Δήλωση "εναντίωσης"

Reaction score
1
Αγαπητοί φίλοι - συμφορουμίτες,

Μετά τα όσα ακατανόμαστα (IMHO) διαδραματίστηκαν στα 2 threads, δηλαδή εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=46976
αλλά και -με αποκορύφωμα- εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=47009

αναγκάστηκα -όπως όφειλα- σαν ένα μέρος μίας ομάδας που έχει ως γνώμονα και προσπάθεια τη συνεχή βελτίωση του site, να κάνω κάποια κατ' ιδίαν ενημέρωση στον ΑΓΔ για τη θέση μου και για τον τρόπο που επέλεξε (ή θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να επιλέξει) η ΔΟ δια του ΑΓΔ να διαχειριστεί το όλο θέμα.

Προτίμησα δε, την προσωπική ενημέρωση της ΔΟ γιατί θεωρώ απείρως καλύτερο αυτό το κανάλι και δίαυλο επικοινωνίας ως αρχικό τρόπο αντιμετώπισης, από το να δημιουργώ δημόσια προβλήματα και αντιπαραθέσεις με το παραμικρό.

Παράλληλα αν και τεχνικά έχω κάποια δυνατότητα "παρέμβασης" με την ιδίότητα του ΥΔΣ, προτίμησα η όλη διαχείριση του θέματος να γίνει με απόφαση και αποκλειστικά από τα άτομα που είναι καθ' ύλην αρμόδια για το σκοπό αυτό (σ.σ. ΔΟ).

Παράλληλα εξέφρασα εν μέρει και δημοσίως τον προβληματισμό μου για την (ν)τροπή του όλου θέματος, η οποία κορυφώθηκε για εμένα εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=47012

Ωστόσο, επειδή:
- ο τρόπος που επέλεξε η ΔΟ για να χειριστεί το όλο θέμα, είναι αντίθετος με τα προσωπικά μου πιστεύω αλλά απόλυτα σεβαστός,
- η γενικότερη κατάσταση συνεχίζεται χωρίς κάποια ουσιαστική παρέμβαση, γεγονός το οποίο δεν είναι κατά τη γνώμη μου ούτε ορθό, αλλά ούτε και θεμιτό,
- δεν μπορώ να αποτελώ "τροχοπέδη", "αντιρρησία", "αντάρτη", "διασπαστή" ή όποιον άλλο χαρακτηρισμό μπορεί ενδεχομένως να αποδώσει κανείς, στον τρόπο που επιθυμεί η ΔΟ να διαχειρίζεται παρόμοια προβλήματα,
- μου είναι όμως αδύνατο, σε ορισμένα πράγματα στη ζωή μου, να "βαδίζω" ενάντια στις αρχές μου,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο πρόσωπό μου και να ζητήσω από τη ΔΟ και τον Α. Καφάτο, να με απαλλάξει από την πραγματικά τιμητική θέση και την μεγάλη ευθύνη του Υπ. Δημοσίων Σχέσεων του AVsite.

Δηλώνω -εκ των προτέρων- απερίφραστα την εμπιστοσύνη μου στις προθέσεις και τις προσπάθειες των ατόμων που έχουν αναλάβει τη διαχείριση αυτού του ιστοχώρου.

Λυπάμαι που, αν και θα ήθελα, δεν μπόρεσα να προσφέρω περισσότερα στο ρόλο αυτό που μου ανατέθηκε, και βεβαιώνω ότι θα σταθώ, με όποιο τρόπο είναι αυτό δυνατό, δίπλα στον οποιονδήποτε φίλο ή φίλη αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο.

Δεσμέυομαι ότι θα συνεχίσω από το "μετερίζι" του απλού μέλους να προσφέρω ό,τι και όσο μπορώ για να γίνει το αγαπημένο μας "παιδί" ακόμη καλύτερο, απολαμβάνοντας την γνωριμία, τη φιλία και την εμπιστοσύνη κάποιων από τους φίλους-μέλη που έχω γνωρίσει όσο καιρό διαβάζω τις σελίδες του αγαπημένου μου ιστοχώρου.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση,
Stelexos

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Πραγματικά λυπάμαι που το βλέπεις έτσι το θέμα Στέφανε.
Να είσαι σίγουρος ότι τα προσωπικά σου πιστεύω δεν απέχουν τόσο πολύ από την λογική της ΔΟ. Αυτό νομίζω ότι έχει αποδειχθεί πολλές φορές και μια περίπτωση δεν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα συμπεριφορών.

Επειδή το θέμα το χειρίστηκα εγώ για την ιστορία να εξηγήσω μερικά πράγματα. Κατ' αρχάς μπαίνοντας το απόγευμα στο site αντιμετώπισα μια κατάσταση που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Φυσικά δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν. Επισημαίνω όμως ότι η συντονιστική ομάδα του site, όπως και οι super mods, έχουν όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Καλώς ή κακώς, προφανώς γιατί τα παιδιά πίστεψαν ότι θα έχει άλλη κατάληξη η ιστορία, παρέμβαση δεν έγινε και η κατάσταση ξέφυγε. Η δική μου παρέμβαση το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να δώσει μια δραστική λύση.

Όταν ένας άνθρωπος αποστασιοποιείται σε τέτοιον βαθμό, δημιουργώντας γενικώς καταστάσεις με όποιον βρει μπροστά του, η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον ίδιο. Δεν γίνεται να έχουν όλοι άδικο και να διαφωνούν τόσο έντονα με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η συμπεριφορά του εν λόγω μέλους, είναι παρατηρημένη και στο παρελθόν με πάμπολλα παραδείγματα. Η μοναδική ορατή λύση λοιπόν ήταν η προσωρινή απομάκρυνσή του, έτσι ώστε να ηρεμήσει και να σταματήσει να εναντιώνεται σε όλους τους συνομιλητές, ειδικά με τον συγκεκριμένο άκομψο τρόπο. Ένας εναντίον όλων λες και έχει προηγούμενα με όλον τον κόσμο. Τα πνεύματα δεν υπήρχε περίπτωση να ηρεμήσουν διαφορετικά.

Στην συνέχεια, (ανεπιτυχώς) προσπάθησα να στρέψω την κουβέντα αλλού.

Αυτό ήταν το δικό μου σκεπτικό, σωστό ή λάθος. Λυπάμαι Στέφανε γιατί αυτή η συγκεκριμένη περίπτωση σε κάνει τόσο απόλυτο και σε φέρνει σε αυτό το σημείο. Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη, αλλά ότι κι αν αποφασίσεις να είσαι καλά.

...

Reaction score
1
Στεφανε, μπορω να ξερω τι σε εχει ενοχλησει η σε τι εισαι αντιθετος?
Αντρέα,

Όπως γνωρίζεις ποτέ δεν κάνω κινήσεις εν θερμώ προτού σκεφτώ καλά το τί θα γράψω.

Επίσης δεν θα ήθελα να δημοσιοποιήσω κάποιο κομμάτι της επικοινωνίας μου με το Νίκο, αν αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο και κυρίως αν δεν έχω και την απερίφραστη έγκριση του ίδιου του Νίκου, εφόσον η όλη επικοινωνία έγινε αποκλειστικά και μόνο μαζί του.

Ωστόσο, προσπαθώντας να αποφύγω λεπτομερείς αναφορές, το θέμα μου ήταν όχι ο χρόνος αντίδρασης των Διαχειριστών της Κατηγορίας ή της ΔΟ, οι εκτιμήσεις τους, ή η αντίδραση του Νίκου ως ΑΓΔ, αλλά ο τρόπος, και μόνο αυτός, με τον οποίο τελικά έγινε αυτή η αντίδραση-παρέμβαση και ουσιαστικά διαχείριση του όλου θέματος.

Δηλαδή, διαβάζοντας με πάρα πολύ προσοχή και τα δύο thread (και ό,τι ακολούθησε) θεώρησα ότι δεν τηρήθηκαν οι στοιχειώδεις κανόνες "ισονομίας" και "ισοπολιτείας" απέναντι στα μέλη. Ή για να το θέσω με απλά λόγια η όλη διαχείριση στερήθηκε (ΙΜΗΟ) ίσης -ή τουλάχιστον ανάλογης- μεταχείρισης όλων των εμπλεκομένων μελών σε ό,τι συνέβη.

Εν πάσει περιπτώσει ο όλος χειρισμός -τόσο σε προσωπικό όσο και σε θεματικό επίπεδο (σ.σ. threads)- θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι διαφορετικός κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, δεν επιδιώκω να επεκταθώ άλλο, πέραν των όσων ήδη ανέφερα.

Νομίζω ότι τόσο εσύ, όσο και όποιο άλλο μέλος διαβάσει αποστασιοποιημένα από προσωπικές γνώμες, εντυπώσεις και κρίσεις, ή ίδιες αντιλήψεις για το ποιόν των εμπλεκομένων, ό,τι γράφτηκε σήμερα το απόγευμα θα σχηματίσει λίγο ως πολύ παρόμοια άποψη.

Αν παρόλα αυτά θεωρείς ότι δεν είναι επαρκής η εξήγησή μου, με την άδεια του Νίκου θέτω τα 2 pm που ανταλλάχθηκαν μαζί του στη διάθεσή σου.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Φιλικά,
Στέφανος (aka Stelexos)

YΓ. Ξέροντας πόσο σας εκτιμώ και τους δύο, ελπίζω το θέμα να μην εξελιχθεί σε serial. Θα ήταν πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσα σε ό,τι με αφορά!

Reaction score
1.213
Αντρέα,

Όπως γνωρίζεις ποτέ δεν κάνω κινήσεις εν θερμώ προτού σκεφτώ καλά το τί θα γράψω.

Επίσης δεν θα ήθελα να δημοσιοποιήσω κάποιο κομμάτι της επικοινωνίας μου με το Νίκο, αν αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο και κυρίως αν δεν έχω και την απερίφραστη έγκριση του ίδιου του Νίκου, εφόσον η όλη επικοινωνία έγινε αποκλειστικά και μόνο μαζί του.

Ωστόσο, προσπαθώντας να αποφύγω λεπτομερείς αναφορές, το θέμα μου ήταν όχι ο χρόνος αντίδρασης των Διαχειριστών της Κατηγορίας ή της ΔΟ, οι εκτιμήσεις τους, ή η αντίδραση του Νίκου ως ΑΓΔ, αλλά ο τρόπος, και μόνο αυτός, με τον οποίο τελικά έγινε αυτή η αντίδραση-παρέμβαση και ουσιαστικά διαχείριση του όλου θέματος.

Δηλαδή, διαβάζοντας με πάρα πολύ προσοχή και τα δύο thread (και ό,τι ακολούθησε) θεώρησα ότι δεν τηρήθηκαν οι στοιχειώδεις κανόνες "ισονομίας" και "ισοπολιτείας" απέναντι στα μέλη. Ή για να το θέσω με απλά λόγια η όλη διαχείριση στερήθηκε (ΙΜΗΟ) ίσης -ή τουλάχιστον ανάλογης- μεταχείρισης όλων των εμπλεκομένων μελών σε ό,τι συνέβη.

Εν πάσει περιπτώσει ο όλος χειρισμός -τόσο σε προσωπικό όσο και σε θεματικό επίπεδο (σ.σ. threads)- θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι διαφορετικός κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, δεν επιδιώκω να επεκταθώ άλλο, πέραν των όσων ήδη ανέφερα.

Νομίζω ότι τόσο εσύ, όσο και όποιο άλλο μέλος διαβάσει αποστασιοποιημένα από προσωπικές γνώμες, εντυπώσεις και κρίσεις, ή ίδιες αντιλήψεις για το ποιόν των εμπλεκομένων, ό,τι γράφτηκε σήμερα το απόγευμα θα σχηματίσει λίγο ως πολύ παρόμοια άποψη.

Αν παρόλα αυτά θεωρείς ότι δεν είναι επαρκής η εξήγησή μου, με την άδεια του Νίκου θέτω τα 2 pm που ανταλλάχθηκαν μαζί του στη διάθεσή σου.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Φιλικά,
Στέφανος (aka Stelexos)

YΓ. Ξέροντας πόσο σας εκτιμώ και τους δύο, ελπίζω το θέμα να μην εξελιχθεί σε serial. Θα ήταν πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσα σε ό,τι με αφορά!

Κατα την ταπεινη γνωμη μου θα ηταν απαραιτητη μια πιο σαφης επεξηγηση αυτων των δυο σημειων (περι ισονομιας κλπ )και ισως μια πιο σαφης τοποθετηση περι του πιο σωστου τροπου αντιμετωπισης τετοιων περιστασεων.

Μια και πολλοι συμμετειχαμε σε αυτα τα θεματα...θα το εκτιμουσαμε πραγματικα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Κανένα πρόβλημα από πλευράς μου Στέφανε.

...

Reaction score
1
Κατα την ταπεινη γνωμη μου θα ηταν απαραιτητη μια πιο σαφης επεξηγηση αυτων των δυο σημειων (περι ισονομιας κλπ )και ισως μια πιο σαφης τοποθετηση περι του πιο σωστου τροπου αντιμετωπισης τετοιων περιστασεων.

Μια και πολλοι συμμετειχαμε σε αυτα τα θεματα...θα το εκτιμουσαμε πραγματικα.
Φίλε Μελέτη,

Όπως ανέφερα το να γίνει το θέμα serial θα ήταν πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσα.
Ωστόσο, όπως επίσης προείπα, αν ο Ανδρέας και ο Νίκος -ως εκπρόσωπος της ΔΟ και άμεσα εμπλεκόμενος- το θεωρούν απαραίτητο ή αναγκαίο τότε μπορώ να παραθέσω αυτούσια τις θέσεις μου, τις οποίες έστειλα και εγγράφως νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Δεν νομίζω όμως ότι είναι της παρούσης.
Ζητώ συγνωμη και ελπίζω αντιλαμβάνεσαι ότι για εμένα είναι στάση ευθύνης, και όχι φόβου ή άρνησης, η στάση μου αυτή.

Σε ευχαριστώ.

Reaction score
0
Επειδή το θέμα το χειρίστηκα εγώ για την ιστορία να εξηγήσω μερικά πράγματα. Κατ' αρχάς μπαίνοντας το απόγευμα στο site αντιμετώπισα μια κατάσταση που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Φυσικά δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν. Επισημαίνω όμως ότι η συντονιστική ομάδα του site, όπως και οι super mods, έχουν όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Καλώς ή κακώς,
προφανώς γιατί τα παιδιά πίστεψαν ότι θα έχει άλλη κατάληξη η ιστορία, παρέμβαση δεν έγινε και η κατάσταση ξέφυγε. Η δική μου παρέμβαση το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να δώσει μια δραστική λύση.
Aσχετα αν δεν επιρριπτονται αμεσα ευθυνες
για το ποιος φταιει η οχι ,η φωτο καδραρει κατ΄εμε το ΔΟΘ team .
Το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ φτασαμε ως ΕΔΩ
ειναι θεμα που μπορει να εξεταστει σε δευτερο χρονο .

Αυτο που εχει σημασια τωρα ειναι να γινει αναληψη ευθυνων .

Μιας και αποτελω κομματι της συντονιστικης ομαδας της ΔΟΘ
που εχει και την ευθυνη για την κατηγορια
αρα και την ευθυνη για την "ιστορια" αυτη
θετω την "καρεκλα" και τα γαλονια" μου στην διαθεση της ΔΟ .

Στεφανε πραγματικα λυπαμαι .
Οπως λυπαμαι που τετοιας ευαισθησιας θεμα κανιβαλιστηκε .
Λυπαμαι πραγματικα .

Reaction score
1
Aσχετα αν δεν επιρριπτονται αμεσα ευθυνες
για το ποιος φταιει η οχι ,η φωτο καδραρει κατ΄εμε το ΔΟΘ team .
Το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ φτασαμε ως ΕΔΩ
ειναι θεμα που μπορει να εξεταστει σε δευτερο χρονο .

Αυτο που εχει σημασια τωρα ειναι να γινει αναληψη ευθυνων .

Μιας και αποτελω κομματι της συντονιστικης ομαδας της ΔΟΘ
που εχει και την ευθυνη για την κατηγορια
αρα και την ευθυνη για την "ιστορια" αυτη
θετω την "καρεκλα" και τα γαλονια" μου στην διαθεση της ΔΟ .

Στεφανε πραγματικα λυπαμαι .
Οπως λυπαμαι που τετοιας ευαισθησιας θεμα κανιβαλιστηκε .
Λυπαμαι πραγματικα .
Αντρέα,

επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει κάποιες διαστάσεις τις οποίες δεν επιθυμώ, και τείνει να οδηγηθεί σε λάθος κατεύθυνση, δηλώνω ότι σε ό,τι με αφορά δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στη Διαχείριση της ΔΟΘ, αλλά επαναλαμβάνω μόνο στον τρόπο και την αντιμετώπιση που επιλέχθηκε για να δωθεί η λύση που τελικά ακολουθήθηκε.

Και επειδή δεν θέλω να προκληθούν αλυσιδωτές αντιδράσεις για καθαρά προσωπικά μου πιστεύω και εφόσον όπως αναφέρθηκε και παραπάνω από το Νίκο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αναγκαστικά θα σου στείλω το ακριβές κείμενο που αντάλλάχθηκε αναφορικά με το όλο θέμα και οδήγησε προσωπικά ΕΜΕΝΑ στην λήψη κάποιων αποφάσεων.

Αυτά γίνονται υποχρεωτικά για να προλάβω τις όποιες παρεξηγήσεις και εν θερμώ αχρείαστες ενέργειες ή συζητήσεις.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κι η δική μου "καρέκλα" εννοείται ότι είναι πάντοτε στη διάθεση αυτών που μου έκαναν την τιμή να μου την εμπιστευθούν.

Ωστόσο, προς υπεράσπιση της θέσης μου, μια και τα υπόλοιπα μέλη της συντονιστικής ομάδας προφανώς δεν ήταν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παρόντα (όλοι απουσιάζουμε, πολύ συχνά, και δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει μέσα σε λίγη ώρα) και δεν είχαν δει το θέμα, με αποτέλεσμα η διαχείρισή του να πέσει σε μένα, που θεώρησα καλό να αρκεστώ αρχικά σε μια μετριοπαθή παρατήρηση που κατά την κρίση μου δεν θα προκαλούσε περαιτέρω χιονοστιβάδα, θα ήθελα να επισημάνω ότι η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος δεν ήταν και το ευκολότερο να γίνει αποτελεσματικά α) από μια γυναίκα, όταν το θέμα είναι ακριβώς ότι το πρόσωπο που εξαρχής δημιούργησε τα προβλήματα διακατεχόταν στο συγκεκριμένο θέμα από άρνηση έως και μένος εναντίον των γυναικών, και β) με το διαθέσιμο στους συντονιστές μέσο των infractions, όταν ο ίδιος προκαλούσε και ρητά για infraction με προφανή στόχο την αυτοεπιβεβαίωσή του, πράγμα που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με αυτό των προηγούμενων infractions προς το ίδιο άτομο, δηλαδή μια τρύπα στο νερό από τη στιγμή που αρνείται να κατανοήσει τους κανόνες.

Τα παραπάνω τα γράφω με μισή καρδιά γιατί μπορεί να θεωρηθούν αθέμιτη κριτική σε απόντα, και αν είναι έτσι παρακαλώ το post μου να αποσυρθεί.

Reaction score
5
- Ισονομία δεν υπάρχει. Είμαστε άνθρωποι και οι δικαστές είναι άνθρωποι.

- Αντί να αρχίσουμε να αυτοπαραιτούμαστε για τα ιδανικά μας, δεν κοιτάμε καλύτερα τι συμβαίνει; Για μένα, κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ συνηθισμένο. 1-2-3 μέλη ενός διαδικτυακού forum, είθισται να είναι μαύρα πρόβατα. Και μάλιστα τα μαύρα πρόβατα της στιγμής. Ή της περιόδου. Κάποια φεύγουν, άλλα έρχονται.
Με το 'μαύρα πρόβατα' δεν προσπαθώ να τα εξευγενίσω. Αντιθέτως, είναι εμφανές ότι:
α) Χαλούν την καλή διάθεση των υπολοίπων.
β) Αποξενώνουν κάποιους ευγενικούς χρήστες, ή παρασύρουν σε κακές και συναισθηματικά φορτισμένες απαντήσεις.
γ) Βγάζουν την κακή πλευρά του χαρακτήρα όλων μας με τα αυθαίρετα, άλογα και παιδαριώδη συμπεράσματά τους και
δ) Εξοργίζουν με την επιθετική συμπεριφορά τους και την αγένεια που διέπει τα γραπτά τους.

Δεν βρίσκω γιατί η απομάκρυνσή τους είναι κακή για το forum. Αντίθετα, για το γενικότερο καλό πρέπει η κοινωνία να περιορίζει και να ελέγχει τέτοια άτομα. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τους ανέχεται.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στεφανε, ο Νικος μου εστειλε την μεταξυ σας αλληλογραφια.
Καθως προσπαθω να βγαλω μια ακρη-εχω διαβασει τα θεματα στα "πεταχτα" διοτι ημουν απασχολημενος με μια υποχρεωση- θα ηθελα να κατανοησω το ακολουθο:
Θεωρεις πως δεν επρεπε να τιμωρηθει ο HV, η πως επρεπε να τιμωρηθει ο HV και καποιος αλλος(το ποιος ειναι ο αλλος δεν το εχω καταλαβει ακομα, θα ξαναδιαβασω το θεμα)?

Reaction score
62
Κατα την ταπεινή μου άποψη έχουμε περάσει και χειρότερα απ' αυτό. Δεν βρίσκω το λόγο να του δίνουμε τόση έκταση. Στο κάτω κάτω αλίμονο αν, επειδή ο καθένας έγραφε τις μ@λ@κίες του εδω μέσα, "παραιτούταν" κι απο ένας. Μπόρα ήταν και πέρασε....και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες...αλλά η ζωή συνεχίζεται και όποιος θεωρεί ότι αδικείται απο συντονιστές Δ.Ο κλπ και τσαντίζεται και "επαναστατεί¨, υπάρχει και το

Reaction score
1.213
Δεν νομιζω οτι ο Stelexos αναφερεται μονο σε αυτη την περιπτωση.Χωρις να θελω να εκφρασω γνωμη εκ μερους του (δεν εχω το δικαιωμα) νομιζω (υποθετω) αναφερεται γενικα στον τροπο λειτουργιας και ''εμφανισης'' της συγκεκριμενης κατηγοριας και πιθανοτατα και ολου του φορουμ.

Σεβαστη η αποψη του να ΜΗΝ θελει να δοθει συνεχεια εδω αλλα επειδη πλανατε η αμφιβολια και επειδη αυριο μεθαυριο μπορει εγω ο αλλος , ο καθενας να βρεθει στη θεση που βρεθηκε στο συγκεκριμενο μελος (του thread) η στην θεση των συνομιλιτων του η να υποπεσουμε σε αναλογες συμπεριφορες (εδω εχω ενστασεις)νομιζω καποιες παραπανω εξηγησεις δημοσια απο οποιοδηποτε ''επισημο'' ειναι μαλλον απαραιτητες

Τελωσπαντων γιατι πραγμα μιλαμε ακριβως...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Επισης θα παρακαλουσα για μια καποια ψυχραιμια μεταξυ των συντονιστων.
Δεν βλεπω κανενα να εχει κατηγορησει καποιον συναδελφο του.
Προς τι η ευθιξια οταν δεν συντρεχει λογος?
Ο Στεφανος εξεφρασε την αποψη του αλλα βεβαιωσε πως σεβεται τις αποφασεις της Συντονιστικης/Διαχειριστικης ομαδας.

Reaction score
62
Το θέμα ρε Ανδρέα είναι οτι φτάνει ένας για να τα κάνει κ@λο τα πράγματα εδώ...δεν πρέπει να δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στον οποιοδήποτε "ένα"...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Δήλωση "εναντίωσης"

Οσο γελοία και ηλίθια μας φαίνετε η αποψη ενός μέλους πρεπει να εχουμε το στομάχι να την αντέχουμε η τουλάχιστον να προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε με αυτην ως κατι σοβαρό και αξιο λογου ( δυσκολο - και εγω το παλεύω μην νομίζετε ).
Ο χλευασμός όμως και η ειρωνεία απεναντι σε αυτή την άποψη, πολλες φορες φέρνει χειρότερα αποτελέσματα σαν αυτά που αναφέρει ο Akis.

α) Χαλούν την καλή διάθεση των υπολοίπων.
β) Αποξενώνουν κάποιους ευγενικούς χρήστες, ή παρασύρουν σε κακές και συναισθηματικά φορτισμένες απαντήσεις.
γ) Βγάζουν την κακή πλευρά του χαρακτήρα όλων μας με τα αυθαίρετα, άλογα και παιδαριώδη συμπεράσματά τους και
δ) Εξοργίζουν με την επιθετική συμπεριφορά τους και την αγένεια που διέπει τα γραπτά τους.
Πιστεύω όμως πως επίσης κατακριτέες ως πράξεις πρεπει να θεωρούνται η ειρωνεία και ο χλευασμός παρα η ιδια η άποψη ενός μέλους οσο τραβηγμένη και αν είναι.από τα μαλλιά .
Αυτές οι δυο πράξεις συγγενεύουν επικίνδυνα με τον εκνευρισμό την επιθετική συμπεριφορά και την αγένεια ( όπως γράφει και ο Άκης )

Ήμαρτον… συμφώνησα σε κατι με τον Ακη.:pc:

Reaction score
1
Αγαπητοί φίλοι και Ανδρέα,

Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό.

Θεωρώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι που έφεραν τα δύο (ή τρία) threads σε σημείο να γίνεται "πολεμική σύρραξη" θα έπρεπε αναλόγως να είχαν αντιμετωπιστεί, και κυρίως εφόσον και τα θέματα δεν εξυπηρετούσαν το αρχικό σκοπό τους να είχαν κλειδωθεί!

Eπίσης αν διαβαστούν ψύχραιμα και τα δύο θέματα θα δoυν όλοι ότι οι ευθύνες δεν ανήκουν μόνο στον ένα "συνήθη ύποπτο", αλλά προκλήθηκε μία γενικότερη κατάσταση από διαδοχικές άστοχες κινήσεις και απαντήσεις που οδήγησε τα θέματα στον "πανικό" που όλοι διαβάσαμε...

Δηλαδή ολοκληρώνοντας θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ταυτόσημη (αν όχι ίση) μεταχείριση για όλους, αναλόγως του μεριδίου ευθύνης που κατά περίπτωση φέρουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και με κλείσιμο του "πεδίου μάχης" που χαλάει την εικόνα του forum, ιδιαίτερα δε όταν το εκάστοτε thread μπαίνει σε προσωπικό πεδίο αντιπαράθεσης που δεν αφορά στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας!

Ελπίζω τώρα να έγινα καλύτερα αντιληπτός.
Ας σταματήσουμε όμως το θέμα εδώ γιατί φοβάμαι ότι πάλι θα παρεκτραπεί της πορείας του.

Ευχαριστώ πολυ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
O καθένας έχει τις απόψεις του.

Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε μαζί τους είναι θεμιτές.

Μπορεί να μας εξαγριώνουν, να μας θυμώνουν, να μας τρελαίνουν, να μην πιστεύουμε αυτά που διαβάζουμε ΟΜΩΣ:

ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ!

Το πρόβλημα ξεκινάει στο πως ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. Το πως είναι αυτό που παρακολουθούν και πρέπει να παρακολουθούν οι Συντονιστές. Όχι το ποιά είναι η άποψη.

Νομίζω ότι και στα 2 θέματα υπήρξε παρέμβαση όταν φαινόταν ότι τα πράγματα δεν ηρεμούσαν και ξεπερνιόταν κάθε όριο ανοχής. Νομίζω σωστά έγινε εκείνη την στιγμή η παρέμβαση.

Σε δεκάδες άλλα θέματα υπήρξε ένταση που έφτασε μέχρι τα όρια της ανοχής. Όμως στην συντριπτική πλειοψηφία η αυτορύθμιση του avsite λειτούργησε ακριβώς την κατάλληλη ώρα. Το γράφω από την αρχή της δημιουργίας του φόρουμ μας. Η αυτορύθμιση είναι η καλύτερη λύση σε κάθε κρίση. Αυτό τα μέλη το έχουν εφαρμόσει στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά "δίνοντας τόπο στην οργή".

Στα ελάχιστα θέματα που η αυτορύθμιση δεν "δούλεψε" οι Συντονιστές επενέβησαν και το θέμα σύντομα έληξε. Το ίδιο έγινε και σήμερα και ελπίζω η επόμενη παρέμβαση να γίνει μετά από πολλούς μήνες.

Ας συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία που μας έχει οδηγήσει επιτυχημένα εδώ και 3μιση χρόνια.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.504
Members