Δημιουργία Νέων Κατηγοριών: Ερώτηση

Reaction score
20
Λίγο έψαξα, το ομολογώ, και αν υπάρχουν και μου διέφυγαν άκυρες οι προτάσεις παρακάτω...

Μήπως να υπήρχε στην κατηγορία της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ξεχωριστή υπο-κατηγορία «ΠΟΙΗΣΗ» για να μπορούν να αναρτώνται ξεχωριστά είτε ολόκληρα ποιήματα είτε στίχοι που αρέσουν ή που θα αφιερώνονταν ή θα σχολιάζονταν?

Σκέτη Ποίηση, χωρίς συνοδεία μουσικής, ώστε να υπάρχει το κάθε ποίημα ξεχωριστό (με τα σχόλιά του και τα όποια παρελκόμενά του) και μην «χάνονται» όλα μέσα σε ένα και μόνο νήμα επειδή όλες οι υπάρχουσες υπο-κατηγορίες έχουν να κάνουν με Μουσική?

Και γιατί όχι και ολόκληρη Κατηγορία (κάτι σαν... «Ανευ Μουσικής» ας πούμε) όπου -εκτός της Ποίησης- θα περιλαμβάνει και την υπο-κατηγορία του Πεζού Λόγου όπου θα γίνονται τα ίδια με τα παραπάνω για βιβλία ή κείμενα ή άλλα λογοτεχνικά αποσπάσματα...

Σίγουρα οι παραπάνω προτάσεις μου δεν έχουν να κάνουν με την «την εύρυθμη λειτουργία του site», αλλά περισσότερο με τον εμπλουτισμό του...

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Νίκος Καλλέργης

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Δημιουργία Νέων Κατηγοριών: Ερώτηση

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μια νέα υποκατηγορία για ποίηση.
Αν έχει κάποιος να γράψει κάτι μπορεί ευχαρίστως να το κάνει και χωρίς μια τέτοια.

Reaction score
20

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μια νέα υποκατηγορία για ποίηση.
Αν έχει κάποιος να γράψει κάτι μπορεί ευχαρίστως να το κάνει και χωρίς μια τέτοια.
καλά, δεν είχα και σκοπό να... γράψω, αλλά να... αντιγράψω! :138::142:

Ευχαριστώ, πάντως!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Και αυτό μπορεί να γίνει βεβαίως.
Το θέμα είναι κυρίως τεχνικό, όπως καταλαβαίνεις.

Reaction score
20

Και αυτό μπορεί να γίνει βεβαίως.
Το θέμα είναι κυρίως τεχνικό, όπως καταλαβαίνεις.
Ολα Καλά Μιχάλη!
Οτι είναι -για να καταλάβω- το αναρτώ σε κάποια από τις υπο-κατηγορίες της Μουσικής κατηγορίας, σωστά?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλημέρα!
Νίκο ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις. Παρόλα αυτά, η "ποίηση" δεν αποτελεί κάποιον από τους τομείς του audio video, έστω τους ευρύτερους όπως είναι η μουσική ή οι ταινίες. Ο χαρακτήρας του site είναι κατά βάση τεχνολογικός και όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν τα γενικότερα ενδιαφέροντα όλων των μελών, με ξεχωριστές κατηγορίες ή θεματικές ενότητες. Γι αυτό υπάρχει και η κατηγορία "Εκτός Θέματος" στην οποία προσωπικά νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα η θεματολογία που αναφέρεις.

...

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Δημιουργία Νέων Κατηγοριών: Ερώτηση

Καλημέρα!
Νίκο ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις. Παρόλα αυτά, η "ποίηση" δεν αποτελεί κάποιον από τους τομείς του audio video, έστω τους ευρύτερους όπως είναι η μουσική ή οι ταινίες. Ο χαρακτήρας του site είναι κατά βάση τεχνολογικός και όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν τα γενικότερα ενδιαφέροντα όλων των μελών, με ξεχωριστές κατηγορίες ή θεματικές ενότητες. Γι αυτό υπάρχει και η κατηγορία "Εκτός Θέματος" στην οποία προσωπικά νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα η θεματολογία που αναφέρεις.

...
Καλημέρα Νίκο,
και σ'ευχαριστώ για τα φώτα σου!
Αυτή η κατηγορία "Εκτός Θέματος" ομολογώ ή έχει διαφύγει εντελώς της προσοχής μου ή πλήρως της μνήμης μου...
Ψάχνω να την βρώ αμέσως!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χμ... εννοώ τις Γενικές συζητήσεις. Έτσι την ονομάζαμε όταν φτιάχτηκε το site.

...

Reaction score
1.213

Κατηγορια ζητηση στις αγγελιες.Δεν ειναι πολλες αυτες αλλα υπαρχουν ..

Μπορουν να μεταφερονται και σε καποιο αλλο section οι αγγελιες που κλεινουν ? Η να κλειδωνουν ? Αρκετες φορες διαβαζουμε τις ιδιες...

Reaction score
17.574

Μήπως να υπήρχε στην κατηγορία της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ξεχωριστή υπο-κατηγορία «ΠΟΙΗΣΗ» για να μπορούν να αναρτώνται ξεχωριστά είτε ολόκληρα ποιήματα είτε στίχοι που αρέσουν ή που θα αφιερώνονταν ή θα σχολιάζονταν?
.
..καλό θα ήταν να αναλογιστείτε.......η "Μουσική" είναι κατηγορία δευτερεύουσας σημασίας σε ένα τεχνολογικό site ...

...oτι οι "κανονικοί άνθρωποι" σε ένα τέτοιο site πρέπει να ενδιαφέρονται - συζητούν περισσότερο για τις μηχανές παρά για το s/w (πόσο μάλλον για την ποίηση, τα αθλητικά, τις αγάπες, τους έρωτες κλπ :116:)
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1149089&postcount=118

Μου αρεσε πολυ η διατυπωση τοτε...και την παραθετω για να μην ξεχνιεται...:114:

Για σενα niklaus εχω παμπολλλλα blogs που ειναι αφιερωμενα στην ποιηση.Εκει μπορεις να εκτονωθεις, πιστευω, κι αν επιθυμεις μας βαζεις εδω τους συνδεσμους.:138:

Εδω,αν εχεις παρατηρησει,εχουμε σε βαθεια εκτιμηση τον παρακατω ποιητη::142:

[youtube]_Ftd-f3UtkA[/youtube]

Reaction score
20

.http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1149089&postcount=118
Μου αρεσε πολυ η διατυπωση τοτε...και την παραθετω για να μην ξεχνιεται...
Για σενα niklaus εχω παμπολλλλα blogs που ειναι αφιερωμενα στην ποιηση.Εκει μπορεις να εκτονωθεις, πιστευω, κι αν επιθυμεις μας βαζεις εδω τους συνδεσμους.
Εδω,αν εχεις παρατηρησει,εχουμε σε βαθεια εκτιμηση τον παρακατω ποιητη:
Χριστίνα θα χαρώ να ρίξω μια ματιά στα μπλογκς που λες...
Αλλη φορά -σε παρακαλώ πολύ, πάρα πολύ Χριστίνα!- ότι σύνδεσμο βάλεις για μένα θέλω να βλέπω τον τίτλο του θρεντ γιατί μπήκα στον πρώτο σύνδεσμο που έχεις παραπάνω στο ποστ σου και βγήκε θρεντ "ταμπού" για μένα και δεν ήθελα να μπω εκει, και ούτε και είχα μπει... :415: Το είχα γράψει και νωρίτερα εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86546
και εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1152447&postcount=57
Τουλάχιστον δεν πάτησα το δεύτερο σύνδεσμο...
Δεν πειράζει, Ολα Καλά, Χριστίνα!
Ολα_Καλά!
:403:

Reaction score
17.574

Χριστίνα θα χαρώ να ρίξω μια ματιά στα μπλογκς που λες...
Αλλη φορά -σε παρακαλώ πολύ, πάρα πολύ Χριστίνα!- ότι σύνδεσμο βάλεις για μένα θέλω να βλέπω τον τίτλο του θρεντ γιατί μπήκα στον πρώτο σύνδεσμο που έχεις παραπάνω στο ποστ σου και βγήκε θρεντ "ταμπού" για μένα και δεν ήθελα να μπω εκει, και ούτε και είχα μπει... :415: Το είχα γράψει και νωρίτερα εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86546
και εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1152447&postcount=57
Τουλάχιστον δεν πάτησα το δεύτερο σύνδεσμο...
Δεν πειράζει, Ολα Καλά, Χριστίνα!
Ολα_Καλά!

Are you talking to me,me,me?:109:

Y.G:To 'αλλο' ....το ξανασκεφτηκες?:205:

Reaction score
20

Are you talking to me,me,me?
Και μόνο στην Χριστίνα!!! :126:
Y.G:To 'αλλο' ....το ξανασκεφτηκες?:205:
Φυσικά και το ξανασκέφτηκα!
Και χαίρομαι που το ξανασκέφτηκα!
Καλά τα συναισθήματα, καλύτερη μετά και η ψυχραιμία, η δεύτερη σκέψη, -ε, και μια δαγκανιά στην γλώσσα δεν κάνει κακό που και που- και μετά ομιλούμεν ελλήνικος! -Με Ηρεμία, πάντα, ε?-
Είχες την εντύπωση ότι θα το άφηνα έτσι το θέμα?

:403: :437:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas