ΔΙΑΟΛΟΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Μηνύματα
4.869
Reaction score
3.928
Γμτ εχω σκασει σημερα. Εκει που ο SONY UBP-X700 επαιζε μια χαρα μουλαρωσε και μ εχει βγαλει την πιστη. Για την ακριβεια οταν συνδεεται με τον προβολεα το μενου το δειχνει με πολυ μεγαλυτερη εικονα με αποτελεσμα καποια εικονιδια να μην τα εμφανιζει ενω οι γραμματοσειρες στις ταινιες ειναι πολυ μεγαλες και πανε αλλανταλλων.
Οποτε λεω η ο προβολεας εχει προβλημα η ο Σονυ. Βαζω στον προβολεα το λαπτοπ και ολα τα εμφανιζει μια χαρα. Ξαναβαζω το Σονυ τα ιδια. Παω τον Σονυ στην τηλεοραση εκει παιζει μια χαρα. Διαολομηχανηματα.

Για πεστε γιορτες που θα εχουμε και λιγο χρονο ν ασχοληθουμε τι μπορει να φταιει. Δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα στις ρυθμισεις. Ετσι στα ξαφνικα εγινε. Ουτως η αλλως το γεγονος οτι στην τηλεοραση ολα ειναι φυσιολογικα δειχνει οτι κατι αλλο μπορει να συμβαινει. Σημειωτεον οτι δοκιμασα κι αλλο καλωδιο hdmi αλλα τζιφος.
 



Μηνύματα
27.202
Reaction score
25.175
Που να δείς τι μου έκανε εμένα ο denon avp a1hd!
Προ ημερών αναγκάστηκα να δοκιμάσω άλλες HDMI και να κάνω reassign της μίας από αυτές γιατί το κωλότάμπλετ με το Micro hdmi μου έκανε νούμερα.
Οπότε δοκίμασα την νο5 και την έκανα reassign Στην είσοδο του τάμπλετ , ενώ κανονικά ήταν assigned to dune hd duo.
Κάνω τις δοκιμές μου βλέπω ότι δεν παίζει , βασικά κλειδώνει ξεκλειδώνει λόγω χαλαρού βύσματος στο ταμπλετ οπότε το αφήνω το θέμα ως έχει , τα κλείνω και πάω για ύπνο. Δύο μέρες μετά θέλω να δω ταινία με το dune, το οποίο ήταν assigned στην HDMI 5 , το ανάβω , περιμένω , περιμένω , τίποτα , ούτε στο monitor ούτε στον προβολέα.
Γμτ τι έχει γίνει , τραβάω έπιπλο ρακ 2,5 μέτρα 300 κιλά , ευτυχώς που έχει μεγάλες ρόδες , κοιτάω το απόλυτο χάος από σκόνη και βρώμα εκεί πίσω , κοιτάω τα καλώδια , όλα στην θέση τους.
Τι σκατά έχει γίνει ? το dune δεν βγάζει τπτ. Ούτε φωνή ούτε εικόνα !τπτ. γκαβό μουγκό.
Ξύνω κεφάλι με ύφος ηλιθίου , και θυμάμαι ΄οτι πριν δύο μέρες κάτι άλλαξα , αλλά δεν θυμάμαι τι στο μενού.
Μπαίνω μενού , διαχείριση εισόδων HDMI και η παπαριά ο DENON μου είχε γυρίσει το HDMI SELECTOR σε off γιατί για λίγο το έκανα reassign σε άλλη είσοδο . Γμτ το κ'ερατό μου. Το έβαλε σε off ο γ@μήδης.
Τραβιόμουνα εγώ μετά να δώ τι έγινε. Το ξανέβαλα στην θέση 5 που ήταν το hdmi για το dune και επανήλθε κανονικά.
Όλα αυτά επειδή το γ@μωτάμπλετ-πισι έχει micro hdmi που έχει γίνει σώβρακο , το θηλυκό, της πλακέτας και δεν βλέπει το ένα το άλλο.
Τεςπα , η λύση λέγεται USB interface , έχει παραγγελθεί και έρχεται από ebay , οπότε τον ρόλο διασύνδεσης θα αναλάβει ένα απλό coaxial από το inteface προς τον denon , και aπό το ταμπλετ προς το interface ένα USB και τέλος.
Αει σιχτήρ πια με τα κ@λοβύσματά τους. Αηδία κατάντησαν.
 



jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.005
Reaction score
1.466
...η λύση λέγεται USB interface , έχει παραγγελθεί και έρχεται από ebay ...
Για δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες και links.
 


n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.899
Reaction score
12.522
Αυτό με τα HDMI ισχύει πάντως. Γενικά αυτό το βύσμα είναι για πέταμα.
 




wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.442
Reaction score
15.129
Προς το παρόν ναι. Γιατί έχει video το τινταλ?
όχι το tidal δεν εχει video...
απλά ξεκίνησες την ιστορία με το ότι πήγες να δεις ταινία και νόμισα θες και εικόνα
 

Μηνύματα
27.202
Reaction score
25.175
Οχι δεν βέπω ταινία από το tablet, το tidal έχω σ'συτό και έστελνα σήμα με hdmi micro, στον avp που παίζει το ρόλο του DAC..
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.313
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top