Δε μπορώ καν να το σχολιάσω...

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Απάντηση: Δε μπορώ καν να το σχολιάσω...

Φίλε albaben, καλοσήλθες στο forum μας και στη παρέα μας.

Τα μέλη του AVSite έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα στα πλαίσια του λογικού , με την ελευθερία λόγου που τους δίνει το Internet και πάνω απο όλα το forum μας.

Ο κάθε ενας απο μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Ο λόγος που αναφέρονται στο HD του Digitalb δεν είναι για να το θίξουν αλλά να καυτηριάσουν την Ελληνική πραγματικότητα και αυτό φαίνεται απο τις αποψεις που αναπτύσουν.

Μην ξεχνας ότι όλοι εδώ προσπαθούμε για την ανάπτυξη του τομέα των Επικοινωνιών πρός όφελος όλων μας.

Δεν νομίζω όμως όμως ότι οι "αλεπούδες" και τα "κρεμαστάρια" έχουν εδώ καμμιά αξία.

Οσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις θα πρέπει να έχεις δέκτη HD που να μπορεί να κάνει decoding σήματα HD.
καλησπερα και παλι σε ολη την παρεα !

νομιζω οτι οταν θες να καυτηριαζεις ενα θεμα , προσεχεις να μη προσβαλεις καπιον αλον επανω στην συζητηση . χωρις να θελω να δωσω συνεχεια στην συζητηση απλα ηθελα να αφησουμε τους ρατσιζμους και την σατιρα.

Εγω λεω να φέρουμε αλλα 9 εκατομμύρια Αλβανων στην χωρα μας.
Δεν μπορει..
Αν γεμίσουμε με Αλβανους στο τελος θα αποκτήσουμε HDTV.
Βρηκα την λυση η μου φαίνεται;
Ίσα ίσα που καλό κάνει στη χώρα μας η είδηση των HD καναλιών. Θα δούν ότι η Αλβανία τους προσφέρει περισότερα απο εδώ και θα επιστρέψουν πίσω!!!:happy_9:
σ'ευχαριστω για της εξηγησεις που μου εδωσες . εχεις δικιο , δεν γινεται να πεζει ο δεκτης αυτος τα HD καναλια . η τηλεοραση μου εχει 2 component , αρα κανει και χρειαζομαι μονο δεκτη .
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Μηνύματα
3.044.951
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe
Top