Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Reaction score
786
Εχει καποιος αποψη σχετικα με τους παρακατω δεκτες?

Venex 3602 HD Combo

On Lien 4070 HD Combo

Μου φαινονται ιδιοι απο χαρακτηριστικα και δυνατοτητες, μαλλον προκειται για το ιδιο μηχανακι με διαφορετικο brand name? Εχουν παντως σημαντικη διαφορα στην τιμη.

Με ενδιαφερει η ποιοτητα της εικονας (ειδικα το upscale σε SD καναλια), η συμβατοτητα με (παλια) καρτα Nova και Digea, καθως και η τυχον "ανεπισημη υποστηριξη" που ενδεχομενως να εχουν.

Μηπως να δωσω κατι παραπανω και να παω σε Edision Argus Mini Combo, για τον οποιο ακουω καλα λογια γενικα?

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Δεκτης On Lien 4070 (HD Combo)

Με την τελευταία αναβάθμιση (firmware) του OnLien 4070 http://www.onlien.eu/downloads/index...rmware%2F4070/ ο δέκτης έχει δυνατότητα για τοπικό δίκτυο (Local Network). Ομως ο δέκτης δεν έχει ethernet (LAN). Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω το δίκτυο; Μήπως γίνεται μέσω USB με κεραία Wifi, ώστε να συνδέομαι στον υπολογιστή μου;

Reaction score
3
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για combo, ένεκα Digea, kai δε γνωρίζω πολλά περί δορυφορικής, κατέληξΑ στον Edision Argus Mini 2in1. Τώρα διαβάζω γι' αυτούς τους 2 και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω απ' τους 3. Κάποια βοήθεια?

Reaction score
0
Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα και γω ένα Onlien 4070 HD αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω σήμα από την έξοδο HDMI. Μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση με RCA, SCART αλλά με την έξοδο HDMI δεν τα κατάφερα ακόμα ότι και αν δοκίμασα.. Έχει καταφέρει κανένας κάτι?
Ευχαριστώ όλους

Reaction score
0

Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει αν στον OnLien 4070 (HD Combo) μπορουμε να
κανουμε εγγραφες τηλεοπτικων προγραμματων μεσω usb?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Ναι, κανονικά. Έχω το Venex HD combo (ίδιο μηχάνημα στην ουσία), του έχω συνδέσει μέσω usb έναν εξωτερικό 2.5 HDD και όλα καλά. Και εγγραφή αλλά και timeshift έχει.

Reaction score
0

Mια χαρα παιζει με τον δισκο - με μικρη πατεντα μπορεις να βαλεις εσωτερικο 2,5 και να τον συνδεσεις απο τον εσωτερικο connector της USB
Αθηνα δεν εχουμε ακομη digea - τον βλεπω σε δορυφορικά HD και τα ψηφιακα της EΡΤ και παιζει πολυ καλά χωρις "ιδιοτροπιες"

εχει κανεις δει τον Οnlien ή Venex με τα νεα Digea? Εντυπωσεις για την εικονα?

Reaction score
0

Διαδικασία αναβάθμισης λογισμικού και στη συνέχεια ενημέρωση καναλιών-ρυθμίσεων του δέκτη (On Lien 4070 & On Lien 4050) :

- Παίρνουμε backup σε ένα USB (πριν την αναβάθμιση του δέκτη)
π.χ. bak-201003202200.abs

- Κάνουμε αναβάθμιση του λογισμικού (All Code) από το USB
π.χ. ALI3602_06000900_onlien_sky_emu_sd_1.0.66.abs

- Κάνουμε αναβάθμιση των καναλιών-ρυθμίσεων (User DB) από το USB χρησιμοποιώντας το αρχείο που πήραμε τελευταία φορά backup
π.χ. bak-201003202200.abs

Reaction score
0

Εγώ παιδιά πώς μπορώ να αναβαθμίσω τον δέκτη μου (venex 3329A) χωρίς να χάσω ρυθμίσεις (γιατί έχω και κινητό κάτοπτρο)...? Πού μπορώ να βρω αναβάθμιση για τον δέκτη?

Ευχαριστώ

Reaction score
1

Εγώ παιδιά πώς μπορώ να αναβαθμίσω τον δέκτη μου (venex 3329A) χωρίς να χάσω ρυθμίσεις (γιατί έχω και κινητό κάτοπτρο)...? Πού μπορώ να βρω αναβάθμιση για τον δέκτη?

Ευχαριστώ
εχει ο δεκτης θυρα usb ?
εχει θυρα rs232?

λογικα απο το menu του δεκτη πρπει να εχει εντολες

Reaction score
0

Ο δέκτης και θύρες USB έχει αλλά και RS232.
Είδα από το menu εντολή για αλλαγή image αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι πριν αλλάξω image να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις του κινητού μου πιάτου ώστε να μην ψάχνομαι μετά.

Reaction score
1

οταν βαζεις Usb το βλεπει ο δεκτης?
υπαρχει καποιο menu για το usb για δοκιμασε!!!

καντο fat32

Reaction score
0

Αυτός είναι ναι... Πέραν της νόβα που δεν είμαι συνδρομητής και δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω σε αυτό το δέκτη, ποιες άλλες κάρτες του εμπορίου μπορώ να περάσω και να βλέπω αθλητικά-ΧΧΧ-ταινίες?

Ευχαριστώ

Reaction score
1

Οι πιο γνωστές κάρτες παίζουν χχχ ,jcc sport κτλπ αρκεί να του βάλεις την πιο πρόσφατη αναβάθμιση άλλωστε το γράφει και η σελίδα που σου ανέβασα παραπάνω σχετικά με τις δυνατότητες που έχει το reader του δέκτη στην αναγνώριση και ανάγνωση καρτών

Reaction score
0

Οι πιο γνωστές κάρτες παίζουν χχχ ,jcc sport κτλπ αρκεί να του βάλεις την πιο πρόσφατη αναβάθμιση άλλωστε το γράφει και η σελίδα που σου ανέβασα παραπάνω σχετικά με τις δυνατότητες που έχει το reader του δέκτη στην αναγνώριση και ανάγνωση καρτών
Εστω ότι βρίσκω το manual για αναβάθμιση (που ακόμη δεν έχω βρει έναν οδηγό) και κάνω την αναβάθμιση...
Μπορείτε να μου προτείνετε μαγαζιά όπου μπορώ να αγοράσω αυτές τις κάρτες?

Reaction score
1

Manual για αναβάθμιση δεν νομίζω να βρεις είναι πάρα πολύ δύσκολο

Γράψε τα στοιχειά του δέκτη κάπου μέσα από το Menu του δέκτη γραφεί (sw η versionktlp) για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αναβαθμίσεις τον δέκτη σου

Είναι μια καρτέλα η οποία είναι γεμάτη με όλα τα στοιχειά του προγράμματος που έχει ο δέκτης ότι διαβάσεις εκεί γραψτο εδώ στο forum

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound