Δίλημμα επιλογής ολοκληρωμένου ενισχυτή για Dali Concept 6

Reaction score
0
Την καλησπέρα μου στο φορουμ.
'Οπως αναφέρω και στον τίτλο βρίσκομαι σε δίλημμα επιλογής ενισχυτή για τις "αγάπες" μου.
Τουτέστιν Yamaha as500 και Harman Kardon HK 980.
Επειδή δεν γνωρίζω και πόλλα θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιος έχει καλύτερο value for money και ουδέτερο ήχο.
Περισσότερο κινούμαι σε ροκ ήχους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Δίλημμα επιλογής ολοκληρωμένου ενισχυτή για Dali Concept 6

value for money ειναι και οι 2. Ο Harman ειναι αρκετα απαλος κ καθολου σκληρος, ο Yamaha ακουγεται λιγο πιο macho

Reaction score
0

Καταρχήν,ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Τώρα άλλη μια απορία,ο Marantz pm7003 μπορεί να σταθεί δίπλα στον ΗΚ και τον Yamaha?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Καταρχήν,ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Τώρα άλλη μια απορία,ο Marantz pm7003 μπορεί να σταθεί δίπλα στον ΗΚ και τον Yamaha?
οι ενισχυτες της Marantz για μενα παντα υστερουσαν στις κατηγοριες που κινουνται.

Reaction score
0

Μάλιστα.Θα προσπαθήσω να πάω από audioshow το Σάββατο και να πάρω μια ιδέα,μιας και έχουν και τα ηχεία που έχω και τους ενισχυτές που με ενδιαφέρουν,να πάρω μια ιδέα.
Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
0

Σήμερα πήγα σε μαγαζί στο Περιστέρι που με έστειλε φίλος καθώς έχει γνωστό εκεί.Τον ρώτησα για τον AS500 και με απέτρεψε,χαρακτηριστικά μου είπε ότι με 420€ δεν παίρνεις 85 watt ενισχυτή,κοινώς είναι παραμύθι τα 85 watt rms..
Και με παρότρυνε να κοιτάξω κάτι από pioneer ή marantz..
Πάνω που είχα κατασταλάξει στον Yamaha,πάλι μπερδεύτικα.
Τελικά τι ισχύει,μας δουλεύει η Yamaha στα rms ή ο άλλος ήθελε να ξεφορτωθεί τους προαναφερόμενους ενισχυτές??

Reaction score
9

Αν δεις τα review του ενισχυτή που σε ενδιαφέρει, όποιος και αν είναι αυτός, λογικά θα έχουν τις εργαστηριακές μετρήσεις για την ισχύ του ενισχυτή, τις παραμορφώσεις κ.λ.π. Ανεξάρτητα αν μπορείς να εμπιστευτείς την υποκειμενική άποψη του κάθε δοκιμαστή, τουλάχιστον μπορείς να εμπιστευτείς τις εργαστηριακές μετρήσεις, περισσότερο από το τι λέει ο κάθε ένας που θέλει ή δεν θέλει να σου πουλήσει ένα μηχάνημα.

Reaction score
0

Αν και καθυστέρησα,τελικά πήρα τον AS700 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.:605:

I

iason

Guest

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε ,παρόλου πού έχεις επιλέξει ενισχυτή θά σού πώ και εγώ την γνώμη μου γιατί έχω και τα ίδια ηχεία.
Εχω τα DALI concept 6 εδώ και 2 χρόνια και τα οδηγούσα με ένα ενισχυτή πού είχα εδώ και 20 χρόνια από τον μάρτιο του 1991 NIKKO IA600.
Eδώ και ένα μήνα έχω αγοράσει τον HARMAN KARDON HK990 και το μόνο πού μπορώ να πώ είναι ότι τα ηχεία μου και όλο μου το σύστημα ήταν απλά ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ.

Reaction score
296
Να συμπληρωσω, οσον αφορα τη σειρά pm απο marantz , οτι ήταν ο χειρότερος όλων απο αυτους που ειχα ακουσει, με σοβαρή έλλειψη σε σώμα που σου υποβαθμιζει πολυ την ποιοτητα του ηχου. μακρια...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δίλημμα επιλογής ολοκληρωμένου ενισχυτή για Dali Concept 6

Δυστυχώς δεν μπορούσα να φτάσω στα επίπεδα του Harman 990 και Nad 375,καθώς τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν (καταραμένη κρίση:620:).Επιφυλάσσομαι για μελλοντική αναβάθμιση.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67