Δεν άντεξα κι αμάρτησα!!!

Reaction score
62
Και πήρα το Toshiba HD-E1!!!! Θα σας πώ κι εγώ τις εντυπώσεις μου όταν το σετάρω!!!!:cool_1::cool_1::cool_1:

Reaction score
62
Συγνώμη για το νέο post, αλλά ο ενθουσιασμός βλέπετε!!:crazy_1: Παρακαλώ τους συντονιστές να το κάνουν merge με αυτό του φίλου giorgio-n, μιάς και λέμε τα ίδια!!!:happy_9:

HV

Reaction score
0
Σαν upscaler για απλα dvd οσα σχολια εχω δει online δεν ειναι ενθαρυντικα...
Εγω θα περιμενα 2-3 μηνες μεχρι να βγει η επομενη γενια.

HV

Reaction score
0
Δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι καλο σαν DVDPlayer απλα το Upscaling ειναι αλλο θεμα.
Φυσικα παιζει ρολο και που θα το παιξει...Μπορει ο built-in scaler της τηλεορασης να ειναι καλυτερος.

VG

Reaction score
0
Εφοσον η πληροφορια εχει κοπει, τι να σου κανει ο upscaler,να σου την δωσει πισω απο το πουθενα;

Reaction score
62
Λοιπόν...πρώτες εντυπώσεις (σαν DVD player)!!!
Το σύνδεσα με HDMI ΗΑΜΑ 10m στον BENQ7700. Εκανα τα απαραίτητα update για να ειμαστε καλυμένοι, και το τροφοδότησα με τον Άρχοντα το ένα και το Star Wars 3. Ευχάριστη έκπληξη μου έκανε η σημαντική αναβάθμιση εικόνας που είχαν τα DVD. Καλύτερη ευκρίνια, πιό ζωντανά χρώματα...όλα καλύτερα. Όλα αυτά στα 720P, γιατί στα 1080i όλα μου φλανηκαν πιό ξεθωριασμένα. Επομένως το progressive για μένα είναι μονόδρομος. Ο προβολέας δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κλειδώσει με τον Toshiba. Tο μενού του, αν και λιτό, είναι εύχρηστο και περιεκτικό. Το μόνο, που με χάλασε είναι ότι πρέπει να ξεθάψω το οπτικό καλώδιο για τον ήχο, αφού coaxial γιόκ!!!

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ Site. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΛΟΥΣ Hd Dvd?

Reaction score
62
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ Site. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΛΟΥΣ Hd Dvd?
Καλώς ήρθες φίλε!! Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρεί στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν μου έχει διαφύγει κάτι βέβαια, γιατί δεν το έχω ψάξει και πολύ ακόμα!! Αλλά πού θα πάει?? Δεν θ' αργήσει!!!:cool_4:

Reaction score
14
Welcome !
Αν σου είναι απολύτως απαραίτητοι οι ελληνικοί υπότιτλοι μάλλον θα περιμένεις...
Αν πάλι όχι και σου κάνουν οι αγγλικοί ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ...
Από εξωτερικό χίλιες φορές !!
Πολύ φθηνότερα( μισή τιμή , μπορεί και φθηνότερα.. ) και έρχονται στο σπίτι...

amazon.com ( .co.uk , .fr , .de ), play.com

Reaction score
14
Χρυσόστομε , ελπίζοντας κάποτε να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα , θα σου πρότεινα να κοιτάξεις την τελευταία πρόταση από το πόστ που έχω κάνει πριν απο εσένα...
Δεν το έχω πει τυχαία..
( "τα λέω στη νύφη , να τ' ακούσει η πεθερά...") χε,χε..

Reaction score
2
Συμφωνώ μαζί σου giorgio-n. Μάλιστα τα dvd μου εδώ και αρκετό καιρό τα παίρνω απο το play. Απλά απάντησα στην ερώτηση για το αν υπάρχει μαγαζί στην ελλάδα που να φέρνει HD-DVD. ;-)

Reaction score
0
Ευχαριστω παιδια κι εγω ψαχνω καθε μερα στο internet..Εχω δει οτι εχει το play.uk αλλα περιμενω οτι θα φερουν καποια στιγμη αφου φτασανε τα players... Eπισης ηθελα να ρωτησω... εχω ενα Dvd player με scaler και στελνω απο hdmi στο προβολεα μου 720p - 1080i. Πιστευετε οτι το upscaling του Ε1 εχει μεγαλη διαφορα; ειναι πολυ καλυτερο; Eυχαριστω!!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo