Δεν ακουσα κανεναν...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
...να πει κουβεντα για την διαφημηση του AVSite στο Digital Vision
Mα καλα, κανεις δεν την ειδε?

Και για να δω ποιο καλο παιδι θα κανει μια ωραια παρουσιαση του περιοδικου με την υλη του μηνα? :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Το είδα, το είδα...
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ, εγώ και άλλοι προσεκτικοί αναγνώστες, να είσαι σίγουρος :wink:

Ευχαρίστως αύριο (γιατί ούτε το keyboard δεν βλέπω πλέον) και αν δεν με προλάβει κάποιος, να σας μεταφέρω τα θέματα.

p.s. Αν πρόσεξες κάτι έγραψα στην hi end, στις εντυπώσεις των διαμαντιών, για το φοβερό άρθρο του Νικόλα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310
ρε παιδιά το έψαχνα το τεύχος του D.V. στην Κατερίνη σήμερα και μου έλεγαν ότι δεν ήρθε ακόμη!!! Τί γίνετε τελικά με τα πρακτορεία διανομής???

Reaction score
7
Εμενα μια φορα ο περιπτερας μου ειπε οτι δεν του εφεραν το ''ταδε'' περιοδικο αυτον το μηνα επειδη τον προηγουμενο τους ειχε επιστρεψει 2 κομματια απο αυτα που του ειχαν παει....

τι ειναι οι διανομεις ε? Αν δεν τα δωσεις ολα δεν σου φερνουμε τον αλλο μηνα....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Εγώ το έχω διαβάσει όλο, μιας και το έχω από την Κυριακή....

Τι καλό θα δείτε από δοκιμές (που μας ενδιαφέρουν και πιο πολύ):

- Infocus ScreenPlay 777 (σιγά μην δεν ήταν εκεί ο Καφάτος... :wink: )
- Optoma H30A
- Sunwave SRC3000b (universal τηλεκοντρόλ σε θεϊκή τιμή...)
- Hitachi 26LD6200 (tv)
- Sony klvl42mrx1 (tv)
- Sony dcr-hc1000 (mini dv camera)
- Crystalio VPS-2300 (scaler/processor)
- B&W 802D, εξαιρετική παρουσίαση του Νίκου Κορακάκη (λεπτομέρειες γνωρίζετε...)
- Acustat Z1100A (ηλεκτροστατικά πλέον made in China - και τιμές China :wink: )
- Mirage Nanosat (set δορυφόρων & sub)
- Monitor Audio GR10 (ηχεία βάσης)
- Marantz SR8500 AV ενισχυτής
- Audio Analogue Primo (ενισχυτής και CD Player)
- Lindemann 820, πάλι από τον N.K., αναλυτικότατη παρουσίαση ενός κορυφαίου γερμανικού cd/sacd player.

Παρατηρήσεις:

1. Κάθε φορά που αγοράζω το εν λόγω περιοδικό διαπιστώνω σοβαρές αλλαγές προς το καλύτερο.
2. Δεν πολυασχολείται με τις βαθμολογίες κάτι που μου αρέσει πολύ.
3. Δεν το λέω επειδή μας επισκέπτεται συχνά, ούτε επειδή γνωριστήκαμε και τον θεωρώ φίλο. Αν διαβάστε το περιοδικό θα δείτε τα εξαιρετικά άρθρα του Νίκου Κορακάκη. Πρέπει να πω ότι τα συγκεκριμένα άρθρα είναι τα αναλυτικότερα στο τεύχος. Ειδικά το Player, το ξέσκισε ρε π...στη μου :!: Μπράβο Νίκο!

ΑΑΑΑΑααααα ξέχασα να πω ότι έχει και μια ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ καταχώρηση του AVSite!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντε να πουμε και κατι για το "Οσα παιρνει ο ανεμος" του Ζερβοπουλου γιατι ποιος ακουει την μουρμουρα του αυριο... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Αντε να πουμε και κατι για το "Οσα παιρνει ο ανεμος" του Ζερβοπουλου γιατι ποιος ακουει την μουρμουρα του αυριο... :wink:
Να με συγχωρείτε μόνο για μηχανάκια έγραψα ο...πεζός!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.636
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale