ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ (THE PRODUCERS) -DVD

Reaction score
6

Ένας άφραγκος παραγωγός και ο λογιστής του ανακαλύπτουν το μυστικό του εύκολου χρήματος! Αν βρουν επενδυτές για το επόμενο έργο τους, και αυτό αποτύχει παταγωδώς, θα... τσεπώσουν αυτοί όλα τα λεφτά της παραγωγής! Βρίσκουν λοιπόν το χειρότερο θεατρικό έργο του κόσμου, το εμπιστεύονται σε έναν άσχετο σκηνοθέτη και σε εντελώς ατάλαντους πρωταγωνιστές, βρίσκουν όσο περισσότερους χρηματοδότες γίνεται, και κάθονται αναπαυτικά να απολαύσουν...τις κακές κριτικές! Το σχέδιο είναι αλάνθαστο ή...μήπως όχι;
O δαιμόνιος `Βασιλιάς της Κωμωδίας` ΜΕΛ ΜΠΡΟΥΚΣ, υπογράφει το σενάριο και την παραγωγή μιας θρυλικής επιτυχίας του, που μεταφέρεται από το θέατρο στην μεγάλη οθόνη! Με πρωταγωνιστές μία πλειάδα διάσημων σταρς -ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ και ΝΕΙΘΑΝ ΛΕΪΝ-, απολαύστε ατέλειωτες στιγμές γέλιου σε μια ταινία, υποψήφια για 4 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2006 (Καλύτερης ταινίας – Α` Ανδρικού ρόλου – Β` Ανδρικού ρόλου–Τραγουδιού)!

Πρωταγωνιστούν ΝΕΪΘΑΝ ΛΕΪΝ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ, ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ
Σκηνοθεσία ΣΟΥΖΑΝ ΣΤΡΟΜΑΝ
Διάρκεια 128 Λεπτά

Reaction score
164
Αν το έχεις δει, πάω πάσο!
Κρίμα, και μου αρέσει ο Μελ Μπρουκς... :( Κανένα καλοκαιρινό βράδυ ια το επιχειρήσω όμως...

Reaction score
0
Απλά η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς...

Είναι μεταφορά από το musical του broadway και μετέπειτα του Λονδίνου, πολύ μακρυά από τον όρο "διασκευή" του πρωτότυπου...

Έχοντας δει και το θεατρικό, είναι η καλύτερη μεταφορά από το θέατρο στον κινηματρογράφο που έχω δει τα τελευταία χρόνια...

Πολύ έξυπνη χρήση της κάμερας.

Οι διανομείς έχουν χάσει πλέον τα αυγά και τα πασχάλια στις αίθουσες... Ας βάζουν σε 150 αίθουσες τον DaVinci και straight to DVD το Producers λοιπόν...

Δείτε το μέχρι το τέλος, ακούστε το "υποσυνέιδητο μήνυμα" στο τραγουδάκι των τίτλων και περιμένετε το guest appearance του τελευταίου δευτερολέπτου!

Reaction score
5
Και εγώ το έχω δει στο Broadway στην Νέα Υόρκη. Καλό και διαχρονικό.

Reaction score
0
Προσωπικα ειναι απο τις ελαχιστες (κατω απο 5) ταινιες που δεν αντεξα να δω ως το τελος ας οψεται η Ουμα Θερμαν.Ισως φταιει που δεν μου αρεσουν τα musical με καποιες εξαιρεσεις (mulin rouge π.χ)

Reaction score
6
Επιτέλους βρηκα τον χρονο και το είδα μολις πριν από λιγο.
Θα συμφωνήσω με τον Nick σε όλα.
Ότι πιο διασκεδαστικό ειδα τον τελευταίο καιρό .
Τελικα τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Αν ήσασταν οπαδός της παλιάς μεσημεριανής ζώνης του Σάββατο της ΕΡΤ με τις παλιες αμερικάνικες ταινίες των Τζιν Κελυ και Φρεντ Αστερ, τοτε θα βρείτε γνώριμο και το στυλ αυτής της ταινίας .
Αστείες καταστάσεις πολύ ωραία μουσική και χορευτικά και την Ουμα Θέρμαν ένα όνειρο ζωγραφιστό.
Καλα λεω πως οσο περνάν τα χρονια η απλώς ωραία γυναίκα ομορφαίνει περισσότερο
Τέλειος στον ρόλο του και ο Νέϊθαν Λέϊν ενώ ο Μπρόντερικ θα ήθελα να ηταν λίγο πιο εύκαμπτος στα χορευτικά του.
Για το είδος της που πλέον δεν υπάρχει
8/10

Reaction score
7
Προσφάτως την είδα και εγώ και θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα. Πολύ καλή ταινία αν σου αρέσει το είδος. Ο Νέηθαν Λέιν δίνει ζωή στον ρόλο του. Ενώ δεν τον ήξερα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση σαν ηθοποιός...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster