστειτε απο Jethro Tull, στην διαθεση σας!!! :D
NikosR said:
μηπως  ενα αφιερωμα στο roy bucanan  :wink:
Το Πεδίο "Μουσική" που αυτή την στιγμή "συντονίζεται" από τον Διονύση Κουτρουμπάνο κι εμένα, είναι ένα ελεύθερο πεδίο ενδιαφέροντος στην μουσική γενικά και μπορεί να δεχθεί αφιερώματα από οποιοδήποτε μέλος.

Αν κάποιο μέλος επιθυμεί ένα αφιέρωμα για κάποιον μουσικό ή συγκρότημα, και εφ'οσον έχει χρόνο και διάθεση μπορεί και να το παρουσιάσει!!
Αν υπάρχει πρόβλημα στο "πώς γίνεται", ευχαρίστως να βοηθήσουμε!!! :D :D :D

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υπάρχει ένα προβληματάκι στο "πότε γίνεται"... Έχω ξεκινήσει δύο αφιερώματα, αλλά τα έχω αφήσει στη μέση λόγω έλλειψης χρόνου. Κάποτε θα λυθεί κι αυτό, γιατί όλο και κάποιους πιστεύω ότι θα ενδιαφέρουν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa