Δέκτης mpg4 και media player μαζί!

Reaction score
118
2 μέρες έμειναν για την διάλυση της αναλογικής τηλεόρασης απο το.... καθεστώς που κυβερνά αυτό το κράτος.
Θα ήθελα κάποια η κάποιες καλές προτάσεις φθηνές αλλα και με δυνατότητες(έστω πιο ακριβές) διότι θέλουμε 3-4 στο σπίτι μας, άλλα 2 ο αδελφός μου, 3 σε ένα σπίτι συγγενών! Μου είπαν να τους βρώ κάτι οικονομικό αλλα και κάτι πιο καλό με hdmi.
Ευχαριστώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Δέκτης mpg4 και media player μαζί!

Welcome back... :109:

Υπάρχει ένα αφιέρωμα στο τεύχος του DigitalTV Αυγούστου 2012, με 40 (!) επίγειους ψηφιακούς δέκτες για όλες τις ανάγκες... αξίζει να το δεις αναλυτικά...

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=6344&Itemid=92

Reaction score
118

Reaction score
4.454

Player με δέκτη και ethernet για αναπ/γη μέσω δικτύου και tube content?

Reaction score
118

Welcome back... :109:

Υπάρχει ένα αφιέρωμα στο τεύχος του DigitalTV Αυγούστου 2012, με 40 (!) επίγειους ψηφιακούς δέκτες για όλες τις ανάγκες... αξίζει να το δεις αναλυτικά...

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=6344&Itemid=92

Καλώς σας βρίσκω Πάνο. Έκανα την τεράστια ηλιθιότητα και πήρα αυτό το τεύχος χθές βράδυ. Μέσα εμπεριέχει έκθεση ιδεών.(τι ωραίο μηχάνημα και τι ωραία φωτάκια και τι σκληρούς FAΤ κλπ βάζουμε και πόσες usb και ποιός τα εμπορεύεται!!!!) Εαν ρε φίλε εσύ που εκδίδεις το περιοδικό, δεν μου έχεις τιμή ανα μηχάνημα τι να τα κάνω τα χαρακτηριστικά σκέτα; Έλεος δηλαδή. Τσάμπα 4,5 ευρό τα οποία πλέον είναι πολύτιμα. .............................

Reaction score
5.610
νομιζω οτι εισαι υπερβολικος λιγο φιλε μου ...
εαν δεν σου αρεσε το τευχος θα μπορουσες να το χαρισεις καπου η να το βαλεις ανακυκλωση ...
πες οτι ηπιες εναν καφε παραπανω ...

Reaction score
5.610
Re: Απάντηση: Δέκτης mpg4 και media player μαζί!

ασε που τιμες με το ιντερνετ βρισκεις αμεσως για οτι σου κανει κλικ στο αψε σβησε ...
φιλικα παντα ...

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτης mpg4 και media player μαζί!

ασε που τιμες με το ιντερνετ βρισκεις αμεσως για οτι σου κανει κλικ στο αψε σβησε ...
φιλικα παντα ...
Έχει 2 πίνακες μεγάλους σε 4 σελίδες με τα μοντέλα και τις δυνατότητες του καθενός. Για να συγκρίνω τα μοντέλα ανάλογα των τιμών δεν χρειάζεται να πω τι κόπο θέλει. Είναι ευκολονόητο. Ευκολονόητο όμως δεν είναι το γιατί δεν έβαλαν τιμές στα μοντέλα. Τι φόβος υπήρχε; Η, γιατί θέλουν να τις κρύψουν; Σε τόσα περιοδικά ήχου και εικόνας πάντοτε ξέρω οτι βάζουν τιμές. Εγώ πήρα αυτό το ρημάδι για να μπορέσω να πάρω μια γρήγορη απόφαση αλλα πέταξα 2 καφέδες και όχι έναν όπως λες, δίχως να τους πιώ καν.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

λοιπόν πρώτον δεν εκδίδω το περιοδικό, δευτερον δεν είναι τρόπος αυτός... Σου καλυπτουν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τιμές μπορείς να τις δείς στο internet... ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ... τι δεν καταλαβαίνεις.

Reaction score
118

λοιπόν πρώτον δεν εκδίδω το περιοδικό, δευτερον δεν είναι τρόπος αυτός... Σου καλυπτουν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τιμές μπορείς να τις δείς στο internet... ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ... τι δεν καταλαβαίνεις.
Πρώτον ποτέ δεν είπα οτι το εκδίδεις άρα είναι άσχετο αυτό, δεύτερον την γνώμη μου να την σέβεσαι και να μην την υποτιμάς λέγοντας δεν είναι τρόπος αυτός (εκτός κι αν έχουμε χούντα) και τρίτον, με το ίδιο σκεπτικό μπορώ εξ αρχής να ψάξω στο Ίντερνετ αντί να πάρω το περιοδικό και να με αφήσει αβοήθητο. Πατάς στο google ότι λέει και το ερώτημά μου και θα μου βγάλει πολλές επιλογές.
Και τέλος ανακαλώ τα περι χούντας διότι μόλις διαπίστωσα οτι στο πιο πάνω μήνυμά μου, μου διέγραψες αυθαίρετα τον ΔΙΚΟ μου λόγο!!! Άρα, με φύμωσες. :102:
Καλό βράδυ φίλε μου και.... δεν βοηθήθηκα καθόλου. Ολόκληρο thread και ο νούς σας είναι στο τι θα πω για ένα περιοδικό το οποίο με ξεγέλασε!!!!!!!

Reaction score
19

φιλαράκο είσαι υπερβολικός. οι τιμές των προϊόντων αυτών κυμαίνονται σε κάποια λογικά πλαίσια. Σκέψου να σου έβαζε τιμές και εσύ με μια αναζήτηση στο σκρουτζ να έβρισκες άλλες. Μάλλον δε μπορείς να βγάλεις άκρη και δε ξέρεις που να διοχετεύσεις τη τσαντίλα σου. Πάντως εδώ που πολλοί γράφουν κ άλλοι τόσοι διαβάζουν δεν είναι ο χώρος. Κάνε αναζήτηση τιμών στους αποκωδικοποιητές που έχεις δει βάσει του περιοδικού οτι πληρούν τις ανάγκες σου κ δες τι σου ταιριάζει. Απλό δεν είναι?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πρώτον ποτέ δεν είπα οτι το εκδίδεις άρα είναι άσχετο αυτό, δεύτερον την γνώμη μου να την σέβεσαι και να μην την υποτιμάς λέγοντας δεν είναι τρόπος αυτός (εκτός κι αν έχουμε χούντα) και τρίτον, με το ίδιο σκεπτικό μπορώ εξ αρχής να ψάξω στο Ίντερνετ αντί να πάρω το περιοδικό και να με αφήσει αβοήθητο. Πατάς στο google ότι λέει και το ερώτημά μου και θα μου βγάλει πολλές επιλογές.
Και τέλος ανακαλώ τα περι χούντας διότι μόλις διαπίστωσα οτι στο πιο πάνω μήνυμά μου, μου διέγραψες αυθαίρετα τον ΔΙΚΟ μου λόγο!!! Άρα, με φύμωσες.
Καλό βράδυ φίλε μου και.... δεν βοηθήθηκα καθόλου. Ολόκληρο thread και ο νούς σας είναι στο τι θα πω για ένα περιοδικό το οποίο με ξεγέλασε!!!!!!!
δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι νομίζεις. Δική μου υποχρέωση ώς συντονιστή είναι να φροντίζω να μην εκτρέπονται τα πράγματα. Ακριβώς γιαυτό το λόγο διέγραψα αυτά που υβρίζουν. Αν θέλεις να κάνεις επίσημη καταγγελία πρέπει να μου στείλεις τα στοιχεία σου και μετά να πείς ότι θέλεις να πείς.
Οσον αφορά τις απαντήσεις που έλαβες ή θα ήθελες να λάβεις, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σου απαντήσει αν δεν θέλει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτης mpg4 και media player μαζί!

Φίλε μου καλημέρα
ο λόγος που δεν μπήκαν τιμές είναι ότι οι περισσότερες εταιρίες που έδωσαν τα μηχανήματα δεν κάνουν λιανική, αλλά χοντρική. Οι τιμές που πουλάνε οι ίδιοι εξαρτώνται από τις ποσότητες που αγοράζει κανείς, κοινώς δεν υπάρχει σταθερή, αλλά ποσοτική τιμή. Οι μεταπωλητές τους που κάνουν λιανική και πωλούν σε ιδιώτες διατηρούν το δικαίωμα να δίνουν το δέκτη όσο νομίζουν αυτοί.
Τιμές λιανικής λοιπόν δεν δημοσιεύονται γιατί πολύ απλά οι εταιρίες που πωλούν τα προϊόντα αυτά, δεν έχουν στο κατάλογό τους προτεινόμενη τιμή λιανικής, όπως π.χ. οι άλλες εταιρίες ηλεκτρονικών (LG, Sony, Phlips, κτλ). Το περιοδικό έχει άπειρες φορές επισημάνει την έλλειψη αυτή στις εταιρίες, αλλά οι εταιρίες αδιαφορούν παντελώς.
Άλλωστε αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις εύκολα τιμές από διάφορα καταστήματα και όπως θα δεις είναι διαφορετικές μεταξύ τους, έλλειψη μιας κεντρικής γραμμής, που υποχρεώνουν να την ακολουθήσουν τα καταστήματα οι πολυεθνικές των άλλων χώρων που ανάφερες.
Τους δέκτες του συγκριτικού δεν θα τους βρεις στα πολυκαταστήματα, αλλά στα εξειδικευμένα καταστήματα της γειτονιάς σου.

Τέλος, δεν γνωρίζω τι ακριβώς διαγράφηκε και τι όχι, αφού τώρα είδα αυτό το ποστ, αλλά το περιοδικό πουθενά δεν διαφήμισε ή ανέφερε ότι το συγκριτικό έχει τιμές και όποιοι μας αγοράζουν γνωρίζουν (και φυσικά είναι αντίθετοι) ότι τιμές δύσκολα μπαίνουν. Συγνώμη, αλλά το περιοδικό δεν σε ξεγέλασε πουθενά.
Τέλος, επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω ανώνυμα, να σε ενημερώσω ότι ονομάζομαι Αργύρης Νομικός και εργάζομαι στο περιοδικό Digital TV info.

Όπως και να' χει να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο τεστ, είναι το μοναδικό που υπάρχει στην αγορά σε επίγειους ψηφιακούς δέκτες.
Ότι θέλεις και μπορώ να βοηθήσω στην διάθεσή σου.

Reaction score
118

Θα ήθελα να έχω μια απάντηση επι του θέματος εαν γνωρίζει κανείς σας παρακαλώ. Και παρακαλώ επίσης να μην απαντούν όσοι έχουν σχέση με περιοδικά η εμπορικούς σκοπούς η μαγαζιά κλπ.
Θέλω έναν media player που να έχω έξοδο ήχου dd - dts και να δείχνει Ελληνικούς υπότιτλους αλλα και να παίζει μεγάλα αρχεία. Επίσης, να έχει και mpg4 δέκτη. Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
4.454

Το καλύτερο και πιο αξιόπιστο που μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή είναι το Crystal-Audio-Appstreamer-TV

έχουμε κανένα screenshot από το περιβάλλον του?
μοιάζει με xmbc ή απλά thumbnails των φακέλων?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab