Δεν αναγνωρίζεται το στικάκι

Reaction score
1.269
Εχω ένα στικάκι Toshiba 16GB.
Λειτουργούσε κανονικά μέχρι που μου είπε η μάνα μου οτι δεν δουλευει.
Με το που το συνδέω σε PC βγάζει μήνυμα "διαμορφώστε το στικάκι",πατώ "διαμόρφωση" και βγάζει μήνυμα "τα windows δεν μπορούν να διαμορφώσουν το στικάκι..."
Πάω να κάνω diskpart και τα σχετικά,αλλά εκεί που πατώ "Disk List" μου βγάζει τον σκληρό δίσκο του PC με χωρητικότητα και απο κάτω το στικάκι αλλά χωρίς χωριτικότητα...

Δηλαδή :

ΔΙσκος 1 / Κατάσταση: χωρίς μέσα / Μέγεθος 0B

Τι μπορώ να κάνω???

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.684
Λογικά τα στικάκια αυτά έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Επιστροφή στο κατάστημα αγοράς ή στην Toshiba.

"Toshiba Memory Products (USB Flash Drives and SD Cards) are warranted against defect in materials for five years from the date of purchase.

Please note that, If you bought the Toshiba memory product from a shop, then guarantee claims can only be made with the shop which sold you the product. Please contact the shop for information on the repair procedure."
http://www.toshiba-memory.com/cms/en/support-and-services/warranty.html

Reaction score
1.269
Δοκίμασα με το software που πρότεινες αλλά κάπου μου έβγαλε μήνυμα οτι πρέπει να αγοράσω το κανονικό πρόγραμμα για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα.Κάπου πάντως που έκανα "scan disc",μου έδειξε δίπλα στο Toshiba 16GB μία μαύρη μπάρα με το σχόλιο "Bad disc".

Για τη δε εγγύηση,δεν έχω την απόδειξη (πριν 3 έτη αγοράστηκε) και επίσης που να στέλνω και να τρέχω,με 10€ παίρνω καινούριο.

Έλεγα μήπως ήταν κάτι απλό,το να το επαναφέρω στη ζωή...

ika

News
Reaction score
16.267
Μήπως ήταν σε TV ή δέκτη και έχει γίνει reserved για εγγραφή προγράμματος?

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Mπορεί να σημαίνει από hardware βλάβη μέχρι ανεπαρκή παροχή ρεύματος. Σε άλλο πισί δουλεύει;

Το format tool το έχεις κατεβάσει από εδώ; Aν δεν βρεις αυτό που αντιστοιχεί στο φλασάκι σου ή θελεις να πειραματιστείς περαιτέρω, δοκίμασε να κάνεις φορμάτ με αυτό. Αν αποτύχει, next station: αυτό.

Reaction score
1.269
Το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε.
Με νεο στικάκι,συνδεθηκε στο PC της μανας μου και έλεγε "κάντε διαμορφωση".Νωρίτρα το είχα συνδεσει στο δικο μου πισι και ελεγε οτι ειναι διαμορφωμενο σε fat32.Αρα κατι κανει της μανας μου...

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Τι λειτουργικά έχουν τα δύο πισιά;

Αφού εμφανιστεί στο πισί της μαμάς, το μήνυμα περί format εμφανίζεται και στο μη προβληματικό σύστημα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.609
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras