ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ απο το ΚΩΣΤΟΒΟΛΟ

Reaction score
0
Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙ2
Δηλαδη αν βρει καποιος ενα προιον καπου φθηνότερα του επιστρεφουν τη διαφορα στο διπλασιο!!

ακουστε λοιπον πως λειτουργει...

για να σας "επιστρέψουν" τη διαφορά πρεπει να αγορασετε το προιον απο το αλλο καταστημα!!!!!

και οχι απο το κωτσοβολο!!!

Αρα απο που βγαίνει η λεξη "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"??
Πρεπει κανεις να εχει δωσει τα παραπανω χρηματα για να γινει η "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" που στην προκειμένη περίπτωση δεν ειναι επιστροφή διότι πρέπει λέει να αγοράσει κανεις το προιον απο ΑΛΛΟ καταστημα
Αρα δεν εχει να κανει με εξυπηρετηση πελατων διότι εαν το αγορασετε απο αλλο καταστημα δεν ειστε πελατης του Κωτσοβολου..

καταλαβατε απο που πηραν και το ονομα τους???

κωτσος και οβολος !!!

Μας πιανουν κωτσο και παιρνουν τον οβολο μας κυριοι.

291 ευρω πιο ακριβα πουλανε την Samsung την LCD.

Στις 40".

VG

Reaction score
0
Προσωπικα αγορα την δικη μου 40'' 500Ε πιο φτηνα απο οσο την πουλαει ο Κωτσος.

Παντως δεν μπορω να πω οτι καταλαβα τι προσπαθεις να γράψεις!

Reaction score
0
TO 90% ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ή ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πολλές φορές όταν βρίσκω ένα ενδιαφέρον προϊόν από την κατηγορία ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών σε διαφημιστικά όπως του Κωτσόβολου και με ενδιαφέρει η αγορά του κάνω μια αναζήτηση στο Google για πληροφορίες, reviews κλπ.. Μου έχει τύχει λοιπόν παραπάνω από μια φορά να βάλω το μοντέλο και το Google να επιστρέψει ένα μεγάλο αριθμό σελίδων που να είναι γραμμένες σε μια άγνωστη σε μένα γλώσσα (μια φορά ήταν ουγγρικά). Και το ερώτημα: Μήπως οι συσκευές αυτές εισάγονται από την αλυσίδα και είναι ειδικά μοντέλα με μια μικροδιαφορά, που μπορεί να είναι και ασήμαντη ή να αφορά μόνο τον ίδιο τον κωδικό, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει μόνο σε ορισμένες χώρες, και όχι αυτά που εμπορεύονται οι υπόλοιποι, οπότε αν πάει κανείς και τους πει π.χ. ότι βρήκε το τάδε μοντέλο TV ή ενισχυτή φθηνότερα θα του απαντήσουν "ναι, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο" οπότε αντί για τη διαφορά θα πάρει κάτι άλλο, γνωστό σε όλους;

minas

Πισιά
Reaction score
4.189
1. Μαρία δε νομίζω ότι συμβαίνει τίποτα τόσο σκοτεινό :mrgreen:
2. dilinger έχω την αίσθηση ότι απλά δεν ήθελαν να σου δώσουν τη διαφορά. Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος φορέας (υπουργείο ανάπτυξης, ΙΝΚΑ κλπ) που να μπορεί να τους τρίξει τα δόντια αν υποδείξεις την παρατυπία. Όλη τους η διαφημιστική καμπάνια σε αυτό έχει βασιστεί. Αν μη τι άλλο, κάνουν ψευδή διαφήμιση...

VG

Reaction score
0
Για να παρεις την διαφορα νομιζω υπαρχει χιλιομετρικος περιορισμός,και πιθανόν να εξαιρούνται τα ιντερνετικα καταστήματα,καθώς επίσης και όσο έχουν χαμηλότερη τιμή (lol!).

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88