Δέκτης DVB-T HD - HDMI out

melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.236
Reaction score
45.623
Ψάχνω για λύση τηλεοπτικού σήματος χωρίς τηλεόραση. Για παράδειγμα στο χώρο υπάρχει μόνο προτζέκτορας οπότε θέλω το τηλεοπτικό σήμα για εκείνες τις λίγες φορές που υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε τηλεοπτικό κανάλι.
Ξέρω ότι υπάρχουν Media players που έχουν και δέκτη, όπως της crystal audio, αλλά έχω ήδη τον απλό media player χωρίς δέκτη. Εδώ ίσως θα ήταν χρήσιμη μια λύση, αν υπάρχει, δέκτη τύπου 'στικ' με έξοδο σε usb που να μπαίνει στη θύρα usb του media player και από εκεί να στέλνω το σήμα μέσω HDMI στον προβολέα. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό γίνεται καθώς λογικά θα χρειάζεται να παρέχεται αυτή η δυνατότητα από το firmware του media player...και δεν έχω δει κάτι σχετικό.
Το άλλο είναι κάποιος δέκτης, αυτόνομος, μικρός σε μέγεθος κατά προτίμηση, που να κουμπώσει σε μια HDMI είσοδο (ή άλλη είσοδο του AVR) και να τροφοδοτηθεί από εκεί ο προβολέας, ή ιδανικά κάποια συσκευή που από τη μία θα μπαίνει η κεραία και από την άλλη θα κουμπώνει στη δεύτερη HDMI θύρα του προβολέα και όταν επιλέγω το σχετικό input να παίρνω τηλεοπτικό σήμα.

Τέλος, πάνω στο ψάξιμο είδα ότι και κάποια blue ray players έχουν ενσωματωμένο δέκτη DVB-T. Δεν θα έλεγα όχι και σε μια τέτοια λύση καθώς από ότι φαίνεται δεν θα το γλυτώσω το blue ray player. Καθώς δεν με απασχολεί το 3D αν μπορείτε προτείνετε μου κάποια σχετικά μοντέλα προ 3D εποχής που ίσως να είναι και πιο οικονομικά (μτχ ακόμη καλύτερα).

Ιδέες, προτάσεις;
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.828
Reaction score
102.966
Απάντηση: Δέκτης DVB-T HD - HDMI out

Γνωρίζω ότι τα παλιότερα media players της dune υποστηρίζουν τη λειτουργία ψηφιακού δέκτη με τη χρήση dvb-t stick που μπαίνει σε μια από τις θύρες usb.
Για τη δεύτερη περίπτωση, οποιοδήποτε HD δέκτη κι αν πάρεις, μπορείς να τον συνδέσεις μέσω HDMI είτε με τον ενισχυτή, είτε με τον προβολέα.
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.739
Reaction score
4.434
Απάντηση: Δέκτης DVB-T HD - HDMI out

Προσοχή με τα προ3d εποχής blu ray recorders καθώς είναι πιθανόν να μην είναι mpeg4 ο δέκτης τους.
 


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Μηνύματα
3.042.675
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead
Top