Δείτε τώρα και τι θα έρθει μετά το Philips.....

Reaction score
6
Panasonic DVD-S77S

For those who have LCD TVs, which have weak contrast ratios, this player lets you switch between Light and Dark black level output modes. Of all the imaging features, the top-notch-king-of-the-jungle feature I am grateful Panasonic has implemented is the screen size preset menu.

Even when using the HDMI interface, you can not only zoom into the outputted image but you can zoom to a specific ratio or the preset cinemascope standards. Why is this so great? Well, remember those annoying black bars that always appeared at the top and bottom of your widescreen movie; this player has an Auto feature that automatically determines the zoom ratio and enlarges the outputted image to fit your TV screen. This feature is important to note because some, if not all, TVs may not let you use the TV's built-in zoom feature when using HDMI or DVI connection methods; my Samsung projection TV behaves this way. Also, the adjustable noise filters in the player do a fantastic job of smoothing out noise and pixellation distortions on poorly compressed DVDs.

HD Conversion
480p, 720p,1080i

Compatibility
DVD-Video
DVD-Audio
DVD-RAM
DVD-R, +R,
DVD-RW, +RW
Video CD
CD-R/CD-RW
WMA
MP3
HighMAT
JPEG
HDCD

Video D/A Converter
216MHz/11-bit

Audio D/A Converter
192kHz/24-bit

HDMI out
Yes

DVI out
No

Component Video out
Yes

Digital Audio out
Yes

Dimensions
16.9'' x 2.3'' x 9.8''

Price Approx.
$249.95 USD   :!:  :!:  :!:  :shock:

Ποιό Phillips είπατε?????? :wink:     :?:  :?:  :?:

Ολόκληρο το review εδώ:
http://www.bytesector.com/data/bs-article.asp?id=503

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Σε μαγαζιά στις ΗΠΑ το βρίσκεις με περίπου $200!!!

αν έπαιζε και SACD θα ήταν η κορυφή των κορυφών στην κατηγορία του!!!

Reaction score
0
Το μηχανημα δειχνει πολυ καλο και σε αυτα που προσφερει αλλα και στην τιμη του.
Ξερουμε αν και ποτε θα κυκλοφορισει στην ευρωπαικη αγορα?

Reaction score
786
Πολυ καλο φαινεται, με μερικα ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα και χαμηλη τιμη.

Απ'οτι διαβασα το μπλε φωτακι αναβει μονο οταν δεν παιζει το δισκακι, για να βρισκεις το πορτακι στο σκοταδι!

Reaction score
13
Πάρα πολύ καλό.Μένει μόνο να έρθει από Ευρώπας μεριά να δούμε τι ψάρια πιάνει και πόσο τα πουλά.Στις προδιαγραφές φαίνεται πολύ δυνατό μηχανάκι.

Reaction score
49
Πολυ καλο φαινεται, με μερικα ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα και χαμηλη τιμη.

Απ'οτι διαβασα το μπλε φωτακι αναβει μονο οταν δεν παιζει το δισκακι, για να βρισκεις το πορτακι στο σκοταδι!
Όπως λέει ο Θεοφράστου.......
"εεε...τότε......θα το σκεφθώ!!" :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1
Για τη συμβατότητα με DVD+R DL δεν διαβάζω να γράφουν τίποτε και αυτό με φοβίζει επειδή στο παρελθόν είχα "καεί" με ένα panasonic (το οποίο έγινε στόχος για την καραμπίνα) .

Reaction score
0
Θελω και DCDi. Αφου δεν το `χει ο προβολεας μου, τουλαχιστον ας παρω ενα dvd player που να το `χει. ( το philips εχει αλλα αυτο το βγαλαμε εξω λογω disc tray)
Τωρα που το σκεφτομαι, το προηγουμενο Panasonic με HDMI ειχε DCDi. Στο καινουριο το βγαλανε? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? :mrgreen:

Reaction score
1
Αυτό εδώ δεν είναι ; Στην Ελλάδα προφανώς έχει άλλο κωδικό.
Panasonic DVD-S97. Αποκλειστική δοκιμή!
http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=583&cat_id=35

Ο ΗΧΟΣ γράφει τιμή Ελλάδος 400 ευρώ.

Απορία: Το Philips , το βγάλατε άχρηστο, επειδή έγραφε κάποιοα αρνητικό σχόλιο για το tray κάποιος ανώνυμος Αμερικανός σε φόρουμ; Αποκλείεται το άτομο να ήταν νοημοσύνης Al Bundy;

Reaction score
0
H τιμη παντος εχει πολυ μεγαλη διαφορα 200 ευρω περιπου δεν ειναι και λιγα.

Reaction score
1.379
Απορία: Το Philips , το βγάλατε άχρηστο, επειδή έγραφε κάποιοα αρνητικό σχόλιο για το tray κάποιος ανώνυμος Αμερικανός σε φόρουμ; Αποκλείεται το άτομο να ήταν νοημοσύνης Al Bundy;
Εγω διαβασα πολλα αρνητικα σχολια στο link που εβαλα σε παραπλησιο θεμα. Και για το tray και για πολλα αλλα. Αχρηστο βεβαια δεν το βγαζω πριν το δω και το ακουσω μονος μου. Μακαρι να ειναι καλο γιατι θελω να το αγορασω. Οποιος απο το forum εχει πληροφοριες απο πρωτο χερι για το Philips, ας τις καταθεσει.

Reaction score
49
Εγω διαβασα πολλα αρνητικα σχολια στο link που εβαλα σε παραπλησιο θεμα. Και για το tray και για πολλα αλλα. Αχρηστο βεβαια δεν το βγαζω πριν το δω και το ακουσω μονος μου. Μακαρι να ειναι καλο γιατι θελω να το αγορασω. Οποιος απο το forum εχει πληροφοριες απο πρωτο χερι για το Philips, ας τις καταθεσει.
Παιδιά έχω το 963SA 3.5+ χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!!
Η εικόνα του εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καλή (καλύτερη σε σχέση με κάποια καινούρια που υπόσχονται παπάδες....) και από ήχο ακόμα το ευχαριστιέμαι!

Σε τελική ανάλυση, ακόμα και να χάλαγε τώρα, τα χρήματά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω!!!
Και μάλιστα θα με στεναχωρούσε όχι γιατί χάλασε, αλλά γιατί θα έμπαινα σε διαδικασία αλλαγής αγοράζοντας κάτι που μπορεί να παίζει χειρότερα και θα τα έπαιρνα στο κρανίο!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός