Δημόσιες Σχέσεις...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η αλήθεια είναι ότι χρονιάρες μέρες δεν ήθελα να ασχοληθώ αλλά φαίνεται ότι κάποιοι διαδικτυακοί καραγκιόζηδες αρχίζουν και ξεπερνούν τα όρια.

Θα παρακαλέσω πάρα πολύ, όσους ξεστομίζουν ηλιθιότητες προκειμένου να καλύψουν την τραγελαφική ανεπάρκειά τους, να σταματήσουν πριν τους πιάσω στο στοματάκι μου, κάτι που δεν το θέλουν. Όσοι με ευκολία κατηγορούν το site μας για στημένα, εσκεμμένα λανθασμένα συγκριτικά λόγω συμφερόντων, όσοι εμμέσως μας κατηγορούν ότι παρασύρουμε για δικούς μας λόγους τον κόσμο, να σταματήσουν αμέσως διότι θα λάβουν πολύ σκληρές απαντήσεις.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν αυτοί οι ανασφαλείς, ανάγωγοι και αποδεδειγμένα αχάριστοι, είναι να κρυφτούν στο καβούκι τους και να κάνουν καμιά αποτυχημένη ακόμη προσπάθεια… ξέρουν αυτοί.

ΜΗΝ ασχολείστε με το AVSite και πάνω από όλα ΜΗΝ κατηγορείτε για συμφέροντα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, ειδικά όταν το παρελθόν σας είναι τόσο μαύρο, όσο προβολέας δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής στον κόσμο. Θα ήταν ευχής έργο δε, αν κάποιοι τους μαζέψουν...

Το παρόν αποτελεί ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Δεν θα πω ούτε ποιός-οί ούτε που ούτε γιατί. Αυτός-οί κατάλαβαν…

Χρόνια Πολλά...

HV

Reaction score
0
Ρε μερες εορτων και τσακωνεστε ? Αν δεν σεβομαστε αυτες τις μερες χαθηκαμε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις ενημερωθηκα απο τον Νικο για τον λογο που εγραψε αυτο το μηνυμα.
Νομιζω πως δεν υπαρχει κανενας λογος για να εκνευριζομαστε.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, τοσο απλα οσο δεν μπορουν να γινουν περισσοτερο.
Δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν για τις καλες η κακες προθεσεις, δικες μου η του Βαγγελη η οποιουδηποτε αλλου.Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστεψει οτι θελει.

Το μονο που θελω να πω ειναι το εξης.
Επειδη προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα πλεον να φιλονικω για το ποιος προβολεας ειναι καλυτερος η χειροτερος αλλα επειδη βλεπω πως υπαρχουν αρκετοι που τους λεει, κανω την εξης προταση.
Απο την επομενη εβδομαδα προ(σ)καλω οποιον αμφισβητει συγκριτικα του AVSite να φερει τα δικα του-"καλα"- μηχανηματα για να συγκριθουν με αυτα που εμεις επιλεξαμε ως καλυτερα.Διπλα-διπλα!
Μπορουν να κανουν τις δικες τους ρυθμισεις, γενικα ειναι ελευθεροι να κανουν οτι νομιζουν.
Εαν εχουμε κανει λαθος, θα ανακαλεσω πρωτος και ελπιζω(δεν μπορω να πιεσω κανενα)να ανακαλεσουν και οσοι ελαβαν μερος στο συγκριτικο.
Εαν εχουν κανει αυτοι λαθος, τοτε ας κανουν οτι θελουν.
Ποσως με ενδιαφερει.Ετσι κι αλλιως στο τελος κρινομαστε ολοι.

Αλλα, για ονομα, σταματηστε το πολυ μπλα-μπλα!
Με πραξεις κυριοι, με πραξεις!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Δημόσιες Σχέσεις...

Ποιοί δηλαδή έχουν κάνει συγκριτικό προβολέων δίπλα-δίπλα με τις ίδιες συνθήκες και έβγαλαν άλλα αποτελέσματα από τα μέλη του avsite?

Κανείς νομίζω εκτός από τα περιοδικά του χώρου...

Όταν λοιπόν καταφέρουν να συγκρίνουν τους προβολείς δίπλα - δίπλα με τις ίδιες συνθήκες όπως κάνουμε εμείς μπορούν να αποκτήσουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ άποψη...

Μέχρι τότε τίποτα περισσότερο από Ολυμπιακός - Παναθηναικός... Εμένα μου αρέσει το πράσινο και εσένα το κόκκινο... μόνο αν παίξουν μαζί θα δούμε ποιός παίζει καλύτερη μπάλα...

Υ.Γ. Αντί να μαλώνουμε και να μπερδεύουμε τους αναγνώστες γιατί δεν προσκαλούμε όσους δεν έχουν ήδη δει τους προβολείς στημένους να αποκτήσουν την δική τους άποψη;

Υ.Γ. 2 Οι "Δημόσιες Σχέσεις" παρασύρουν κάποιες φορές...

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Στο τελευταιο συγκριτικο του AVsite ,ετυχε να ειμαι παρων την προηγουμενη ημερα,καθως ο Βαγγελης κουβαλουσε εναν ολοκληρο εξοπλισμο και ο Ανδρεας εστηνε τα μηχανηματα βρισκοντας το αντιστοιχο παρελκομενο τους ,ακομα κι αν αυτο ηταν τηλεκοντρολ.
Δεν γνωριζω πως κανουν τα συγκριτικα τα περιοδικα ,ουτε και με ενδιαφερει.Γιατι να γινει τοσο τρεξιμο απο μερους του Ευαγγελου ομως??Ποιον εξυπηρετουσε??Κερδιζει τιποτε??Καλυπτει καποιες καταστασεις??Εχει ποσοστα επι των πωλησεων απο τον Καφατο??
Δεν θα μπορουσε να στησει ετσι απλα τα μηχανηματα και να πει:Κυριοι,αυτο ειναι ,αυτο βλεπετε τωρα ,αυτο ειναι καλυτερο ...1,2,3!!!Διαλεγετε κομματια!!
Ανδρεα,σημειωνε παραγγελιες!!!Σαν πωλητης πολυκαταστηματων που τον ακουν ολοι αυτοι,τον εχουν θεο και μετα εγγραφονται σε ενα αλφα forum για να τον κατηγορησουν-μαζι και τα μελη-για μεροληψια υπερ του ταδε,του δεινα...
Να συνεχισω??
Αξιζει αραγε τον κοπο -και ειναι χρονιαρες μερες- να ασχολουμαστε??Αν θεωρουν δεδομενη μια κατασταση ιδου η Ροδος ...ΤΟΛΜΑΝΕ???Τι πετανε βοτσαλακια και την κανουν στριφογυριστη??Δεν βαρεθηκαν τοσο καιρο??Καθε 2 μηνες βρισκουν και κατι να ασχοληθουν με το AVsite και τα μελη του..Ελεος πια!!Αλλοιμονο μας εαν μαθουν και το αλλο που ερχεται συντομα...;) ;) ;) ;)
Δεν υποστηριζω κανεναν Ανδρεα-Βαγγελη-Πετρο-Παυλο και εγω δεν ξερω τι...Ξερω μονο πως την ερχομενη βδομαδα παρεα με κατι φιλαρακια απο Αμερικη,θα κανουμε ενα δικο μας συγκριτικο με HD υλικο 1080p 24fps και θα ειμαστε τυχεροι να εχουμε και φωτογραφιες.

ΥΓ .Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως γραφοντας ολα αυτα οι γνωστοι-αγνωστοι να επιδιωκουν να αποκτησουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εναν χωρο και αυτοι για τα συγκριτικα τους...Αλλιως ,ας βολευτουν οπως κανουν μεχρι τωρα στις καθε ειδους εκθεσεις!!!!
Αλλα και η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ να μην ειναι ο χωρος μας καποια στιγμη,να ξερετε πως σε 24 ωρες θα εχουμε παραπλησιο,αν οχι μεγαλυτερο χωρο,τουλαχιστον για τις θεασεις!!!

Κατι off topic για το τελος...
Χρηστο,σε επικοινωνια με γνωστο περιοδικο για την παρουσιαση που θα εκανε για το Πλανηταριο ,μου ειπαν πως δεν προλαβαν τωρα λογω υλης.Εχουν διαβασει ομως την πρωτια μας εδω.....;) ;) ;)
Γιατι πως να το κανουμε ?Ειμαστε μεσα σε ολα τα μεγαλα γεγονοτα!!!:-D :-D :-D

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Στο τελευταιο συγκριτικο του AVsite ,ετυχε να ειμαι παρων την προηγουμενη ημερα,καθως ο Βαγγελης κουβαλουσε εναν ολοκληρο εξοπλισμο και ο Ανδρεας εστηνε τα μηχανηματα βρισκοντας το αντιστοιχο παρελκομενο τους ,ακομα κι αν αυτο ηταν τηλεκοντρολ.
Δεν γνωριζω πως κανουν τα συγκριτικα τα περιοδικα ,ουτε και με ενδιαφερει.Γιατι να γινει τοσο τρεξιμο απο μερους του Ευαγγελου ομως??Ποιον εξυπηρετουσε??Κερδιζει τιποτε??Καλυπτει καποιες καταστασεις??Εχει ποσοστα επι των πωλησεων απο τον Καφατο??
Δεν θα μπορουσε να στησει ετσι απλα τα μηχανηματα και να πει:Κυριοι,αυτο ειναι ,αυτο βλεπετε τωρα ,αυτο ειναι καλυτερο ...1,2,3!!!Διαλεγετε κομματια!!
Ανδρεα,σημειωνε παραγγελιες!!!Σαν πωλητης πολυκαταστηματων που τον ακουν ολοι αυτοι,τον εχουν θεο και μετα εγγραφονται σε ενα αλφα forum για να τον κατηγορησουν-μαζι και τα μελη-για μεροληψια υπερ του ταδε,του δεινα...
Να συνεχισω??
Αξιζει αραγε τον κοπο -και ειναι χρονιαρες μερες- να ασχολουμαστε??Αν θεωρουν δεδομενη μια κατασταση ιδου η Ροδος ...ΤΟΛΜΑΝΕ???Τι πετανε βοτσαλακια και την κανουν στριφογυριστη??Δεν βαρεθηκαν τοσο καιρο??Καθε 2 μηνες βρισκουν και κατι να ασχοληθουν με το AVsite και τα μελη του..Ελεος πια!!Αλλοιμονο μας εαν μαθουν και το αλλο που ερχεται συντομα...;) ;) ;) ;)
Δεν υποστηριζω κανεναν Ανδρεα-Βαγγελη-Πετρο-Παυλο και εγω δεν ξερω τι...Ξερω μονο πως την ερχομενη βδομαδα παρεα με κατι φιλαρακια απο Αμερικη,θα κανουμε ενα δικο μας συγκριτικο με HD υλικο 1080p 24fps και θα ειμαστε τυχεροι να εχουμε και φωτογραφιες.

ΥΓ .Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως γραφοντας ολα αυτα οι γνωστοι-αγνωστοι να επιδιωκουν να αποκτησουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εναν χωρο και αυτοι για τα συγκριτικα τους...Αλλιως ,ας βολευτουν οπως κανουν μεχρι τωρα στις καθε ειδους εκθεσεις!!!!
Αλλα και η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ να μην ειναι ο χωρος μας καποια στιγμη,να ξερετε πως σε 24 ωρες θα εχουμε παραπλησιο,αν οχι μεγαλυτερο χωρο,τουλαχιστον για τις θεασεις!!!

Κατι off topic για το τελος...
Χρηστο,σε επικοινωνια με γνωστο περιοδικο για την παρουσιαση που θα εκανε για το Πλανηταριο ,μου ειπαν πως δεν προλαβαν τωρα λογω υλης.Εχουν διαβασει ομως την πρωτια μας εδω.....;) ;) ;)
Γιατι πως να το κανουμε ?Ειμαστε μεσα σε ολα τα μεγαλα γεγονοτα!!!:-D :-D :-D
Καλη Χρονια σε ολους.

Reaction score
298
Όσοι με ευκολία κατηγορούν το site μας για στημένα, εσκεμμένα λανθασμένα συγκριτικά λόγω συμφερόντων, όσοι εμμέσως μας κατηγορούν ότι παρασύρουμε για δικούς μας λόγους τον κόσμο, να σταματήσουν αμέσως διότι θα λάβουν πολύ σκληρές απαντήσεις.
Ο Πατομπούκαλος το έκανε αυτό? ;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το αρχικο μου μηνυμα σε αυτο το thread θεωρω πως καλυπτει τα περι αμφισβητησης ενος συγκριτικου.

Ομως, εχω λαβει δυο μηνυματα απο τον Νικο τα οποια γραφτηκαν σε αλλο φορουμ και αφορουν υπονοουμενα πως μηχανηματα "στηνονται" και "ρυθμιζονται" με τετοιο τροπο ωστε να επικρατει καθε φορα εκεινο που συμφερει εμπορικα εμενα η την επιχειρηση στην οποια εργαζομαι.
Τετοια υπονοουμενα δεν μπορω να τα ανεχτω μετα απο τοσα χρονια στον χωρο.Ειναι παρα πολυ ευκολο να εκτοξευεις μια κατηγορια και πολυ δυσκολο να προσπαθησει ο κατηγορουμενος να αναστρεψει το κλιμα που δημιουργειται εις βαρος του.
Σκεφτειτε ποσο ευκολο θα ηταν για μενα να βγω να πω πως η γυναικα καποιου του "τα φοραει" ενω ενας αλλος..."σκυβει" οταν δει νομισμα κατω.Οι μισοι θα πιστευαν οτι οντως ετσι συμβαινει.
Ως εκ τουτου κρατω αυτα τα δυο μηνυματα και αποφασιζω αργοτερα εαν θα πρεπει να προχωρησω σε αλλες οδους.

Και κατι τελευταιο.
Καλα εγω.Πες οτι εχω συμφεροντα και με βολευει αυτη η κατασταση.
Εσεις ρε παιδια, ναι σε εσας μιλαω που διαβαζετε αυτη την στιγμη , σας αρεσει να ειστε στο "site του Πωλητη"?

Reaction score
8.350
Χρονια πολλα σε ολους.

Επειδη προφανως αναφερεστε στο αλλο site,ρε παιδια πρεπει ναμστε ντεντεκτιβ.Υπαρχει ενα θεμα για τον Περλ(σ'αυτο αναφερεστε?) που απ'οτι βλεπω δεν εχει γραψει κανεις τιποτα απο τις24/12.Ειχα γραψει κιεγω μια κουβεντα εκει και καθως ημουν παρων στο συγκριτικο εδω,δεν τιθεται βεβαια κανενα θεμα εγκυροτητας,οτι ηταν τα ειπαμε εδω.
Επειδη θελω να πιστευω οτι εχω φιλουςκαι στα δυο site μ'ενδιαφερει τι λεγεται κλπ.αλλα δεν βλεπω ποια ειναι η φασαρια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δημήτρη έχουν γραφτεί και συνεχίζονται να γράφονται ανεπίτρεπτα πράγματα. Ψάξε λίγο καλύτερα και τα θα δεις.

Θα ήθελα όμως να μην δοθεί συνέχεια από εδώ. Αν συνεχιστεί το θέμα (εκεί), θα ληφθούν άλλα μέτρα...

Reaction score
51
Και κατι τελευταιο.
Καλα εγω.Πες οτι εχω συμφεροντα και με βολευει αυτη η κατασταση.
Εσεις ρε παιδια, ναι σε εσας μιλαω που διαβαζετε αυτη την στιγμη , σας αρεσει να ειστε στο "site του Πωλητη"?

Αντρέα, προχώρα.
Είμαστε εδώ γιατί και μυαλό έχουμε και μάτια για να δούμε αν αυτά που γράφονται εδώ είναι σωστά και δίκαια.
Αν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στο μυαλό μας ότι κάτι πάει στραβά θα το λέγαμε και θα "την κάναμε".........;)

Είμαι εδώ από την γέννησή του AVsite.
Απ' τον προθάλαμο της κλινικής κιόλας, στις πρώτες κουβέντες μας, είχαμε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.
Τα οποία τηρούνται ακόμα και σήμερα ακριβώς όπως τα είχαμε θέσει από την αρχή. Και ένα από αυτό ήταν και είναι η αντικειμενικότητα σε όσα γράφουμε ή διαβάζουμε.

Το να βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης και να ρίχνει λάσπη είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι να φορτώνει στην πλάτη του ακόμα ένα ψυχολογικό πρόβλημα (στα ήδη πολλά). Γιατί όπως και να το κάνουμε, το να προσπαθείς να ανέβεις (ακόμα και με λάσπη) και να μένεις πάντα πίσω, όπως και να έχει, είναι βαρύ......Και μετά από τις τόσες πρωτιές του AVsite είναι πολύ το....ξύλο!! :cool:

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να διαβάσω τι λένε δίπλα.
Έχω εμπιστοσύνη τόσο στον Ανδρέα όσο και στον Νίκο.
Γιαυτό και τους στηρίζω......

Reaction score
298
... στο "site του Πωλητη"?
Ποιός τι λέει αυτό? Μήπως κάποιος που σκάρωνε CDιά με "μουσική" της συμφοράς και τα πούλαγε έναντι 5€? Δηλαδή αν κάποιος έμπαινε στον πειρασμό να αγοράσει αυτά τα μουσικά σκουπίδια, δεν θα έμπαινε ταυτοχρόνως στον πειρασμό να του δώσει δεκάευρο, του ψιλικατζίκου, και να του πει "κράτα τα ρέστα ρε φίλε, να κάνεις γιορτές" :p

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Απάντηση: Re: Δημόσιες Σχέσεις...

Ποιός τι λέει αυτό? Μήπως κάποιος που σκάρωνε CDιά με "μουσική" της συμφοράς και τα πούλαγε έναντι 5€? Δηλαδή αν κάποιος έμπαινε στον πειρασμό να αγοράσει αυτά τα μουσικά σκουπίδια, δεν θα έμπαινε ταυτοχρόνως στον πειρασμό να του δώσει δεκάευρο, του ψιλικατζίκου, και να του πει "κράτα τα ρέστα ρε φίλε, να κάνεις γιορτές" :p
ώπα ο RDoherty έχει πληροφορίες φωτιά!!!

για λέγε κι άλλα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Δημόσιες Σχέσεις...

Είδα τα 2 μηνύματα...

Καλά το ένα είναι από μέλος που όλο το avforum αλλά και όλο το avclub γελάνε μαζί του... δεν νομίζω ότι έχει καν αξία σχολιασμού. Μάλλον το ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτος στο ξεκίνημα του avsite του έχει βγάλει μια απίστευτη κακία κατά του Ανδρέα. Δεν πειράζει... όσο τον βρίζει αυτός τόσο πιο αξιόπιστος γίνεται κατά την άποψή μου...

Επίσης δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση και το μήνυμα του δεύτερου μέλους και δει συντονιστή του avclub. Είναι ο ίδιος που από την αρχή εδώ είχε αμφισβητήσει το συγκριτικό και σταμάτησε μόλις διάβασε την άποψη του Μπάμπη που ουσιαστικά είχε και αυτός δει το ίδιο πρόβλημα που είχαν δει όλα τα μέλη του avsite.

Στο avsite κανείς δεν έγραψε ότι ο pearl αυτή την στιγμή δεν είναι από τους κορυφαίους προβολείς. Ο συγκεκριμένος αντίθετα έθαψε τον optoma (μόνο και μόνο για να θάψει το συγκριτικό του avsite) σαν να ήταν "παρθένος" χρήστης προβολέων και ταυτόχρονα αδαείς. Το ότι ασχολείται τόσα χρόνια με το άθλημα σημαίνει ότι μάλλον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... άρα κάτι άλλο υπάρχει πίσω από τα γραφόμενά του...

Βέβαια δεν καταδέχεται να τους δει μαζί, τους προβολείς... ακολουθεί το ένστικτό του!!!!! "Μακάριοι"...

Εγώ του εύχομαι να χαρεί τον προβολέα που πήρε μιας και είναι κορυφαίος και όπως γνωρίζω και σε εξαιρετική τιμή και ας αφήσει τα συγκριτικά για κάποιους που μπορούν να τα κάνουν...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis