ΔΙΣΚΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Για όσους πραγματικά γνωρίζουν και μπορούν να αξιολογήσουν τη δισκοθήκη ζωής που έχω φτιάξει πουλάω περίπου 400 δίσκους κλασσικής μουσικής, με ετικέτες DG, RCA κλπ, αυθεντικές εκτυπώσεις που με πολύ κόπο και ψάξιμο έχω μαζέψει. Τιμή περί τα € 10 ο μονός δίσκος και ανάλογα τα boxes. Κατάσταση απλά άριστη. Έχει από όλα τα είδη, συμφωνική, όπερα κλπ. Δεν θέλω να ξεπουλήσω, απευθύνομαι σε άτομα που έχουν μεράκι. Θα ανεβάσω και κατάλογο μόλις μπορέσω. Οι λόγοι που τους δίνω είναι προσωπικοί αλλά επισημαίνω ότι δεν θα υποτιμήσω την αξία τους.
Ευχαριστώ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Γεια σου φιλε μου.

Μ ενδιαφερει, ενημερωσε με κ με pm αν θελεις.

Απλα να ξερουμε σε ποια κατασταση ειναι οι δισκοι κ αν μπορεις να γινεις λιγο συγκεκριμενος για εταιρια-εκτελεση-χρονολογια κτλπ.

...κι αν υπαρχει κ καμια φωτο ακομα καλυτερα...

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
οι δίσκοι είναι όπως γράφω σε άριστη κατάσταση. Τώρα για κατάλογο θα πρέπει να περιμένετε λίγο καθώς όπως καταλαβένετε έχει δουλειά.

Reaction score
0
Απάντηση: ΔΙΣΚΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Eνδιαφερομαι.Το τηλ. μου ειναι Θεμης και το τηλ. 6941 668604. Ευχαριστω

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
φίλε Θέμη προσπάθησα να σε΄πάρω αλλά δεν απάντησες. Τηλ. επικοινωνίας 6974639382

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν, μένω Αθήνα αλλά μπορώ να στείλω επαρχία με αντικαταβολή (μέσω courier). Aν κάποιος πάρει όλη τη δισκοθήκη η τιμή κατεβαίνει αρκετά.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: ΔΙΣΚΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν, μένω Αθήνα αλλά μπορώ να στείλω επαρχία με αντικαταβολή (μέσω courier). Aν κάποιος πάρει όλη τη δισκοθήκη η τιμή κατεβαίνει αρκετά.
κι εγω ενδιαφερομαι..πμ..

Reaction score
63
Απάντηση: ΔΙΣΚΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Κανε μας μια λιστα με συνθετη-εργο-ερμηνευτη-εταιρια .

Reaction score
1.285
Φίλε καλησπέρα και από μένα !
Με ενδιαφέρουν συμφωνικά έργα κυρίως ...
Δες και τα Pm σου !

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
παράληψή μου,
να ενημερώσω ότι οι δίσκοι έχουν κλειστεί από τον φίλο Κωνσταντίνο και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες.
Χαίρομαι γιατί η δισκοθήκη προς πώληση έχει μεγάλη συναισθηματική αλλά και γενικότερη αξία και θα βρεθεί σε καλά χέρια.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο και του εύχομαι καλά μουσικά ταξίδια.
Ευχαριστώ και το avsite για τη φιλοξενία

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm