Δίλημμα...

Reaction score
13
Sugden ΝΑΙ, αλλά ποιόν?

A21SE ή Masterclass IA4?

Εκτός από τις διαφορές στα specs έχετε κάτι άλλο υπόψη σας?

Reaction score
13
Απάντηση: Δίλημμα...

Οι τιμές είναι δευτερεύουσας σημασίας στη παρούσα φάση... Θα ήθελα τη άποψή σας ανεξάρτητα από τις τιμές τους.

ΥΓ. Ο ενισχυτής θα οδηγήσει, προς το παρόν, τα Proac Studio 110 τα οποία θα αντικατασταθούν σύντομα από τα D2 (μάλλον...).

Reaction score
3.972

Eίναι αξιόλογοι και οι δύο, νομίζω ότι για το θέμα της οδήγησης δεν μπορείς να ξέρεις απο πριν, αν κ θεωρητικά δεν έχουν πρόβλημα. Το καλύτερο βέβαια είναι να τους ακούσεις με τα D2 αφού αυτό το ηχείο είναι η τελική σου επιλογή.

Reaction score
200

Sugden ΝΑΙ, αλλά ποιόν?

A21SE ή Masterclass IA4?

Εκτός από τις διαφορές στα specs έχετε κάτι άλλο υπόψη σας?
Ο χωρος που θελεις να ακους ποσος ειναι;

Reaction score
13

Eίναι αξιόλογοι και οι δύο, νομίζω ότι για το θέμα της οδήγησης δεν μπορείς να ξέρεις απο πριν, αν κ θεωρητικά δεν έχουν πρόβλημα. Το καλύτερο βέβαια είναι να τους ακούσεις με τα D2 αφού αυτό το ηχείο είναι η τελική σου επιλογή.
Και γω νομίζω ότι "θεωρητικά" δε θα έχω πρόβλημα. O Masterclass λένε ότι μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σχετικά δύσκολα φορτία χωρίς πρόβλημα (σε λογικά πλαίσια πάντα...).
Για τα D2 τώρα, δεν είμαι τελείως σίγουρος ακόμη, γιατί μπορεί να γίνουν κάποιες "χωροταξικές" αλλαγές στο σπίτι και να καταφέρω να πάρω τελικά κάποιο floorstander της Proac (πχ. studio 140MkII ή D28) με κορυφαία (και σχετικά απόμακρη) επιλογή το D38... :128:

Reaction score
13

Ο χωρος που θελεις να ακους ποσος ειναι;
Ο χώρος δεν είναι μεγάλος (γύρω στα 20τμ). Τα ηχεία έχουν απόσταση μεταξύ τους γύρω στο 1.7μ (πάνω σε έπιπλο TV και σε ειδικές βάσεις) και η απόσταση ακρόασης είναι περίπου στα 2-2,4μ. Υπάρχουν όμως κάποιες σκέψεις για αλλαγή αυτών των δεδομένων στο εγγύς (?) μέλλον...:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.052
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp