Δανεζικοι class D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.872
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δανεζικοι class D

Άντε καλέ, γιατί το λες αυτό;!... :136:
γιατί ξέρω το τέλος του δρόμου. :143::135:

ζήτω το μπάφαλο ρε! αντε μη τα πάρω δηλαδή....

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δανεζικοι class D

Προφανώς και παίζει ρόλο.
Εγώ, όπως σου είχα πει και σε άλλο thread παλιότερα, δεν είπα ποτέ ότι το Buffalo είναι το καλύτερο cost-no-object DAC, ούτε "το τέλος του δρόμου". Αυτά τα λες εσύ. :126:

Λοιπόν, το Buffalo βγαίνει περίπου στα 800 πες (βάζω κάτι παραπάνω για να είμαστε μέσα).
Δεν συζητάμε ότι οφείλουν να παίζουν καλύτερα με βάση τη διαφορά τιμής - αυτό είναι δεδομένο, οπότε θα το πάω αλλού:

Αν αγοράσεις Buffalo αντί των EMM και Medea έχουμε διαφορά 7700 και 8200 αντίστοιχα στην τσέπη.

Τι ηχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει ο υποψήφιος αγοραστής ώστε, αν τα πουλήσει και τσοντάρει και τα 8 περίπου χιλιάρικα που του έμειναν στην τσέπη αγοράζοντας το Buffalo, να μην πάρει μεγαλύτερη βελτίωση από αυτή που έπαιρνε από την αλλαγή DAC από Buffalo σε EMM ή Medea;

Έτσι για να δούμε πόσους ανθρώπους αφορά/ενδιαφέρει πραγματικά η αυστηρή κριτική σου προς το Buffalo αλλά και οι αντι-προτάσεις σου. :126:

Quod Erat Demonstrandum.
Κωστα δεν παρουσιασα μεχρι τωρα καμια αντιπροταση για το Buffalo αλλα εαν ενδιαφερεσαι θα σου δωσω δυο ετσι για να τα εχεις υποψη...

Cambridge 840
Stylos Sys Styx USB Dac

και τα δυο κατω απο 1500 Ευρω ...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δανεζικοι class D

Κωστα δεν παρουσιασα μεχρι τωρα καμια αντιπροταση για το Buffalo αλλα εαν ενδιαφερεσαι θα σου δωσω δυο ετσι για να τα εχεις υποψη...

Cambridge 840
Stylos Sys Styx USB Dac

και τα δυο κατω απο 1500 Ευρω ...
Να φανταστώ ότι αυτά τα έχεις ακούσει δίπλα-δίπλα με το Buffalo, στο ίδιο σύστημα/χώρο, και σου ακούστηκαν καλύτερα (ας μείνουμε στην υποκειμενική αξιολόγηση);

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δανεζικοι class

Να φανταστώ ότι αυτά τα έχεις ακούσει δίπλα-δίπλα με το Buffalo, στο ίδιο σύστημα/χώρο, και σου ακούστηκαν καλύτερα (ας μείνουμε στην υποκειμενική αξιολόγηση);

αν δε τα εχω ακουσει διπλα διπλα προφανως δε μπορει να εχω αποψη, ε?
μεχρι να ακουσω το Buffalo διπλα στο Emm Labs να διατηρω τις αμφιβολιες μου δηλαδη?
δε ξερει ποτε κανεις...

οχι δε τα ακουσα διπλα διπλα, απλα οταν τα ακουσα στο συστημα μου φανηκαν παρα πολυ σωστα ενω το Buffalo μου φανηκε πολυ λαθος....

D

deleted user 10898

Guest
λεπον ολα αυτα θα τελειωσουν οταν βγει το βουβαλι χωρις σταδια εξοδου και θα κοτσαρουμε οτι θεμε...
εκει θα χαθει η μπαλα...
γιατι οπως λεει καποιος που ξερει...
"στην ποιοτητα ηχου ενος dac παιζουν ρολο 50% το αναλογικο σταδιο 30% η τροφοδοσια 10%το φιλτρο και 10% το dac τσιπακι.."

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Δανεζικοι class D

......

ΑΡΑ, στον οικιακό σας χώρο ακροάσεων, κανείς σας δε μπορεί να αξιολογήσει καμιά απολύτως συσκευή ήχου αντικειμενικά, εφόσον κανενός τα ηχεία δε μπορούν να παίξουν σωστά. Το αν σας αρέσει αυτό που ακούτε ή όχι, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
Πάντως, σε μεγάλους σχετικά χώρους και nearfield ακροάσεις, η παράμετρος χώρος ελαχιστοποιείται και έτσι οι συγκρίσεις είναι πχιό αντικειμενικές... :126:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δανεζικοι c

αν δε τα εχω ακουσει διπλα διπλα προφανως δε μπορει να εχω αποψη, ε?
μεχρι να ακουσω το Buffalo διπλα στο Emm Labs να διατηρω τις αμφιβολιες μου δηλαδη?
δε ξερει ποτε κανεις...
Το EMM είναι στην κατηγορία του 840C και δεν το ήξερα;

οχι δε τα ακουσα διπλα διπλα, απλα οταν τα ακουσα στο συστημα μου φανηκαν παρα πολυ σωστα ενω το Buffalo μου φανηκε πολυ λαθος....
Και άλλος μου είπε ακριβώς το αντίθετο για την ίδια ακρόαση στην οποία αναφέρεσαι.
Αυτό είναι το γ@μ@το με τις υποκειμενικές εκτιμήσεις..
Μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του και κανείς να μην μπορεί να διαψεύσει τον άλλο! :144:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δ

Και άλλος μου είπε ακριβώς το αντίθετο για την ίδια ακρόαση στην οποία αναφέρεσαι.
Αυτό είναι το γ@μ@το με τις υποκειμενικές εκτιμήσεις..
Μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του και κανείς να μην μπορεί να διαψεύσει τον άλλο! :144:
ρε φιλε δε με νοιαζει να διαψευσω η να επιβεβαιωσω κανενα ειλικρινα σου μιλαω.

εγω γραφω την αποψη μου και οποιος θελει να τη λαβει σοβαρα υποψη ας το κανει....

απλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οτι αν εγραφα οτι το Buffalo ειναι καλυτερο απο ενα πολυ πιο ακριβο DAC θα ειχα λιγοτερο αντιλογο απο τωρα που λεω το προφανες (για τον πολυ κοσμο)...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

ρε φιλε δε με νοιαζει να διαψευσω η να επιβεβαιωσω κανενα ειλικρινα σου μιλαω.

εγω γραφω την αποψη μου και οποιος θελει να τη λαβει σοβαρα υποψη ας το κανει....
Σωστός.
Απλά δε σε ενοχλεί φαντάζομαι να ακουστεί και η άλλη πλευρά ώστε αυτός που θέλει να φιλτράρει τα όσα διαβάζει να έχει περισσότερα στοιχεία..

απλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οτι αν εγραφα οτι το Buffalo ειναι καλυτερο απο ενα πολυ πιο ακριβο DAC θα ειχα λιγοτερο αντιλογο απο τωρα που λεω το προφανες (για τον πολυ κοσμο)...
Εμένα πάλι με ενοχλεί πολύ το να αφήνουν να εννοηθεί ότι είπα πράγματα που δεν τα έχω πει ποτέ.. :126:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON