Δείτε Navigation απ' την SONY!!!!!

Reaction score
5
Αυτο ομως δεν ειναι καλυτερο;

NVX-P1 Portable Navigation Device

With its high quality 3.8" display, user-friendly menu and stunning 2D or Virtual 3D maps, the NVX-P1 is streets ahead of your average navigator.
The screen guide features are as follows:

Indicates the road you are driving on and your next task

Crisp, bright 3.8" display - developed especially for in-car use

Select between 3D (as in image) or 2D mode. 3D angle can be easily adjusted

Built-in high definition speaker for crystal clear voice guidance in 8 languages

Micro 2 GB HDD with map data on 16 European countries pre-installed

Distance to turn. Also tells you the ETA, distance left to destination, speed and direction

Ergonomic rubber, multi-function keys for easy operation

Advanced built-in GPS antenna (12 channel with auto selection)

Power plug to connect to supplied power adapters (home and in-car)

Αλλά...

The NVX-P1 Portable Navigation Device features a 2 GB Hard Disc Drive (HDD) that comes pre-installed with comprehensive map data on 16 European countries** and an extensive database of places of interest including restaurants and hotels.

(** Available in Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, The Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, U.K.)

Reaction score
0
Το θέμα δεν είναι αν θα φθάσει ή όχι στην Ελλάδα , το πραγματικά εντυπωσιακότατο "εργαλείο" της SONY , αλλά ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει να δημιουργήσει χάρτες που να μπορούν να έχουν την όψη που μας δείχνει στην ωραία του παρουσίαση ο Videomix :wink:

Reaction score
5
Ε, όλο και κάποιος...από αυτούς τους έλληνες επιχειρηματίες που ρισκάρουν ελεγμένα, προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι νέο, δημιουργούν και βοηθιούνται από το κράτος να δημιουργήσουν, δεν κοιτάνε να φάνε κανα κοινοτικό κονδύλι αλλά πραγματικά έχουν καινοτομικές ιδέες...:p :p :p :mrgreen:

Σοβαρά τώρα...είναι δύσκολο και πολυέξοδο εγχείρημα σε μια πολύ μικρή αγορά, που ζήτημα είναι αν θα βγάλει τα λεφτά της επένδυσης. Άρα δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.

Reaction score
41
Δηλ. θέλετε να μου πείτε ότι πχ η Πορτογαλία είναι πιο δυναμική αγορά από την Ελλάδα??
Και ότι οι Πορτογάλοι θα αγοράσουν περισσότερα navigations απ' τους Έλληνες???

Θεωρώ λάθος των εταιριών αυτή την κίνηση......
Και πολύ θα μου άρεσε να μας ενημερώσει κάποιος που ασχολείται με το Ευρωπαϊκό δίκαιο αν μπορεί κάποιος να τραβήξει μια αγωγή σε μερικές τέτοιες εταιρίες για την ΜΗ υποστήριξη των μηχανημάτων τους.............
Και αν μου πείτε ότι "σε έχουν ενημερώσει ότι δεν υπάρχουν χάρτες για την Ελλάδα" θα ρωτήσω κάτι επίσης απλό.
Όπως υπάρχουν ενοποιημένοι κανόνες για όλη την αγορά στην ΕΟΚ γιατί να μην υπάρχει και κάτι αντίστοιχο εδώ.....

Θες κύριε να πουλήσεις σε χώρες της ΕΟΚ?
Είσαι υποχρεωμένος να έχεις χαρτογράφηση όλων των κρατών μελών.......
:roll: :roll: :wink:

Reaction score
5
Γιάννη δεν είναι καθόλου έτσι. Στην πράξη πολύ περισσότεροι ξένοι πάνε στην Πορτογαλία οδικώς (το ξέρω από πρώτο χέρι), π.χ. Ισπανοί, Γάλλοι κλπ, παρά στην Ελλάδα, που από τον πόλεμο στην Σερβία και πέρα έχουν κοπεί τα καραβάνια βορειοευρωπαίων που κατέβαιναν. Ότι έρχεται με αυτοκίνητο, είναι μέσω Ιταλίας/καραβιού, άσε που οι περισσότεροι είναι έλληνες του εξωτερικού. Στην Πορτογαλία πάει ένα σωρό ευκατάστατος κόσμος από όλη την Ευρώπη, να παίξει γκολφ π.χ.. Εδώ οι μισοί είναι λεμέδες που πάνε σε νησιά σαν την Ίο με charter...

Το ότι πουλάει στις άλλες χώρες της EU, δεν σημαίνει ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα το φέρει, ενιαίοι νόμοι δεν υπάρχουν, μόνο οδηγίες. Και ξέρεις πόσο μακριά είμαστε από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, για να προστατέψει το κράτος τα διάφορα -παράνομα πλέον- έσοδά του.

Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι παραπλανητική διαφήμιση, αλλά δεν το κάνουν. Σου λένε, δεν έχουμε για την Ελλάδα. Τελεία.

Τέλος, για την Πορτογαλία, συνήθως συμπεριλαμβάνεται στους χάρτες Ιβηρικής, που φτιάχνονται για την Ισπανική αγορά κυρίως. Εμείς εδώ έχουμε μπλέξει με υπανάπτυκτους γείτονες, κι έτσι δεν συμφέρει να ασχοληθεί κανείς.

V

VIDEOMIX

Guest
Γιάννη, βάλε πάλι τις φώτος. Δεν ξέρω που τις βρήκες ωστε να ψάξω εγώ. Βάλτες γιατι ήταν τέλειες.

Reaction score
41
Θα έχει πέσει ο server τους.......
Θα ξάξω να τις ξαναβρώ......Σε λίγες μέρες γιατί τώρα δεν προλαβαίνω!!! :sad:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.188