Δέκτες MPEG4 με δυνατότητα αναπαραγωγής Divx

Reaction score
7
Μια και θα γίνει που θα γίνει η αγορά ψηφιακών δεκτών (σίγουρα τουλάχιστον για τις παλιές CRT από όσους δεν δύνανται να τις αντικαταστήσουν με flat) θα ήθελα να ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανείς (προσωπικά και όχι από specs) να παίξει αρχεία divx από το usb ψηφιακού δέκτη με ελληνικούς υπότιλους χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
7
Απάντηση: Δέκτες MPEG4 με δυνατότητα αναπαραγωγής Divx

Όσο γι' mkv αυτό είμαι σίγουρος πως δεν είδε κανείς. (τουλάχιστον όχι από απλό δέκτη)

Reaction score
1.188

Το κακό είναι ότι κανένας από αυτούς τους φασονατζήδηκους κινέζικους δέκτες που έχει γεμίσει η αγορά δεν γράφει τι formats αρχείων παίζει.

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 με δυνατότητα αναπαραγωγής Divx

Ελάτε να δείτε απο κοντά τι μπορεί να κάνει μια πλειάδα δεκτών και φέρτε να δοκιμάσουμε το είδος των αρχείων που σας ενδιαφέρουν:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83914
Πολύ καλή ιδέα να ενσωματωθεί στο συγκριτικό ένα τεστάκι με divx+ελληνικούς υπότιτλους μέσω usb από όλους τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες.

Ετσι θα έχουμε και στοιχεία από πραγματική εμπειρία γιατί δεν βλέπω γενικότερα να ακουστεί τίποτα από άλλον.

Τονίζω τα εξής σημεία για να μην έχουμε παρεξηγήσεις :

α) δεν μας φτάνει να γράφουν τα specs του δέκτη ότι παίζει divx θα πρέπει να έχει διαπιστωθεί από προσωπική εμπειρία. Πληροφοριακά αναφέρω ότι έχει ακουστεί για δέκτη που διαφημίστηκε ότι παίζει divx να μην παίζει τελικά (προφανώς κάποια προδιαγραφή ικανοποιούσε η συσκευή που της επέτρεψε να διαφημιστεί αλλά στην πράξη δεν δούλευε με τα περισσότερα divx αρχεία που κυκλοφορούν.)

β) το να υποστηρίζεται και mkv μάλλον θα βγάζει το δέκτη εκτός της οικονομικής κατηγορίας (πάμε δηλαδή σε media player κατάσταση που εγώ προσωπικά τη θεωρώ κάτι άλλο).

Η ουσία είναι να δούμε αν υπάρχουν δέκτες οικονομικοί (στο 50άρικο δηλαδή) που να μπορείς να δεις και καμμιά ταινιούλα από το usb. Αυτό θα ήθελα εγώ, αυτό θα ήθελε και ο περισσότερος κόσμος. Αλλά κάτι μου λέει ότι αποκλείεται να πουλήσουν κάτι τέτοιο τόσο φτηνά.. Ξέρουν αυτοί..

Reaction score
0
Η ουσία είναι να δούμε αν υπάρχουν δέκτες οικονομικοί (στο 50άρικο δηλαδή) που να μπορείς να δεις και καμμιά ταινιούλα από το usb. Αυτό θα ήθελα εγώ, αυτό θα ήθελε και ο περισσότερος κόσμος. Αλλά κάτι μου λέει ότι αποκλείεται να πουλήσουν κάτι τέτοιο τόσο φτηνά.. Ξέρουν αυτοί..

Απο οτι ειδα στην αγορα δυο τυποι υπαρχουν με η χωρις hdmi sd η hd τιμες οπου πιασουν τα κοροιδα γιατι χαλια γινεται σε ολους μα σε ολους λεμε οταν περασεις το σημα απο μεσα απο το δεκτη rfin-rfout μιλαμε για χαλι μαυρο τωρα δινουν και σταυρο Τ για να κανεις εξωτερικα την διακλαδωση δεκτη τηλεορασης ε ρε χαλια οσο για τιμες μεχρι 35ευρω για sd ειναι καλα και μεχρι 65 ευρω για hd δυο τρεις παιζουν και mkv αρκετα καλα και με υποτιτλους εξωτερικους οποτε παιζουν και τα υπολοιπα
υποψιαζομαι οτι ολοι ειναι κινεζικοι και φτιαχνονται το πολυ σε 2 διαφορετικα εργοστασια ασε που οι μισες και παραπανω μαρκες ουτε το κουτι δεν αλλαξαν και το τηλεκοντρολ το ιδιο ακριβως ειναι

Reaction score
114

XORO HRT 7600 DVB-T HD

Γράφει σε .ts
Παίζει .avi,divx,mkv

http://www.mas.de/about-us/products/electronics
Εδω ανεφερα εναν δεκτη συμφωνα με τις προδιαγραφες που θεσατε.
Για να αποκτησετε πιο σφαιρικη αποψη θα πρεπει να πατε στο τεστ του φορουμ η' να περιμενετε την επομενη μερα για τα αποτελεσματα.

Reaction score
7

Εδω ανεφερα εναν δεκτη συμφωνα με τις προδιαγραφες που θεσατε.
Για να αποκτησετε πιο σφαιρικη αποψη θα πρεπει να πατε στο τεστ του φορουμ η' να περιμενετε την επομενη μερα για τα αποτελεσματα.
Ευχαριστούμε για την πρόταση, αλλά εγώ προσωπικά δεν καλύφθηκα, καθώς το site είναι γερμανικό και δεν ξέρω γερμανικά, ούτε αν υπάρχει στην Ελληνική αγορά, ούτε από που μπορώ να το αγοράσω, ούτε τιμή, ούτε καν φωτογραφία δε βρήκα για το 7600. Αν μπορείς να μας διαφωτίσεις λίγο περισσότερο..

Reaction score
114

Ευχαριστούμε για την πρόταση, αλλά εγώ προσωπικά δεν καλύφθηκα, καθώς το site είναι γερμανικό και δεν ξέρω γερμανικά, ούτε αν υπάρχει στην Ελληνική αγορά, ούτε από που μπορώ να το αγοράσω, ούτε τιμή, ούτε καν φωτογραφία δε βρήκα για το 7600. Αν μπορείς να μας διαφωτίσεις λίγο περισσότερο..
Mια απλη αναζητηση στο google εφτανε.
Εγω παραθεσα μονο το λινκ της κατασκευαστριας εταιρειας.
Παραπανω στοιχεια βρισκονται τωρα στο παραπανω ποστ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.143
Members
38.537
Νεότερο μέλος
gkondos