Δίσκοι βινυλίου από προσωπική συλλογή μου - σφραγισμένοι οι περισσότεροι

Status
Not open for further replies.
Reaction score
842
Αποφάσισα να σπάσω τη μουσική συλλογή μου για διάφορους προσωπικούς λόγους. Κάποια πολύ λίγα ενδεχομένως και να τα κρατήσω.

Περιέχει albums και συλλογές διαφόρων κατηγοριών (Jazz, Blues, Rock, Disco, Dance, Ambient, New Wave κλπ).
Υπάρχουν και limited εκδόσεις.

Το 95% είναι όλα σφραγισμένα (ακόμη κι ας μη γράφω brand new sealed στα σχόλια, οπότε ρωτήστε αν θέλετε).
Το υπόλοιπο 5% είναι ανοιγμένα σε near-MINT ή VG+ condition.

Αναλυτικά η συλλογή μου εδώ (η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται live προς τα κάτω σε ό,τι αποχωρίζομαι από τα ράφια μου):

Οι τιμές που θα δωθούν είναι οι χαμηλότερες τρέχουσες του discogs (για τους αντίστοιχης κατάστασης διαθέσιμους δίσκους που πωλούνται σε Ευρώπη).

Τί εννοώ? Για κάθε σφραγισμένο π.χ. δίσκο (ίδιας έκδοσης/τύπωσης) που έχω στη συλλογή μου, βλέπετε τη χαμηλότερη τιμή που πωλείται ο αντίστοιχος διαθέσιμος σφραγισμένος στην Ευρώπη από πωλητή στο discogs και τόσο θα τον πάρετε κι εσείς.

Ελάχιστη παραγγελία 5 τίτλοι.

Παζάρια, ανταλλαγές και λοιπές διαπραγματεύσεις παρόμοιας φύσης, δε θα λάβουν τόπο και χρόνο για απάντηση.

Παρακαλώ πρίν στείλετε, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε και κατανοήσατε τα παραπάνω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, καθώς και το AVsite για τη φιλοξενία.

Reaction score
842
Παρακαλώ η αγγελία να κλείσει.

Ο λόγος πώλησης δεν είναι οικονομικός (δεν αποφάσισα να αποχωριστώ τη συλλογή μου γιατί μου λείπουν χρήματα με άλλα λόγια). Δυστυχώς ορισμένα από τα ΠΜς που λαμβάνω είναι τραγικά.

Ήδη σπαταλήθηκε αρκετός χρόνος να εξηγώ τα προφανή...

Η συλλογή θα κρατηθεί για να κοσμεί τους τοίχους μου για χρόνια (ανεβάζοντας κι αξία με τον καιρό).

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ