Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Reaction score
0
Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Οκ, θα τα στείλω το απόγευμα. Ενδεικτικά θυμάμαι ότι κάπου λέει emu και το τελευταίο update έγινε τον 06/2009

Reaction score
0

Οι Καταγραφείς ONLIEN 9004 DVR, είναι συσκευές , οπου επάνω σέ αυτό συνδέονται οι κάμερες επιτήρησης, και γίνεται ή αποθήκευση και καταγραφή τών αρχείων εικόνας και ήχου, σέ σκληρό δίσκο
Οι καταγραφείς ποικίλουν ανάλογα μέ τίς απαιτήσεις τού χρήστη
Υπάρχουν πλακέτες που τοποθετούνται στό PC και απο ακεί γίνεται η ολη διαχείρηση
Υπάρχουν τα αυτόνομα ( standalone) , και τα δικτυακά
Στά δικτυακά μας δίνεται ή δυνατότητα να εχουμε πρόσβαση σην διαχείρηση των dvr απομακρυσμένα, απαραίτητη προυπόθεση να υπάρχει INTERNET.
Υπάρχουν DVR , 4,8, 16,32,κλπ καμερών, επίσης εχουν ενσωματωμένο DVR-RW ,όπου μπορούμε να γράψουμε σε CD , τό συμβάν
Η εταιρία Σταυριανός συνεργάζεται με τούς μεγαλύτερους οίκους DVR, όπως AVTECH, HUNT ,κ,α
Η πολύχρονη πείρα και το εξιδικευμένο προσωπικό, της εταιρίας, επιλέγουν για τούς πελάτες μας, τα πιό
αξιόπιστα και εύχρηστα DVR , τής αγοράς
Τά standalone DVR, είναι συσκευές αυτόνομες, πού βλέπουμε και καταγράφουμε τοπικά
Ετοιμα Σέτ Οικονομικά Πακέτα αποτελούμενα απο DVR και Κάμερες

http://www.onlien.eu/products.php?product=ONLIEN-9004-DVR--H264--CH:

Reaction score
0

με επιφυλαξη μηπως δεν βρισκομαι στο σωστο νημα,θα κανω μια ερωτηση σχετικα με το δεκτη venex r2525hd:υπαρχει δυνατοτητα να αναβαθμισω το firmware;υπαρχει συμβατοτητα με δεκτες on lien;αν ξερει καποιος και θελει,ας δωσει περαιτερω πιο ακριβη πληροφορηση.αυτο που με απασχολει ειναι αν "διορθωνεται" το προβλημα με τους ... φαγωμενους υποτιτλους,οταν επιλεγεται το μεσαιο μεγεθος εμφανισης τους.ευχαριστω.

Reaction score
0

Manual για αναβάθμιση δεν νομίζω να βρεις είναι πάρα πολύ δύσκολο

Γράψε τα στοιχειά του δέκτη κάπου μέσα από το Menu του δέκτη γραφεί (sw η versionktlp) για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αναβαθμίσεις τον δέκτη σου

Είναι μια καρτέλα η οποία είναι γεμάτη με όλα τα στοιχειά του προγράμματος που έχει ο δέκτης ότι διαβάσεις εκεί γραψτο εδώ στο forum
Τελικά φίλε teo είδα την software version η οποία είναι 04000900_1.0.77 EMU.
Το Hardware version ALI-29E-VER 2.2

Reaction score
1

θα ηθελα να γραψεις ολα τα στοιχεια με προσοχη θα σου δοσω ενα παραδειγμα

απο αλλο δεκτη που μιαζει στα στοιχεια του

MODEL ID: 3329E_PVR
S/W version: 04000100_1.0.45 EMU
H/W version: ALI-29E-VER2.2
Loader version: М3329Е 1.1.1
Last update: Nov 27 2008
STB SN: ALI3329E_ALI-29E-VER2.2_YUMATU
STB ID: 04000100 : 0019fc

εαν στην καρτελα τα γραφει ετσι θελω να τα γραψεις και εσυ ετσι αντιστοιχα αλλα να βαλεις τα δικα σου ελπιζω να με καταλαβες:145:

δηλαδη αν ειναι ετσι η καρτελα σου

MODEL ID:
S/W version:
H/W version:
Loader version:
Last update:
STB SN:
STB ID:

Reaction score
0

θα ηθελα να γραψεις ολα τα στοιχεια με προσοχη θα σου δοσω ενα παραδειγμα

απο αλλο δεκτη που μιαζει στα στοιχεια του

MODEL ID: 3329E_PVR
S/W version: 04000100_1.0.45 EMU
H/W version: ALI-29E-VER2.2
Loader version: М3329Е 1.1.1
Last update: Nov 27 2008
STB SN: ALI3329E_ALI-29E-VER2.2_YUMATU
STB ID: 04000100 : 0019fc

εαν στην καρτελα τα γραφει ετσι θελω να τα γραψεις και εσυ ετσι αντιστοιχα αλλα να βαλεις τα δικα σου ελπιζω να με καταλαβες:145:

δηλαδη αν ειναι ετσι η καρτελα σου

MODEL ID:
S/W version:
H/W version:
Loader version:
Last update:
STB SN:
STB ID:
Ετσι όπως γράφεις είναι η καρτέλα μου. Το απόγευμα θα πάω σπίτι και θα σου τα στείλω. Ευχαριστώ

Reaction score
1

όταν με το καλό πας τράβηξε και κανα 2 φωτογραφίες από τα menu του δέκτη αν θες και ανέβασε τες εδώ
ακόμα τοποθέτησε ένα USB σε μια από τις δυο θύρες του δέκτη από πίσω (πρέπει να τις δοκιμάσεις και τις δυο) γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες στην σελίδα που είναι ο δέκτης σου αναβάθμιση γίνετε από το USB
παρατήρησε όταν βάζεις USB αν συμβαίνει τίποτα στο δέκτη , αν εμφανίζετε κάποια άλλη καρτέλα και αν υπάρχει κάπου καρτέλα με την λέξη USB φωτογράφησε αυτή

παρατήρησε μέσα στα menu του δέκτη αν κάπου λέει

update software η γενικά αν υπάρχει η λέξη αναβάθμιση λογισμικού

για το τέλος κάνε και αυτό

πήγαινε σε ένα κανάλι γράψε 9339 όπως είσαι και πες μου αν γίνετε τίποτα

Reaction score
0

Αυτό που μπορώ να σου πω από τώρα είναι ότι ο δέκτης έχει PVR όπως επίσης και ότι έχω βάλει στη μία από τις 2 θύρες USB και γράφω εκπομπές προς το παρόν βάσει του EPG των καναλιών. Το μόνο που δεν έχω βρει μέχρι στιγμής είναι πώς να γράφω βάσει του ρολογιού του δέκτη... Να βγάλω photos αλλά πώς μπορώ να τις ανεβάσω εδώ?Στην επιλογή "εισαγωγή εικόνας" βλέπω ένα link... Πού θα πρέπει να την ανεβάσω για να μπορώ να την ανεβάσω μετά και εδώ?

Reaction score
0

Οκ, thanks, όσον αφορά πάντως την αναβάθμιση την φοβάμαι γιατί εάν κάνω αναβάθμιση επειδή έχω κινητό κάτοπτρο θα χαθούν όλες οι αποθηκευμένες θέσεις του πιάτου και έτσι θα πρέπει πάλι να καλέσω δορυφορατζή για να μου τις ρυθμίσει με το πεδιόμετρο... Βασικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο να την κάνω...Θα ανεβάσω πάντως ό,τι έχει να κάνει με τον δέκτη ώστε να υπάρχει και οπτική πλέον πληροφόρηση...Αλήθεια υπάρχει πρόγραμμα το οποίο να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις σε Αγαπημένα Κανάλια και Θέσεις Δόρυφόρων ώστε να μην επαναλαμβάνεται η ίδια επίπονη διαδικασία? Ευχαριστώ...

Reaction score
1

Οι ρυθμίσεις όντως μπορεί να χαθούν αλλά η εγκατάσταση σου είναι κεντραρισμένη και τους δορυφόρους τους ξαναφτιάχνεις όλους με το τηλεκοντρόλ

Τι μοτέρ έχεις και τι ρυθμίσεις έχεις usals η disec1.2?

Reaction score
0

το μοτέρ είναι moteck 2100 και οι ρυθμίσεις είναι (μου φαίνεται) diseq 1.2

Reaction score
1

Ωραία ψάξου από το menu Του δέκτη να κάνεις αποθήκευση των ρυθμίσεων σου μέσα στο USB

Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο λογικά καλό είναι να το ανεβάσεις και αυτό να το δουμε

zshare παντα

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο μενού υπάρχει το timer, από εκει το προγραμματιζεις βάση ρολογιού...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe