Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσικλέτα)

rose.athens

S 4 Mod
Super Moderator
Μηνύματα
36.641
Reaction score
61.716


melina

Unabomber, 5G Gates chip fan
Μηνύματα
17.435
Reaction score
29.410
¨Όταν έβαλε μπροστά μια λαμπο πριν μερικές βδομάδες λίγα μέτρα πιο πέρα από κει που ήμουν χωρίς να το περιμένω νόμιζα ότι έσκασε κεραυνός δίπλα μου. Ευτυχώς λειτούργησε "ο δακτύλιος ασφαλείας" και δεν είχαμε embarrassing moments. Κανά μισάωρο αργότερα την άκουσα για λίγο από πίσω μου...και για ακόμα πιο λίγο μπροστά μου.

Θα φύγω από αυτή τη ζωή με το άπιαστο όνειρο μιας porsche. Γαμώ τον παγκολίνο σας.
 

abcd

Πρώην Διοικητής
Super Moderator
Μηνύματα
60.917
Reaction score
48.362


Μηνύματα
841
Reaction score
49
Πόσο ΑΣΦΑΛΕΣ στο δρόμο μπορεί να είναι ένα NISSAN MICRA MOD 2018? Σας ερωτώ να μου πείτε μετά από την περιγραφή που θα σας κάνω παρακάτω στο συμβάν που είχα με το προαναφερόμενο αυτοκίνητο που μου έχει παραχωρηθεί ως παροχή. Το προαναφερθέν είναι 2 ετών (το έχω στην κατοχή μου από καινούργιο), έχει περίπου 40000km και μέσα στα 2 αυτά έτη μου αλλάξανε μέσα στην εγγύηση όλους τους αισθητήρες emergensy stop (διότι φρενάριζε μόνο του) και το sasman (διότι πέταγε τις ταχύτητες). Το τελευταίο συνέβη πριν μερικές ημέρες ερχόμενος από ταξίδι μαζί με άλλον συνάδερφο. Ακούγαμε, περνώντας μόνο σε ανωμαλίες του δρόμου, έναν μεταλλικό θόρυβο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε από που παράγετε αυτός ο ήχος. Σταματήσαμε ενδιάμεσα του ταξιδίου να δούμε μήπως έχει φύγει η ρεζέρβα από της θέση της, ο γρύλος ή μήπως έχει ξεκουμπώσει ο προφυλακτήρας, τίποτα όμως δεν είδαμε (δεν είμαστε και τεχνικοί). Όταν φθάσαμε Αθήνα είπαμε να το ψάξουμε λίγο ποιο επισταμένα και τότε παγώσαμε. Είδαμε ότι έλλειπαν οι βίδες που βιδώνουν το πίσω αμορτισέρ με το σασί του αυτοκινήτου (είχαμε Άγιο που φθάσαμε σώοι). Τ ο αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο αμέσως με την οδική βοήθεια. Με ενημέρωσαν μετά από ημέρες από το συνεργείο ότι πράγματι έλλειπαν οι βίδες του πίσω αμορτισέρ αλλά εκτός αυτού ήταν ξεβίδοτες και οι βίδες του αλλουνού πίσω αμορτισέρ. Όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν ασφάλειες στις βίδες για να μην ξεβιδώνουν ξέρεται τι μου είπαν? Ότι τα πίσω αμορτισέρ βιδώνονται στο σασί του αυτοκινήτου με 2 λαμαρινόβιδες σε λαμάκια που προεξέχουν από το σασί του αυτοκινήτου χωρίς ασφάλειες και αυτό είναι εργοστασιακό θέμα καθώς επίσης είναι περίεργο πως ξεβίδωσαν. Όταν επίσης τους ρώτησα γιατί δεν το είδαν στο servise των 35000km ο έλεγχος λέει είναι οπτικός. Εσείς μετά από τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα το ξαναοδηγούσατε αυτό το αυτοκινητό?
 

Zizik

Jardinier
Moderator
Μηνύματα
37.887
Reaction score
55.311
Είδαμε ότι έλλειπαν οι βίδες που βιδώνουν το πίσω αμορτισέρ με το σασί του αυτοκινήτου (είχαμε Άγιο που φθάσαμε σώοι). Τ ο αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο αμέσως με την οδική βοήθεια. Με ενημέρωσαν μετά από ημέρες από το συνεργείο ότι πράγματι έλλειπαν οι βίδες του πίσω αμορτισέρ αλλά εκτός αυτού ήταν ξεβίδοτες και οι βίδες του αλλουνού πίσω αμορτισέρ. Όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν ασφάλειες στις βίδες για να μην ξεβιδώνουν ξέρεται τι μου είπαν?
Αποκλείεται να βγεί το αμορτισέρ απο τις τρύπες του θόλου, μόνο ίσως με πολύ μεγάλο άλμα.
 


Μηνύματα
9.091
Reaction score
5.333
Αποκλείεται να βγεί το αμορτισέρ απο τις τρύπες του θόλου, μόνο ίσως με πολύ μεγάλο άλμα.
Μα αν κατάλαβα καλά, δεν μπαίνουν μέσα στο θόλο, όπως, πχ. στο BMW E30 που έχω, αλλά σε κάτι λαμάκια που προεξέχουν. Οπότε θα βγαίνουν κάπως εύκολα.

τα πίσω αμορτισέρ βιδώνονται στο σασί του αυτοκινήτου με 2 λαμαρινόβιδες σε λαμάκια που προεξέχουν από το σασί του αυτοκινήτου
 


Μηνύματα
2.630
Reaction score
102
Τι διάολο...:eek:

Ή είναι άλλα τα άλογα του Mini, ή το αυτόματο κιβώτιο κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.
Αυτά που γράφεις βάλαμε και το βάρος που είναι μικρότερο, λίγο η ροπη του και να η διαφορά που έχει μετά αλλά αυτοκινητα
 

Μηνύματα
212
Reaction score
449
Αααααάλλος ένας κινητήρας BMW που αυτοαναφλέγεται... και μαζί παραλίγο να κάψει και τον Διόνυσο.

 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
155.877
Μηνύματα
2.393.872
Members
35.290
Νεότερο μέλος
andreas71
Top