Διάκριση για το νέο Amarra απο το περιοδικό Stereophile

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Το έγκυρο περιοδικό Stereophile ανακύρηξε το Amarra ως ” Computer Audio Component Of The Year” για το έτος 2011.

Το Amarra όπως και το Amarra MINI είναι η απόλυτη audiophile λύση για εισαγωγή στην υψηλή ανάλυση και την αναπαραγωγή ήχου πολύ υψηλής ποιότητας απο ένα Computer Apple υποστηρίζοντας αρχεία ήχου μέχρι 192kHz (ΜΙΝΙ) και 384kHz (Full Version). Χρησιμοποιώντας το iTunes σαν βάση δεδομένων για την διαχείρηση των αρχείων ήχου, το Amarra παρακάμπτει την “ηχητική μηχανή” του iTune και την αντικαθιστά με τούς τελειώτερους αλγόριθμους αναπαραγωγής του περίφημου Sonic Studio. Το Sonic Studio είναι το software που έχουν γίνει mastering το 90% των CD που ακούμε τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό εξηγεί και την ακουστή ηχητική διαφορά που έχει με οποιοδήποτε σχεδόν software που χρησιμοποιήται για αναπαραγωγή ήχου απο Computer.

Ταυτόχρονα, με την χρήση των δικών του Playlist μπορεί να παίξει μουσική και ανεξάρτητα απο το iTunes. Υποστηρίζει όλα τα format μουσικής WAV,AIFF, FLAC κλπ​

Για την περίοδο μέχρι τα Χριστούγεννα οι νέες εκδόσεις 2.3.3 του Amarra θα πωλούνται σε ειδικές τιμές 479 € για την full έκδοση και 199 € για την έκδοση MINI

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρήστο θα σε παρακαλέσω τα διαφημιστικά posts σου να μπαίνουν στον ειδικό χώρο του site.
Το θέμα μεταφέρεται στην ανάλογη κατηγορία (προσφορές καταστημάτων).

Ευχαριστώ.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Διάκριση για το νέο Amarra απο το περιοδικό Stereophile

Δικο μου το λαθος Νικο μιας και εγω του ειπα να το βαλλει σε αυτην την κατηγορια......ολα οκ!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.238

Όχι δεν είναι όλα ok!

5 μέρες φυλακή! :414:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Διάκριση για το νέο Amarra απο το περιοδικό Stereophile

Δικο μου το λαθος Νικο μιας και εγω του ειπα να το βαλλει σε αυτην την κατηγορια......ολα οκ!!
No problem πασά μ'.

...

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Διάκριση για το νέο Amarra απο το περιοδικό Stereophile

Χρήστο θα σε παρακαλέσω τα διαφημιστικά posts σου να μπαίνουν στον ειδικό χώρο του site.
Το θέμα μεταφέρεται στην ανάλογη κατηγορία (προσφορές καταστημάτων).

Ευχαριστώ.

...
Χωρίς τις τιμές έμπαινε εκεί που το έβαλα αρχικά ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι κάθε αναφορά ενός αντιπροσώπου στα προϊόντα του, αποτελεί εν δυνάμει διαφήμιση. Στο AVSite αυτό δεν απαγορεύεται αρκεί να υπάρχει σχετική άδεια (βλέπε κανονισμούς). Προφανώς δεν έχουμε πρόβλημα με την δωρεάν διαφήμιση αρκεί να τηρούνται κάποιοι κανόνες και μια γενικότερη τάξη στο φόρουμ, υπό την έννοια ότι αν ο κάθε αντιπρόσωπος έγραφε κάθε τόσο ενα post για τα προϊόντα του, αφ ενός θα επικρατούσε χάος και αφ ετέρου θα είχαμε μετατρέψει το site σε μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα, με άναρχα πεταμένα μηνύματα εδώ κι εκεί.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, αυτές οι παρεμβάσεις είναι λίγο άκομψες, τουλάχιστον έτσι τις αντιλαμβάνεται ο κόσμος και αυτό το λέω με την μέχρι στιγμής εμπειρία μου. Καλύτερη διαφήμιση από την συμμετοχή κάποιου αντιπροσώπου στις καθημερινές συζητήσεις δεν υπάρχει. Πίστεψέ με δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο.

Σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης, ναι δεν πρέπει να αναφέρονται από τους πωλητές πέραν της κατηγορίας των προσφορών.

Η πρώτη πρόταση του θέματος αποτελεί είδηση. Τα υπόλοιπα ειναι σαν να διαβάζει κάποιος διαφημιστικό φυλλάδιο.

Δεν θέλω να παρεξηγήσεις την κουβέντα που κάνουμε, ότι γράφω είναι με πολύ καλή διάθεση.

...

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι κάθε αναφορά ενός αντιπροσώπου στα προϊόντα του, αποτελεί εν δυνάμει διαφήμιση. Στο AVSite αυτό δεν απαγορεύεται αρκεί να υπάρχει σχετική άδεια (βλέπε κανονισμούς). Προφανώς δεν έχουμε πρόβλημα με την δωρεάν διαφήμιση αρκεί να τηρούνται κάποιοι κανόνες και μια γενικότερη τάξη στο φόρουμ, υπό την έννοια ότι αν ο κάθε αντιπρόσωπος έγραφε κάθε τόσο ενα post για τα προϊόντα του, αφ ενός θα επικρατούσε χάος και αφ ετέρου θα είχαμε μετατρέψει το site σε μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα, με άναρχα πεταμένα μηνύματα εδώ κι εκεί.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, αυτές οι παρεμβάσεις είναι λίγο άκομψες, τουλάχιστον έτσι τις αντιλαμβάνεται ο κόσμος και αυτό το λέω με την μέχρι στιγμής εμπειρία μου. Καλύτερη διαφήμιση από την συμμετοχή κάποιου αντιπροσώπου στις καθημερινές συζητήσεις δεν υπάρχει. Πίστεψέ με δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο.

Σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης, ναι δεν πρέπει να αναφέρονται από τους πωλητές πέραν της κατηγορίας των προσφορών.

Η πρώτη πρόταση του θέματος αποτελεί είδηση. Τα υπόλοιπα ειναι σαν να διαβάζει κάποιος διαφημιστικό φυλλάδιο.

Δεν θέλω να παρεξηγήσεις την κουβέντα που κάνουμε, ότι γράφω είναι με πολύ καλή διάθεση.

...
Δεν σε παρεξηγώ , κατάλαβα που και πως θα αναφέρω θέματα που αφορούν προιόντα που αντιπροσωπεύουμε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας