ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΛΑΠΤΟΠ?

Reaction score
8
Ειμαι σε διλλημα πιο απο τα toshiba qosmio f50,lg p300-uAB11HS
HP pavilion dv5-1160ev να παρω?
Θα το χρησιμοποιησω για αναπαραγωγη ταινιων σε 720 προβολεα
& ηχο σε A/V καθως & αναπαραγωγη σε δικαναλο για μουσικη.
Εαν καποιος φιλος εχει αποψη για τα πιο πανω μηχανηματα θα
ηθελα την γνωμη του.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
3
Απάντηση: ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΛΑΠΤΟΠ?

Για το θέμα αναπαραγωγής ήχου δε νομίζω ότι μπορεί εύκολα να σου απαντήσει κάποιος αφού είναι καθαρά θέμα κάρτας, αλλά και υλοποίησης οπότε καλό θα ήταν, εάν μπορούσες να το ακούσεις. Δε γνωρίζω βέβαια ποιες είναι και οι απαιτήσεις σου.
Για το θέμα της εικόνας θεωρώ ότι και τα τρία μηχανάκια θα κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους ακόμα και ένα ζητήσεις αποκωδικοποίηση 1080p.
Εάν έπρεπε να επιλέξω κάποιο από αυτά τα 3 με δεδομένες τις απαιτήσεις σου, θα έβαζα πρώτο το toshiba (κυρίως λόγω αξιοπιστίας) και μετά το HP.
Βέβαια, εάν στις προθέσεις σου είναι να χρησιμοποιήσεις το laptop και για κάποια πιο "βαριά" δουλειά, η οποία να περιλαμβάνει rendering και άλλα βάρβαρα, τότε θα πρέπει να το ξαναδούμε λίγο διαφορετικά

Reaction score
8

Kαταρχας ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.
Οχι rendering κλπ δεν, εκτος απο τα πιο πανω θα το
χρησιμοποιησω για σερφαρισμα κατεβαστηρι & καποια
προγραμματα για αναπαραγωγη μουσικης τo καλοκαιρι
virtual,winamp κλπ.
Παντως & εγω για το toshiba βλεπω πιο πολυ λογω
ειναι ομορφο εξωτερικα αξιοπιστο οπως λες & εσυ συν
τα 3 χρονια εγγυησης.Ευχαριστω & παλι.

Reaction score
6
Το Toshiba F50 είναι από τα γρηγορότερα laptop που παίρνεις σήμερα, αλλά είναι επίσης και πολύ "κουμούτσα".... Έχει design που προσπαθεί με τις καμπύλες να καλύψει το.. πάχος του!!! Πήγα και το είδα από κοντά για να βεβαιωθώ, πριν από 2 μήνες που έψαχνα για laptop ....Άσε που δεν έχει και bluray ...

Εγώ τελικά κατέληξα στο HP dv5-1080ev με τον Core 2 Duo T9400 2.53GHz, τα 4Gb μνήμης, Geforce 9600M GT & Bluray combo drive + 2 χρόνια εγγύηση +άλλα 2 χρόνια με επέκταση εγγύησης με 119ευρώ , τώρα το 1080ev έχει γύρω στα 1239 ευρώ...

Το LG τέλος, είναι από τα πολύ λεπτά και ελαφριά μικρά, τα μόνα του ίσως αρνητικά είναι η έλλειψη bluray και ο προηγούμενης γενιάς επεξεργαστής (Τ8400 2.40Ghz), για την δουλειά που το θέλεις όμως σου κάνει μια χαρά (και περισσεύει!)

Αλήθεια, τα νέα Apple macbook τα είδες???? Σίγουρα σου κάνουν και αυτά , αφού πρώτα τους εγκαταστήσεις και Windows ... ;-)

Reaction score
8
Απάντηση: Re: ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΛΑΠΤΟΠ?

Το Toshiba F50 είναι από τα γρηγορότερα laptop που παίρνεις σήμερα, αλλά είναι επίσης και πολύ "κουμούτσα".... Έχει design που προσπαθεί με τις καμπύλες να καλύψει το.. πάχος του!!! Πήγα και το είδα από κοντά για να βεβαιωθώ, πριν από 2 μήνες που έψαχνα για laptop ....Άσε που δεν έχει και bluray ...

Εγώ τελικά κατέληξα στο HP dv5-1080ev με τον Core 2 Duo T9400 2.53GHz, τα 4Gb μνήμης, Geforce 9600M GT & Bluray combo drive + 2 χρόνια εγγύηση +άλλα 2 χρόνια με επέκταση εγγύησης με 119ευρώ , τώρα το 1080ev έχει γύρω στα 1239 ευρώ...

Το LG τέλος, είναι από τα πολύ λεπτά και ελαφριά μικρά, τα μόνα του ίσως αρνητικά είναι η έλλειψη bluray και ο προηγούμενης γενιάς επεξεργαστής (Τ8400 2.40Ghz), για την δουλειά που το θέλεις όμως σου κάνει μια χαρά (και περισσεύει!)

Αλήθεια, τα νέα Apple macbook τα είδες???? Σίγουρα σου κάνουν και αυτά , αφού πρώτα τους εγκαταστήσεις και Windows ... ;-)
Καλημερα φιλε,τελικα σκεφτομαι πλεον να παρω το lg P310-S
που εχει & πιο νεο επεξεργαστη απο το P300,για bluray δεν
με πειραζει που δεν εχει γιατι εχω το ps3..
H απορια μου ειναι εαν με τις εξοδους ηχου srs wow hd,24bit κλπ που εχει θα μπορεσω να το συνδεσω με τον a/v που
εχω με κοαξιαλ για να παρω 5+1 ηχο?

Reaction score
6
Δυστυχώς, με το LG ο μόνος τρόπος να πάρεις τον πολυκάναλο ήχο (Dolby Digital , DTS) είναι μέσω του HDMI , καθώς δεν υποστηρίζει έξοδο SPDIF (optical ή coaxial). Το ίδιο συμβαίνει και με τα HP dv5 , για το Toshiba δεν ξέρω...

Reaction score
8

Δυστυχώς, με το LG ο μόνος τρόπος να πάρεις τον πολυκάναλο ήχο (Dolby Digital , DTS) είναι μέσω του HDMI , καθώς δεν υποστηρίζει έξοδο SPDIF (optical ή coaxial). Το ίδιο συμβαίνει και με τα HP dv5 , για το Toshiba δεν ξέρω...
Δηλαδη το toshiba που λεει στα χαρακτηριστικα του
1χ headphne/line-out jack (η μια με υποστηριξη spdif)
κανει για 5+1 με οπτικη η κοαξιαλ?

Reaction score
6
Ναι , εφόσον αναφέρει υποστήριξη spdif, θα σου περάσει κανονικά τον πολυκάναλο ήχο είτε με coaxial είτε με optical , ανάλογα τι υποστηρίζει η υποδοχή...
Από την άλλη, με αυτή την usb καρτούλα, έχεις optical spdif out με AC-3/DTS passthrough από οπoιοδήποτε laptop:

Turtle Beach Audio Advantage Micro

http://www.limexb360.co.uk/product/Audio_Advantage_Micro_TBAAM

Εγώ την έχω και είναι απλά...θεική!!! (υποστηρίζει μέχρι και Vista 64bit)

Reaction score
8

Ναι , εφόσον αναφέρει υποστήριξη spdif, θα σου περάσει κανονικά τον πολυκάναλο ήχο είτε με coaxial είτε με optical , ανάλογα τι υποστηρίζει η υποδοχή...
Από την άλλη, με αυτή την usb καρτούλα, έχεις optical spdif out με AC-3/DTS passthrough από οπoιοδήποτε laptop:

Turtle Beach Audio Advantage Micro

http://www.limexb360.co.uk/product/Audio_Advantage_Micro_TBAAM

Εγώ την έχω και είναι απλά...θεική!!! (υποστηρίζει μέχρι και Vista 64bit)
Αυτος εισαι,θα την παρω καθοτι παρελαβα & το λαπτοπ.
Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
0

leonmix, αν πήρες το lg p310s, μπορείς να μου δώσεις λίγο τις εντυπώσεις σου;

Reaction score
8

leonmix, αν πήρες το lg p310s, μπορείς να μου δώσεις λίγο τις εντυπώσεις σου;
Ναι φιλε μου αυτο εχω πλεον.
Ειναι ομορφο σε διαστασεις με καλα χαρακτηριστικα
που φανταζομαι θα τα ξερεις.
Το σοβαρο προβλημα του ειναι οτι το εχω ηδη στειλει
2 φορες στο σερβις γιατι κολαγε ασχημα & οπως μου
ειπαν τελικα ειχε προβλημα στην μητρικη.
Μου εγινε πληρης αντικατασταση την πρωτη φορα &
εκαναν επιδιορθωση στο προβλημα & στο δευτερο.
Αψογοι οι τυποι του σερβις σε αυτο το πηραν & το εφεραν
με κουριερ στο σπιτι μου.
Παρολα αυτα & την αψογη εξυπηρετηση,προσωπικα θα σου
συστηνα να κοιταξεις & τιποτε αλλο γιατι χωρις να ειμαι
σιγουρος νομιζω οτι πρεπει να εχει προβλημα ολη η
παρτιδα που εχει εισαχθει στο συγκεκριμενο μοντελο γιατι
δεν μπορει 2 στα 2 να ειχαν προβλημα..

Reaction score
0

Χμμ, με βάζεις σε εκ νέου ψάξιμο.
Δεν είναι φτηνό (1418 e-shop), αλλά ήμουν σχεδόν ψημένος λόγω χαρακτηριστικών και φορητότητας. Δεν υπαρχει και πουθένα "ανοικτό" ώστε να το τσεκάρω κι από κοντά.

Τώρα θα σκεφτώ πιο σοβαρά τα Vaio SR

Reaction score
8

Καλα χαρακτηριστικα & φορητοτητα οντως γιαυτο & το
πηρα στα συν & το αψογο σερβις αλλα ψαξε & τιποτα αλλο..
Δες & τα H.P εχουν καλα μοντελα σε αυτην την κατηγορια.

Reaction score
0

Χμμ, με βάζεις σε εκ νέου ψάξιμο.
Δεν είναι φτηνό (1418 e-shop), αλλά ήμουν σχεδόν ψημένος λόγω χαρακτηριστικών και φορητότητας. Δεν υπαρχει και πουθένα "ανοικτό" ώστε να το τσεκάρω κι από κοντά.

Τώρα θα σκεφτώ πιο σοβαρά τα Vaio SR
πουλαω εγω ενα vaio sr29...αν σε ενδιαφερει φιλε μου στειλε πμ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος