Δεν το περίμενα....

Reaction score
1
ομολογώ ότι μου εκανε εντύπωση, καθότι ειχα περίπου ενα μήνα να επισκεφτώ κάποιο video club, το γεγονός οτι υπήρχαν πλέον και Blue Ray ταινίες προς ενοικίαση.....! Ο ήχος πάντως ήταν PCM 5.1.

Reaction score
62
Μερικά Video club νοικιάζουν εδώ και καιρό!! Απλά έχουν αυξηθεί και οι τίτλοι που φέρνουν πια!

Reaction score
0
Εγω που εχω κοντα μου δυο συνικοιακα video clubs δεν εχω βρει πολλες ταινιες...Υπολογιζω οτι το καθενα πρεπει να εχει γυρω στις 20 max....Ελπιζω ομως οτι σιγα σιγα θα υπαρχει μια αυξηση ...

Reaction score
73
Να δουμε ποιος θα τραβηξει ποιον....:119:

Θα φερουν νεες ταινιες για να αυξησουν το ενδιαφερον...??.. η θα περιμενουν να αυξηθει το ενδιαφερον
απο τον κοσμο για να φερουν νεες ταινιες....:116:...:101:....
Ειδωμεν πως θα λειτουργησει το συστημα... το οποιο αυτη τη στιγμη κοιμαται τον υπνο του δικαιου....:141:

VG

Reaction score
0
Το videoclub αλυσιδα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,εχει φερει BR από το 2007, οταν εμεις ακομα συζητουσαμε για τον πολεμο των formats

Reaction score
0
Αμα δεν μπούν Ελληνικοί υπότιτλοι δεν γίνεται τίποτα.. Ενας κούκος (Sony) δεν φέρνει την άνοιξη..

Επίσης το κοστος των BR players ακόμα και του PS3 ειναι υψηλό για το μεσο Ελληνικό βαλαντιο (που κρινει και οδηγεί την αγορά)

Επίσης ο περισσότερος κόσμος είναι ακόμα με CRT.. Μετά τα μέσα του 2009 αναμένεται η διείσδυση των LCD να εχει μια κρίσιμη μαζα τετοια που θα επιτρέψει στον μεσο Ελληνα την μετάβαση στο BR (σε συνδυασμο με πτώση τιμών των players που προς το παρόν δεν φαίνεται)

ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ. εντάξει εμεις ειμαστε παλαβοί αλλά η πλειοψηφία εχει σοβαρότερα θεματα να σκεφτεί από το HD

Reaction score
188
ετσι και το dvd οταν ξεκινησε ειχανε μερικα video club 10-15 τιτλους.
σκεφτειτε οταν ειχαν βγει τα πρωτα dvd που κανανε απο 500-600 ευρω.θυμαμαι που ειχα παρει το panasonic a-350 240.000 δρχ. δηλαδη 750 ευρω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp