Μπράβο ρε φίλε καλή επιτυχία !!!!
hellasjournal.com

Λευτέρης Πετρούνιας: Πήρε το χρυσό, πήρε και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς ο “άρχοντας των κρίκων” [videos]
Ήταν αδύνατο ν΄ απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Φοβήθηκαν τον ελληνικό βαμβακοφόρο στυλεό σε τουρκική μύτη...θα μπορούσε κ στο ''εδώ γελάμε''....
![]()
Γαλατασαράι: «Φεύγουμε και περιμένουμε μια συγγνώμη από τους Έλληνες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
Η Γαλατασαράι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε ότι η αποστολή της επιστρέφει στην Τουρκία και πως περιμένει μια συγγνώμη από τις ελληνικές Αρχές και τους αξιωματούχους για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.www.gazzetta.gr
![]()
Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Το πρόγραμμα και όσα πρέπει να ξέρετε
Το SPORT24 σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε και το αναλυτικό πρόγραμμα για το μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.www.sport24.gr
![]()
Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό
Σεξουαλική κακοποίηση από τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, κατήγγειλε 17χρονη κοπέλα. Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη (31/8) σύμφωνα με το NEWS 24/7.www.sport24.gr
Γίναμε αγγλία![]()
Απ' ό,τι φαίνεται τα ήθελε ο κ@λος της![]()
Υπόθεση Σεμέδο: «Με τη 17χρονη συνευρεθήκαμε ερωτικά με τη συναίνεσή της», φέρεται να αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα
Ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Σεμέδο, έμεινε δυόμισι ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας και επέμεινε ότι είναι αθώος.www.gazzetta.gr
Εν συνεχεία και περίπου στις 8.30 πμ βρισκόμουν ήδη στην είσοδο της πολυκατοικίας απ’ όπου ήρθε να με πάρει ο συμπαίκτης μου Ντράγκερ. Οι … και η … παρέμειναν στο σπίτι μου μόνες τους, με απόλυτη την ευχέρεια και την ελευθερία να αποχωρήσουν οποτεδήποτε ήθελαν.
Όταν επέστρεψα, καθήσαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο και μου ζήτησαν να τους παραγγείλω φαγητό. Πράγματι, παρήγγειλαν από το κινητό μου μέσω του e-food Mac donalds. Εγώ εν συνεχεία αποκοιμήθηκα, ενώ περίπου στις 17.30, η … και η … έφυγαν με taxi-beat.
Η απουσία μου και η απόλυτη και ακώλυτη ελευθερία τους να επιλέξουν τις κινήσεις τους και να επικοινωνήσουν με όποιον ήθελαν (είχαν διαθέσιμα τα κινητά τους τηλέφωνα) επιβεβαιώνει πλήρως την αλήθεια, ότι ουδέποτε λειτούργησα με τον τρόπο που περιγράφει η κατηγορία.
Ούτε φυσικά η … θα μου έστελνε το απόγευμα της ίδιας κιόλας ημέρα 19:56 μήνυμα στο κινητό ζητώντας μου να πάμε βόλτα μαζί με την … στο Allou fun park.
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε τα συμπεράσματα όλο δικά σας !!!!!
![]()
Ο αλγόριθμος «μίλησε»: GOAT ο Κριστιάνο, τρίτος ο Πελέ, τέταρτος ο Πούσκας, ένατος ο Μαραντόνα
Ένας καθηγητής κατάφερε να... λύσει την «αιώνια εξίσωση»,hellasjournal.com
Και πολύ του είναι !!!!Ε όχι και 9ος ο Μαραντόνα!![]()
![]()
Αθλητικό Πρόγραμμα Τηλεόρασης
Αθλητικές μεταδόσεις αγώνων της ημέρας και εβδομάδας για το ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλων των σπορτ στο gazzetta.gr . Μάθε το τηλεοπτικό πρόγραμμα όλων των αγώνων.www.gazzetta.gr