Δείτε Και Γελάστε (ή Κλάψτε)...

Reaction score
25.532
ωχ θα φορτωσει παλι ο δημητροπουλος και γιορταζει κι ολας και δεν μπορουμε να του πουμε τιποτα!

Reaction score
1.262
Τα περισσοτερα ορια ταχυτητας στους αυτοκινητοδρομους(οχι ολα)εχουν ενα συγκεκριμενο ρολο ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ :twisted: ΚΡΑΤΟΣ :twisted: με ακομη ενα τροπο.Εαν σεβομασταν 100% τα ορια σιγουρα απο το απιστευτο σπασημο νευρων θα ειχαμε ακομη πιο πολλα ατυχηματα.

Reaction score
49
Tι θα μπορούσε κανείς να πει για ένα ηλίθιο σύστημα.
Για ένα κράτος με ηλίθιους να κυβερνούν ή να αντιπολιτεύουν.......
Ξεφτήλα τους!!!

Ρε δεν πάνε όλοι τους στον $#%%^%%$#%^&*&*&

Μας τα έχουν κάνει............μπιφτέκια πια.

Θα ξεβιδώνω τις πινακίδες μου και οι κάμερές τους ας φωτογραφίζουν τ' RX/ μου!!!

Αμάν πια......... :evil: :evil: :evil: :evil:

Reaction score
49
Tι θα μπορούσε κανείς να πει για ένα ηλίθιο σύστημα.
Για ένα κράτος με ηλίθιους να κυβερνούν ή να αντιπολιτεύουν.......
Ξεφτήλα τους!!!

Ρε δεν πάνε όλοι τους στον $#%%^%%$#%^&*&*&

Μας τα έχουν κάνει............μπιφτέκια πια.

Θα ξεβιδώνω τις πινακίδες μου και οι κάμερές τους ας φωτογραφίζουν τ' RX/ μου!!!

Αμάν πια......... :evil: :evil: :evil: :evil:

Reaction score
7
Μα καλα... πιστευετε το δημοσιογραφο?
Στην Ελλαδα ολο προσπαθουμε να μπαινουναι στα χωραφια των αλλων...
Τι ξερει ο δημοσιογραφος?
Υπαρχουν αλλοι στις κυβερνησεις που ειναι εκει για συγκεκριμενη δουλεια.
Σπουδαγμενοι συγκοινωνιολογοι...
Συμβουλοι υπουργων...
Βουλευτες που παντα τηρουν τα ορια ταχυτητας επειδη ειναι καρατσεκαρισμενα οτι τοσο πρεπει να ειναι...
Δημοσιοι υπαλληλοι που δεν εχουν διπλωμα αλλα οριζουν ορια και εχουν και αποψη πανω στο θεμα...
Εξεταστες που δεν εχουν διπλωμα, αλλα κρινουν αν εισαι καταλληλος για οδηγος...
Ορια ταχυτητων που δεν εχουν ανανεωθει εδω και 40 χρονια, ασχετα με την προοδο της αυτοκινητοβιομηχανιας...
Ναι, αν πας με 40 και τρακαρεις με κατι ακινητο δε θα σκοτωθεις... αλλα αν εχεις την καταλληλη παιδεια και πας με ''οσο επιτρεπουν οι συνθηκες του δρομου'' δεν θα τρακαρεις....
Και επειδη δεν μπορει το κρατος να ελεγξει ολες τις πραγματικες αιτιες σου βαζει ορια...
Και τι εγινε που πριν χρονια φωναζε ο Σταθακης? Δημοσιογραφος ειναι και αυτος, σιγα μην τον παρουν σοβαρα...
Σου μαθαινει κανενας τι εστι ''αναποδο τιμονι'' σε περιπτωση που χρειαστει?
Σταματαει η τροχαια καποιον στην εθνικη με πιεση στα λαστιχα 20psi?
...με λαθος τοποθετημενο φορτιο?
...με παιδακια ορθια στο πισω καθισμα που παιζουν?
...χωρις να φοραει γυαλια ηλιου οταν εχει τον ηλιο φατσα?
ΟΧΙ...Γιατι να τους σταματησει?...Αν δεν ''τρεχουν'' δε θα σκοτωθουν.....
Ποτε θα βρεθει καποιος υπευθυνος (το αλλο με τον Τοτο....) που θα κρινει οτι αν πας πισω απο καποιον με 40, επειδη φοβαται ή τηρει το οριο, για μιση ωρα δε θα σου σπασουν τα νευρα και θα ενεργησεις επιπολαια?

Reaction score
49
Kατεβάζω τις φωτογραφίες (γιατί αλλιώς θα αρχίσω να "κατεβάζω" άλλα και θα μου την πέσει ο Γενικός! :evil: :evil: )

Κοιτάτε τα όρια μόνο........................

Reaction score
49

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
οι δύο τελευταίες είνα από το οδικό δύκτιο του νομού μου (η τελευταία σίγουρα γισ την άλλη μπορεί και να κάνω λάθος) και ξέρω καλά την κατάσταση..Το 60 είχε μπει όταν γινόταν τα έργα υπογειοποιήσης της Ε.Ο. Η υπογειοποίησης έγινε τελείωσε αλλά το σήμα έμεινε!!!

Reaction score
7
οι δύο τελευταίες είνα από το οδικό δύκτιο του νομού μου (η τελευταία σίγουρα γισ την άλλη μπορεί και να κάνω λάθος) και ξέρω καλά την κατάσταση..Το 60 είχε μπει όταν γινόταν τα έργα υπογειοποιήσης της Ε.Ο. Η υπογειοποίησης έγινε  τελείωσε αλλά το σήμα έμεινε!!!
Οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ρωμαιοι...

''Τα γραπτα μενουν''

Παντως οι φωτο ειναι ακουνητες εντελως...

Λες να σταματουσαν για να τις τραβηξουν?????

Πηγαινε με 60 μισο χιλιομετρο πριν τα διοδια και αν δε σε φτασει οπως πρεπει η νταλικα που ακολουθει.....

Reaction score
7
Μετα τα εργα....
Εργολαβος : ''Θα στειλω αυριο ενα συνεργειο να μαζεψει τις πινακιδες''

Εκπροσωπος κρατους : " Μπα... Αστες, για να προσεχουν πιο πολυ και να μην τρεχουν''

Reaction score
49
.............και στο καπάκι ο εκπρόσωπος ρίχνει τηλέφωνο στον αντίστοιχο της τροχαίας:

"σου έχω σημείο μούρλια για ραντάρ.
3-4 χλμ ευθεία, με 2,5+ λωρίδες και όριο.............60!!!
Θα κόψεις πολύ πράγμα!!!"

"μπορούμε να βάλουμε και φωτογραφικό, για να μην έχουν και αντίρρηση!"

Και να οι κλήσεις βροχή!!

Έχω δει πάντως σε φωτογραφία από αμερική, ένα σύστημα που μπαίνει κάτω από την πίσω πινακίδα (αυτή που φωτογραφίζει το ραντάρ) και την γυρνά οριζόντια όταν κινήσαι (με διακοπτάκι απ' την θέση του οδηγού)........
Οπότε φωτογραφίζουν τ'..................

Να ψάξω μπας και το βρω!!

Reaction score
7
Ο Δημητροπουλος στον υπνο του (οποτε κοιμαται) βλεπει πινακιδες απο 60χλμ και κατω να τον κυνηγουν....
Και το κακο ειναι οτι δεν μπορει να τρεξει γιατι θα φαει κληση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm