Δεν παιζει το αριστερο καναλι

Reaction score
573
Λοιπον,
αυτο που λεει ο τιτλος.

Αλλα:
Το εκανε γιοα 1η φορα πριν 2 χρονια περιπου και το πηγα στον Ορφεα κι επαιζε κανονικα.
Αλλαξα ενισχυτη (αρα δεν φταιει ο ενισχυτης).
Το ξαναεκανε πριν 3-4 μηνες και ξαναεφτιαξε χωρις να κανω τιποτα.
Τωρα εχει 2 μερες και δεν εχει φτιαξει.
Καμμια ιδεα?
Γκουχ, για πικαπ μιλαω. Το ξεχασα.

Υγ. ΔΕΝ θα εκτιμηθουν ιδιαιτερα απαντησεις οπως :
Πλακωσε το στα μπινελικια, βαψε το μπλε και πετα το στη θαλασσα, πανε το να το διαβασει παπας κτλ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.194
Απάντηση: Δεν παιζει το αριστερο καναλι

Ελεγξε τα βύσματα rca του καλωδίου απο το πικάπ στον ενισχυτή.
Αν δεν , έλεγξε τα καλωδιάκια που πάνε στην κεφαλή. Αν δεν και πάλι θα πρέπει να ελέγξεις καλωδίωση βραχίονα , αφού προηγουμένως ελέγξεις την κεφαλή , που δεν το νομίζω , να φταίει.

Reaction score
573
Εκανα τα πρωτα 2. (Αλλα μιας και ειμαι ψαρακας, μπορει και να μην τα εχω ελεγξει οπως πρεπει).

Την καλωδιωση βραχιονα πως το κανουν?

Reaction score
2.248

Κάτι με τις επαφές παίζει όπως λέει ο John

Reaction score
573
Τιποτα.
Ζιπ.
Ναδα.
Εβαλα-εβγαλα και κουνησα επαφες που φαινονταν και τιποτα.

Για την καλωδιωση του βραχιονα τι πρεπει να κοιταξω?
Αν ξερει καποιος ας μου πει, γιατι φοβαμαι μην κανω καμμια χαζομαρα.

Ειπα και ελαλησα: ειμαι ψαρακας στο θεμα.

Reaction score
2.248

Από πίσω από την κεφαλή κοίτα εάν τα 4 καλωδιάκια (μπλε, πράσινο, κόκκινο, άσπρο)είναι στην θέση τους και σφιχτά τοποθετημένα στα pins της κεφαλής.

Εαν έχεις headshell που είναι τοποθετημένη η κεφαλή ξεκουμπωσέ το και καθάρισε τις 4 μικρές επαφές του. Το ίδιο και στις επαφές του βραχίονα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Γυρισε τα καλωδια αναποδα(το δεξι αριστερα)Αν το προβλημα ακολουθει την αλλαγη ειναι στα βυσματα.Επειτα κουνησε απαλα το βλαμμενο RCA απο το καλωδιο πανω κατω(απαλα λεμε) και περιστρεψε το βυσμα δεξια -αριστερα.μηπως καπου κανει επαφη.Αν παιζει και χανεται ο ηχος ειναι η επαφη μεσα στο RCA.To ανοιγεις και το κολλας(οχι με UHU):105:η πας σε καποιοον που ξερει.Αν το καλωδιο βγαινει απο το πικαπ μονοκοματο (χωρις βυσματα εννοω) στην αντιπροσωπεια.
Επισης μπορεις να κανεις σταυρωμα (αλλαγη δεξι-αριστερο) και στα χρωματιστα της κεφαλης.Με μεγαλη προσοχη και ποτε απο τα καλωδια Με καποιο τσιμπιδακι απο τα φισακια γιατι τα καλωδια του βραχιονα ειναι παχος τριχας και τρομερα ευαισθητα να κοπουν.Αν το προβλημα ταξιδεψει τοτε ειναι στο αντιστοιχο καναλι μεσα στον βραχιονα οποτε σιγουρα επισκευη στον αντιπροσωπο
Αν εχεις προσβαση στην βαση του βραχιονα που βγαινουν τα καλωδια κουνησε και αυτα πολυ απαλα.Ισως καποια εσωτερικη κολληση δεν εχει κατσει καλα και στο κανει.
Καλη τυχη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou