Δείπνο Δολοφόνων - The Banquet (2006)

Reaction score
59
Δείπνο Δολοφόνων - The Banquet (2006)

H Ζιγί Ζανγκ ("Τα Ιπτάμενα Στιλέτα", "Αναμνήσεις μιας Γκέισας") πρωταγωνιστεί σε μια συναρπαστική ιστορία για την εκδίκηση και τα ύπουλα παιχνίδια που παίζει η μοίρα με φόντο την Κίνα του 10ου αιώνα.

Πρόκειται για μια μυθική παραγωγή με εντυπωσιακά κοστούμια και μεγαλοπρεπή σκηνικά.

Ο θεματικός πυρήνας βασίζεται στον Άμλετ του Σέξπιρ:

Εν μέσω εσωτερικών αναβρασμών και εξωτερικών κινδύνων ζει μια μυθική βασίλισσα, η αυτοκράτειρα Γουάν που τρέφει ανεκπλήρωτες επιθυμίες για το θετό της γιο.

Όταν πεθαίνει ο Αυτοκράτορας όλοι εκπλήσσονται με την απόφασή της να παντρευτεί τον αδελφό του, Λι, που παίρνει το θρόνο.

Ο Λι όσο ερωτοχτυπημένος κι αν είναι αντιλαμβάνεται πολύ καλά ό,τι συμβαίνει και γι' αυτό στέλνει να σκοτώσουν τον ανιψιό του.

Ο Γου Λούαν είναι συντετριμμένος από όσα συμβαίνουν και η δολοφονική απόπειρα εναντίον του - την οποία αποτρέπει - είναι το αποκορύφωμα και η αφορμή που τον οδηγεί να γυρέψει εκδίκηση από το θείο του, που τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του.

Το δείπνο που θα παραθέσει ο Αυτοκράτορας Λι φαίνεται κατάλληλο για να δράσει, όμως δεν είναι ο μόνος που κάνει σχέδια για αυτό...

http://www.helloziyi.us/Movies/night-banquet.htm

Κυκλοφορει απο την ODEON

Reaction score
8
Απάντηση: Δείπνο Δολοφόνων - The Banquet (2006)

Πραγματικα μαγικες εικονες σε μια ακομη
ασιατικη υπερπαραγωγη.
Ενα ομορφο παραμυθι με μια πανεμορφη πρωταγωνιστρια
ειναι αυτο εδω το εργο.
Σε οσους αρεσε η καταρα του χρυσου λουλουδιου,συστηνεται
ανεπιφυλακτα & αυτη η ταινια.
]

Reaction score
427
Βαρέθηκα υπερβολικά.
Μία από τις ίδιες κινέζικες μυθολογίες, με ιπτάμενους καρατέκα.
Είδαμε το τίγρη και δράκος, ωραίο, διαφορετικό.
Φτάνει πλέον για μένα το συγκεκριμένο στυλ.

Leonmix μου πρότειναν να δω την κατάρα του χρυσού λουλουδιού, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό με αυτά που αναφέρθηκαν.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Δείπνο Δολοφόνων - The Banquet (2006)

Leonmix μου πρότειναν να δω την κατάρα του χρυσού λουλουδιού, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό με αυτά που αναφέρθηκαν.[/quote]

Ειναι πραγματι πανεμορφο εργο φιλε μου χωρις πολλες μαχες
αλλα με απιστευτη εικονα,υπεροχες χρυσες & κοκκινες αποχρωσεις
σκηνικα,κοστουμια & σεναριο.
Στην ολη καλη εικονα του εργου βοηθαει & το σαουντρακ απο
τον Ουμεμπαγιασι.
Εμενα μου αρεσε,αλλα οπως συνηθως γραφουμε διαφορετικα τα
γουστα του καθενος.:happy_4:

Reaction score
130
Το είδα χθές και θα έλεγα ότι απο την "κατάρα του χρυσού λουλουδιού" είναι μία-δύο σκάλες πιο κάτω σε ποιότητα σε όλους τους τομείς. Σκηνοθεσία, ερμηνείες, παραγωγή, θέαμα, φωτογραφία. Ακόμα και στη πρωταγωνίστρια νομίζω ότι η Γκόνγκ Λι ήταν καλύτερη και ποιο όμορφη βέβαια.!!!!
Κάποια στιγμή μάλιστα βαρέθηκα λίγο, νομίζω τα 131΄λεπτά ήταν πολλά για το συγκεκριμένο σενάριο.!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo