Δεν ξαναπάω κινηματογράφο

Reaction score
54
Ημέρα Δευτέρα, ώρα προβολής 18.45, village park.

Πρέπει να ήμασταν συνολικά 10-15 άτομα στην αίθουσα. Η ταινία Saw.

Τα άσχημα δεν άργησαν να έρθουν. Δύο κοπελίτσες στη μπροστινη σειρά είχαν την εντύπωση πως έβλεπαν fame story. Στο σημείο του έργου όπου βρίσκουν οι χαρακτήρες του έργου το κασετοφωνάκι πετάγεται η μία και λέει "φαντάσου να μην έχει μπαταρία" χαχανίζοντας. Αυτό συνεχίστηκε κανα 3-4 φορές ακόμα μέχρι που ακούστηκαν μερικά γαλλικά μου.

Μετα άρχισε η απο πίσω (κλασσική κατίνα). "Σιγα μην γίνει αυτο, σιγα μην είναι αυτος ο δολοφόνος, σιγά μην πέθανε.¨

Thanks, δεν θα  ξαναπαρω. Απο εδω και πέρα υπομονη μέχρι να βγαίνει σε dvd κάθε ταινία. Επέμενε το έτερον ήμισυ να πάμε βλέπετε...

Reaction score
88
Ειχε 10-15 ατομα και εσπασαν τα νευρα σου, φαντασου να ηταν γεματο θα ειχες φυγει στο πρωτο 10λεπτο :)

Reaction score
50
Γιαυτό το έχω κόψει το σινεμά τόσο καιρό........

Και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι
Κινητά που χτυπούν, κραυγές, γέλια, ποπ-κόρν που τα τρώνε λες και έχουν να φάνε από την κατοχή κ.ο.κ.

Καλύτερα σπίτι μου........ :roll:

Reaction score
50
και τα χρατσ-χρουτς που κάνουν (οι σακούλες και οι.....μασέλες....)

Ρεεεεε..............
Στο σινεμά ήρθατε να φάτε.....???????

Reaction score
54
το χειρότερο - πιο σπαστικό είναι τα πατατάκια...
Ποια πατατάκια; Η τύπισσα που καθόταν πίσω μου είχε ένα καταραμένο αναψυκτικό το οποίο προφανώς είχε πιει αλλα μάλλον προσπαθούσε να ρουφήξει και το πάτο του ποτηριου.
Γύρισα σπίτι μου και χάζευα το πανί του home cinema μου με ένα βλακώδες χαμόγελο για κανα δεκάλεπτο.Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμάς τι πραγματικά έχεις. I love my home cinema.

Reaction score
7
Ημέρα Δευτέρα, ώρα προβολής 18.45, village park.

Πρέπει να ήμασταν συνολικά 10-15 άτομα στην αίθουσα. Η ταινία Saw.

Τα άσχημα δεν άργησαν να έρθουν. Δύο κοπελίτσες στη μπροστινη σειρά είχαν την εντύπωση πως έβλεπαν fame story. Στο σημείο του έργου όπου βρίσκουν οι χαρακτήρες του έργου το κασετοφωνάκι πετάγεται η μία και λέει "φαντάσου να μην έχει μπαταρία" χαχανίζοντας. Αυτό συνεχίστηκε κανα 3-4 φορές ακόμα μέχρι που ακούστηκαν μερικά γαλλικά μου.

Μετα άρχισε η απο πίσω (κλασσική κατίνα). "Σιγα μην γίνει αυτο, σιγα μην είναι αυτος ο δολοφόνος, σιγά μην πέθανε.¨

Thanks, δεν θα  ξαναπαρω. Απο εδω και πέρα υπομονη μέχρι να βγαίνει σε dvd κάθε ταινία. Επέμενε το έτερον ήμισυ να πάμε βλέπετε...

...Χμμμ... Ειναι ακομα στην εκπαιδευση, ε;!!!.... Εγω της τα εχω κοψει... (εκτος και αν υπαρχει προσκληση και παω τσαμπα...)

Φυαικα αν δεν ειχες παει με το αλλο μισο, οι 2 κοπελιτσες θα ειχαν γινει φιλες σου, αλλα ΜΗΝ το κανουμε θεμα.... :mrgreen:

Τελευταια ταινια που ειδα στο σινεμα πρεπει να ειναι το LOTR-TRK... και η επομενη θα ειναι το Star Wars III...

Reaction score
50
Παιδιά εγώ δεν μπρορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως. Βεβαίως και συμβαίνουν αυτά που λέτε, αλλά προσωπικά δεν τα έχω παρατηρήσει τόσο συχνά. Την πλειονότητα των περιπτώσεων αυτό που μ' ενοχλεί είναι να μ' εμποδίζει κάποιος μπροστά μου να δω καλά κι αυτό όχι λόγω ύψους αλλά λόγω μικρής κλίσης του πατώματος ή κακής τοποθέτησης των καθισμάτων κτλ. Αλλά και πάλι, οι όποιες "ατασθαλίες" δε με αποτρέπουν να πηγαίνω σινεμά. Δε λέω, στο σπίτι τα γλυτώνεις ολ' αυτά, αλλά εγώ τουλάχιστον στο σινεμά δεν πάω μόνο για την ταινία. Πάω και για τον κόσμο και για την ατμόσφαιρα και για το ότι βγαίνω έξω στο κάτω κάτω και δεν κλείνομαι μέσα...

Reaction score
6
Παιδιά εγώ δεν μπρορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως. Βεβαίως και συμβαίνουν αυτά που λέτε, αλλά προσωπικά δεν τα έχω παρατηρήσει τόσο συχνά. Την πλειονότητα των περιπτώσεων αυτό που μ' ενοχλεί είναι να μ' εμποδίζει κάποιος μπροστά μου να δω καλά κι αυτό όχι λόγω ύψους αλλά λόγω μικρής κλίσης του πατώματος ή κακής τοποθέτησης των καθισμάτων κτλ. Αλλά και πάλι, οι όποιες "ατασθαλίες" δε με αποτρέπουν να πηγαίνω σινεμά. Δε λέω, στο σπίτι τα γλυτώνεις ολ' αυτά, αλλά εγώ τουλάχιστον στο σινεμά δεν πάω μόνο για την ταινία. Πάω και για τον κόσμο και για την ατμόσφαιρα και για το ότι βγαίνω έξω στο κάτω κάτω και δεν κλείνομαι μέσα...
Ειμαι ακριβως της ιδιας αποψης , και ας συμβαινουν και σε μενα ολα αυτα τα κουλα κατα καιρους.

Reaction score
14
Αντε να πάτε σινεμα μαζί με τον Δημ/λο να δείτε τι θα πάθετε. Και καλά να είστε στη παρέα του. Αν δεν είστε όμως?....*()&%^

Reaction score
7
Και που να πας με εμενα... Ποτέ δεν με βαζουν στη μεση... και το πανε εναλλαξ... ''αυτη τη φορα θα κατσεις εσυ διπλα στο Γιωργο. Εγω θελω να δω την ταινια...''

(σε περιπτωση που ειναι καμια κωμωδια ή κατι που να σηκωνει γελιο βεβαια)

Reaction score
0
Ελάτε βρε παιδιά μην κάνετε έτσι... κι εγώ τσαντίζομαι με κινητά και ομιλία την ώρα της ταινίας αλλά όχι και να μη μασουλήσουμε το κατιτίς. Αν δεν κινείται η κάτω γνάθος δε μπορώ να την απολαύσω την ταινία. Αν δεν πάρεις το πατατάκι με ρίγανη, την king size coke και τη σοκολατίτσα σου πώς θα την απολαύσεις την ταινία σου; Δηλαδή άμα κάθεστε σπίτι για καμιά ταινία δεν παραγγέλνετε καμιά πίτσα, έτσι να τσιμπήσετε και τίποτα; Ή στην ξεφτίλα ένα ουισκάκι δε θα το πιείτε; :D Γιατί ο κόσμος στο σινεμά να μη φάει κάτι;

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, έχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνω θόρυβο μασώντας πατατάκια και λέω από μέσα μου, "τώρα αυτό ακούγεται"; Μάλιστα συνηθίζω να μη μασάω όταν κατά τη διάρκεια της ταινίας τυχαίνει να έχει απόλυτη ησυχία αλλά καμιά φορά αυτή η ησυχία κρατάει υπερβολικά πολύ οπότε λέω δε μαμιέται... και χρατς-χρουτς :mrgreen:

Τι να κάνουμε βρε παιδιά, δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του home cinema γι αυτό πηγαίνουμε στο public cinema!

Reaction score
14
Εγώ πάντως αν ήταν να διαλέξω θα προτιμούσα να πηγαίνω public cinema, με όλα τα "περίεργα" που θα μπορούσες να συναντίσεις, αν και πιστεύω ότι δεν είναι συγκρίσιμα.

Reaction score
50
Τώρα που το σκέφτομαι......
Θα πρέπει οι εταιρείες να κατασκευάζουν AV με extra DSP file με περιφερειακούς ήχους "σινεμά"

Όπως πχ.....

File 1: ήχος από έντονο μασούλημα με υλικό από σακούλα (XXL) με πατατάκια......

File 2: ήχος από έντονο ρούφηγμα αναψυκτικού με έμφαση στο τελείωμα του ποτηριού.....

File 3: ήχος από ringtone κινητού (με δόνηση) διαφόρων επιλογών σε τυχαία σειρά. Συμπεριλαμβάνονται οι all time classic ήχοι των ΝΟΚΙΑ & ΕRICSSON απαραίτητα.....

File 4: ήχος από.....ροχαλητό (υπέρβαρου μετά από 15 ώρες εργασίας....)

File 5: ήχος από έντονο ρούφηγμα (ή φύσημα) δια της ρινικής κοιλότητας........

File 6: ήχος από χαμηλόφωνες συζητήσεις, γέλια και κλάμματα, με το υπονοούμενο του σχολιασμού.........

Όλα βέβαια τα files θα μπορούν να αναβαθμίζονται από το internet μέσω της θύρας RS-232 (update firmware....)

Οι ήχοι (όλα τα file...) θα παίζουν εναλλάξ (κυκλικά ή γραμμικά, κατ' επιλογήν του χρήστη...) ή και ταυτόχρονα!!! :shock:

Ναι αγαπητοί μου φίλοι......
Η μαγεία (μάλλον με εισαγωγικά) του σινεμά στο σπίτι μας!!! :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp