Διάφορα (αθλητικά)

Reaction score
446

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
72.293
θα μπορούσε κ στο ''εδώ γελάμε''.... :lolsign:

Reaction score
3.206
Έλα ρε σεις, ασχολείστε αλήθεια με το τι λένε οι Τούρκοι?
Σιγά μην τους θεωρήσουμε αξιόπιστους κιόλας..

Απο χτες όλα τα βλήματα βγήκαν να πουν ότι το έκανε λόγω του περσινού με τη Φενερ, λες και μας νοιάζει..

Σημασία έχει ότι έπραξαν το σωστό, τελεία. (όχι του Απόστολου.. :p )

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
85.240
θα μπορούσε κ στο ''εδώ γελάμε''.... :lolsign:

Φοβήθηκαν τον ελληνικό βαμβακοφόρο στυλεό σε τουρκική μύτη... :roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
85.725
Ο αγώνας αποκτά αντίστροφη χρονομέτρηση. Κάθε ημίχρονο διαρκεί 30 λεπτά και ο χρόνος σταματά με κάθε διακοπή.

Κάθε παίκτης που δέχεται κίτρινη κάρτα τίθεται εκτός αγώνα για πέντε λεπτά.

Οι προπονητές έχουν δικαίωμα για απεριόριστες αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα..

Τα πλάγια εκτελούνται με το πόδι.

Οι στημένες φάσεις μπορούν να εκτελεστούν χωρίς πάσα ή σουτ, αλλά με τον εκτελεστή να ντριμπλάρει ή να αγγίζει την μπάλα.

jag

Reaction score
23.193
Γίναμε αγγλία 😮

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
85.240
Γίναμε αγγλία 😮

Εν συνεχεία και περίπου στις 8.30 πμ βρισκόμουν ήδη στην είσοδο της πολυκατοικίας απ’ όπου ήρθε να με πάρει ο συμπαίκτης μου Ντράγκερ. Οι … και η … παρέμειναν στο σπίτι μου μόνες τους, με απόλυτη την ευχέρεια και την ελευθερία να αποχωρήσουν οποτεδήποτε ήθελαν.

Όταν επέστρεψα, καθήσαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο και μου ζήτησαν να τους παραγγείλω φαγητό. Πράγματι, παρήγγειλαν από το κινητό μου μέσω του e-food Mac donalds. Εγώ εν συνεχεία αποκοιμήθηκα, ενώ περίπου στις 17.30, η … και η … έφυγαν με taxi-beat.

Η απουσία μου και η απόλυτη και ακώλυτη ελευθερία τους να επιλέξουν τις κινήσεις τους και να επικοινωνήσουν με όποιον ήθελαν (είχαν διαθέσιμα τα κινητά τους τηλέφωνα) επιβεβαιώνει πλήρως την αλήθεια, ότι ουδέποτε λειτούργησα με τον τρόπο που περιγράφει η κατηγορία.

Ούτε φυσικά η … θα μου έστελνε το απόγευμα της ίδιας κιόλας ημέρα 19:56 μήνυμα στο κινητό ζητώντας μου να πάμε βόλτα μαζί με την … στο Allou fun park.

Last edited:

jag

Reaction score
23.193

Εν συνεχεία και περίπου στις 8.30 πμ βρισκόμουν ήδη στην είσοδο της πολυκατοικίας απ’ όπου ήρθε να με πάρει ο συμπαίκτης μου Ντράγκερ. Οι … και η … παρέμειναν στο σπίτι μου μόνες τους, με απόλυτη την ευχέρεια και την ελευθερία να αποχωρήσουν οποτεδήποτε ήθελαν.

Όταν επέστρεψα, καθήσαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο και μου ζήτησαν να τους παραγγείλω φαγητό. Πράγματι, παρήγγειλαν από το κινητό μου μέσω του e-food Mac donalds. Εγώ εν συνεχεία αποκοιμήθηκα, ενώ περίπου στις 17.30, η … και η … έφυγαν με taxi-beat.

Η απουσία μου και η απόλυτη και ακώλυτη ελευθερία τους να επιλέξουν τις κινήσεις τους και να επικοινωνήσουν με όποιον ήθελαν (είχαν διαθέσιμα τα κινητά τους τηλέφωνα) επιβεβαιώνει πλήρως την αλήθεια, ότι ουδέποτε λειτούργησα με τον τρόπο που περιγράφει η κατηγορία.

Ούτε φυσικά η … θα μου έστελνε το απόγευμα της ίδιας κιόλας ημέρα 19:56 μήνυμα στο κινητό ζητώντας μου να πάμε βόλτα μαζί με την … στο Allou fun park.
Απ' ό,τι φαίνεται τα ήθελε ο κ@λος της :p

Reaction score
446

jag

Reaction score
23.193

Reaction score
446
Το κλασικό ( Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ) . Ωραία στατιστικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο !!!

ika

News
Reaction score
9.970

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.901
Βλεπεις και ακους αθλητικους δημοσιογραφους να λενε τη μια μπαρουφα μετα την αλλη,αφοτου βεβαιως εχουν δει τα παιχνιδια
Κουτοπονηριες,ξερολιες,αστειοτητες και ολα αυτα εκ του ασφαλους

Και μετα βλεπεις αυτο

Α ρε Scholes
Το ξερουμε οτι ησουν παιχτουρα εντος γηπεδου αλλα αποδεικνυεται οτι εισαι εξισου καλος και εκτος
"Now,if you do that,against Manchester City or Liverpool,half- time,it'll be 3 or 4 null,you'll be out of the game,you're not coming back"

Ωραιος!

Προεδρε φερτον στο Θρυλο για συμβουλο :laugh:

Last edited:

jag

Reaction score
23.193
Υπενθύμιση: Παναθηναϊκός - Ούνικς, Ελλάδα - Ισπανία και Σάκκαρη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
168.191
Members
37.349
Νεότερο μέλος
johnva