Δείτε αυτό!!!

Μηνύματα
562
Reaction score
2
:D Για τσεκάρετε αυτό το site: http://www.bwayphoto.com/default.asp

Θα τρελλαθείτε με τις τιμές, αλλά και τις προσφορές στο τμήμα Clearance.
Ήδη προσπαθώ να κάνω το ταξίδι της Ν.Ορλεάνης που έχω τέλος Οκτωβρίου να περνάει από τη Ν.Υόρκη!

Πάντως, είναι ντροπή οι τιμές που πλρώνουμε στην Ευρώπη και δει στην Ελλάδα. Για τη Canon Pro 1 το Π.... ζητάει κάπου €1.450, τη στιγμή που εκεί στοιχίζει $675 (€550)!!!!!!!!!!!!! :shock:
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Δες και αυτό το οποίο μάλιστα στέλνει και στην Ελλάδα:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home/

Την δική μου φωτογραφική μηχανή την είχα πάρει στο 1/3 της τιμής που είχε τότε στην Ελλάδα!!!

Έχω πάρει όλα τα αξεσουάρ για την βιντεοκάμερα από εκεί με τιμές περίπου 1/2 από ότι στην Ελλάδα!!!

Τελευταία αγορά τα κυάλια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!!!
 

Μηνύματα
40
Reaction score
0
Και με τα τελωνεία τι γίνεται, αγαπητέ Χρήστο? Εχω εμπειρία από αγορά στην Ευρωπαϊκή Ενωση αλλά από Αμερική νομίζω έχεις δυο επιλογές:
Να σου αποσταλεί το προϊόν σου μέσω απλού ταχυδρομείου με το πλεονέκτημα ότι το Ελληνικό Κράτος δεν γνωρίζει τι παραλαμβάνεις και έτσι δεν μπορεί να σε φορολογίσει και το μειονέκτημα ότι με το ταχυδρομείο καραδοκούν οι κίνδυνοι των καθυστερήσεων, του χτυπήματος ή και ακόμα της απώλειας.
Η δεύτερη λύση είναι να επιλέξεις η αποστολή του προϊόντος σου να γίνει με το δίκτυο κάποιας επώνυμης courier αλλά θα μπεί κανείς στην διαδικασία του εκτελωνισμού.
Βέβαια, σε επαφή μου με εκτελωνιστή κάποιας courier, μου είπε ότι οι τιμές επιβαρύνονται περίπου από 25 - 35% ανάλογα την κατηγορία του προϊόντος συν την αμοιβή του εκτελωνιστή. Ομως ακόμα και έτσι, ένα προϊόν στο 1/3 της Ελληνικής τιμής και μετά την εκτελώνισή του καταλήγει να είναι κάτω από το 50% της τιμής του στην Ελλάδα..
ΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!! (τα λέω καλά???) :lol:
 

Μηνύματα
5.784
Reaction score
14
Δεν χρειάζεται και κάποια προσοχή όμως στις προδιαγραφές του προιόντος..? Θυμάμαι κάποιος φίλος που αγόρασε ενα ραδιοκασετόφωνο από την Ιαπωνία και μα κορόιδευε που το αγόρασε φτηνά και μόλις το έβαλε στο αυτοκίνητο έπιανε μόνο....μεσαία :p :p

Πάντως οι τιμές ποικίλουν και θέλει ψαξιμο.! :)
 

Μηνύματα
905
Reaction score
2
Οι τιμες θελουν ψαξιμο.... Εγω αγορασα στην Αθηνα , MINOLTA Z3 470 EYRO ! , ΟΣΟ κοστιζει και στην Αμερικη - Γερμανια + μεταφορικα.
 

Μηνύματα
562
Reaction score
2
Είσαι ευχαριστημένος από τη Minolta; Περιμένουμε εντυπώσεις.

Επίσης, από που την αγόρασες; Είχε εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας;
 

Μηνύματα
905
Reaction score
2
Tην αγορασα απο την Εμμανουηλ Μπενακη (Αθηνα), δεν ξερω αν πρεπει να πω το μαγαζι (κιτρινη διαφημιση) και εχει εγγυηση 2 χρονια. Τωρα οσον αφορα τη μηχανη εχω αναμεικτα συναισθηματα. Μεχρι τωρα ειχα διαφορες αναλογικες και ψηφιακες μηχανες (kodak , nikon, olympys klp) και σιγουρα ΚΑΜΙΑ δεν τα εχει ΟΛΑ. Η minolta z3 εχει καλο φακο αλα σκοτεινιαζει στη θεση tele κατα 1,5 στοπ σε αντιθεση με αλλους φακους (kodak - panasonic). Eπισης εχει πολυ μικρο monitor 1,5 inches και σε σχεση με αλλα φαινεται (και ειναι) δυσαναγνωστο. Επισης παιρνει 4 μπαταριες ΑΑ πραγμα που ειναι και καλο και κακό. Το πιο μεγαλο τηςπροβλημα παντως ειναι η λαθασμενη εκθεση στο αυτοματο προγραμμα. Συγκεκριμενα εχει τη ταση να υπερεκθετει κατα πολυ (2 EV) , κυριως σε εξωτερικες ληψεις με ηλιο αλλα και εσωτερικες με λιγο φως. Διαλεγει συνεχως αργες ταχυτητες (με οποιο τροπο κι αν διαλεξω να "μετρησει" -σημειου -κεντρου βαρους και ματριχ) και ετσι αναγκαζομαι να χρησιμοποιησω MANUAL ΡΥΘΜΙΣΕΙς. Στα θετικα της ειναι ο hyperzoom 12x φακος της που einai stabilized (η μονη μαζι με την panasonic) , ο σχεδιασμος της (αν και τα υλικα της ειναι απο φτηνο πλαστικο), η καλη αυτονομια (περιπου 160 -200 φωτογραφιες) και οι πολλες ρυθμισεις. Η ποιοτητα-ευκρινεια της φωτογραφιας ειναι καλη, αλλα τα χρωματα καπως υποτονικα. Παντως , πολλα απο τα προβληματα της εχουν σχεση και με το firmware, που συνεχως ανανεονεται.
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Οτιδήποτε κάτω από 100 δολάρια δεν περνάει τελωνείο.

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε από το κατάστημα του εξωτερικού να σας το στείλει με ταχυδρομείο συστημένο, (το κάνουν) οπότε δύσκολα χάνεται.

Πάντως σε μένα δεν έχει χαθεί μέχρι τώρα κάτι εκτός από κάτι dvd από Αυστραλία τα οποία εκλάπησαν και μου επέστρεψαν τα χρήματα στην πιστωτική μου κάρτα.
 

Μηνύματα
562
Reaction score
2
Φίλε Τοξότη, σε ευχαριστούμε για την πολύ καλή και αναλυτική παρουσίαση.

Χρήστο, αν το ποσό υπερβαίνει τα 100 Δολλάρια και σταλλεί το δέμα ταχυδρομικά, τότε αποφεύγεις ή όχι τους δασμούς;
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.306
Μηνύματα
2.858.043
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top