Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσικλέτα)

rose.athens

S 4 Mod
Super Moderator
Μηνύματα
36.972
Reaction score
62.487


melina

Unabomber, 5G Gates chip fan
Μηνύματα
17.554
Reaction score
29.655
¨Όταν έβαλε μπροστά μια λαμπο πριν μερικές βδομάδες λίγα μέτρα πιο πέρα από κει που ήμουν χωρίς να το περιμένω νόμιζα ότι έσκασε κεραυνός δίπλα μου. Ευτυχώς λειτούργησε "ο δακτύλιος ασφαλείας" και δεν είχαμε embarrassing moments. Κανά μισάωρο αργότερα την άκουσα για λίγο από πίσω μου...και για ακόμα πιο λίγο μπροστά μου.

Θα φύγω από αυτή τη ζωή με το άπιαστο όνειρο μιας porsche. Γαμώ τον παγκολίνο σας.
 

abcd

Πρώην Διοικητής
Super Moderator
Μηνύματα
61.367
Reaction score
49.557


Μηνύματα
845
Reaction score
58
Πόσο ΑΣΦΑΛΕΣ στο δρόμο μπορεί να είναι ένα NISSAN MICRA MOD 2018? Σας ερωτώ να μου πείτε μετά από την περιγραφή που θα σας κάνω παρακάτω στο συμβάν που είχα με το προαναφερόμενο αυτοκίνητο που μου έχει παραχωρηθεί ως παροχή. Το προαναφερθέν είναι 2 ετών (το έχω στην κατοχή μου από καινούργιο), έχει περίπου 40000km και μέσα στα 2 αυτά έτη μου αλλάξανε μέσα στην εγγύηση όλους τους αισθητήρες emergensy stop (διότι φρενάριζε μόνο του) και το sasman (διότι πέταγε τις ταχύτητες). Το τελευταίο συνέβη πριν μερικές ημέρες ερχόμενος από ταξίδι μαζί με άλλον συνάδερφο. Ακούγαμε, περνώντας μόνο σε ανωμαλίες του δρόμου, έναν μεταλλικό θόρυβο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε από που παράγετε αυτός ο ήχος. Σταματήσαμε ενδιάμεσα του ταξιδίου να δούμε μήπως έχει φύγει η ρεζέρβα από της θέση της, ο γρύλος ή μήπως έχει ξεκουμπώσει ο προφυλακτήρας, τίποτα όμως δεν είδαμε (δεν είμαστε και τεχνικοί). Όταν φθάσαμε Αθήνα είπαμε να το ψάξουμε λίγο ποιο επισταμένα και τότε παγώσαμε. Είδαμε ότι έλλειπαν οι βίδες που βιδώνουν το πίσω αμορτισέρ με το σασί του αυτοκινήτου (είχαμε Άγιο που φθάσαμε σώοι). Τ ο αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο αμέσως με την οδική βοήθεια. Με ενημέρωσαν μετά από ημέρες από το συνεργείο ότι πράγματι έλλειπαν οι βίδες του πίσω αμορτισέρ αλλά εκτός αυτού ήταν ξεβίδοτες και οι βίδες του αλλουνού πίσω αμορτισέρ. Όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν ασφάλειες στις βίδες για να μην ξεβιδώνουν ξέρεται τι μου είπαν? Ότι τα πίσω αμορτισέρ βιδώνονται στο σασί του αυτοκινήτου με 2 λαμαρινόβιδες σε λαμάκια που προεξέχουν από το σασί του αυτοκινήτου χωρίς ασφάλειες και αυτό είναι εργοστασιακό θέμα καθώς επίσης είναι περίεργο πως ξεβίδωσαν. Όταν επίσης τους ρώτησα γιατί δεν το είδαν στο servise των 35000km ο έλεγχος λέει είναι οπτικός. Εσείς μετά από τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα το ξαναοδηγούσατε αυτό το αυτοκινητό?
 

Zizik

Jardinier
Moderator
Μηνύματα
38.079
Reaction score
56.068
Είδαμε ότι έλλειπαν οι βίδες που βιδώνουν το πίσω αμορτισέρ με το σασί του αυτοκινήτου (είχαμε Άγιο που φθάσαμε σώοι). Τ ο αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο αμέσως με την οδική βοήθεια. Με ενημέρωσαν μετά από ημέρες από το συνεργείο ότι πράγματι έλλειπαν οι βίδες του πίσω αμορτισέρ αλλά εκτός αυτού ήταν ξεβίδοτες και οι βίδες του αλλουνού πίσω αμορτισέρ. Όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν ασφάλειες στις βίδες για να μην ξεβιδώνουν ξέρεται τι μου είπαν?
Αποκλείεται να βγεί το αμορτισέρ απο τις τρύπες του θόλου, μόνο ίσως με πολύ μεγάλο άλμα.
 


Μηνύματα
9.285
Reaction score
5.568
Αποκλείεται να βγεί το αμορτισέρ απο τις τρύπες του θόλου, μόνο ίσως με πολύ μεγάλο άλμα.
Μα αν κατάλαβα καλά, δεν μπαίνουν μέσα στο θόλο, όπως, πχ. στο BMW E30 που έχω, αλλά σε κάτι λαμάκια που προεξέχουν. Οπότε θα βγαίνουν κάπως εύκολα.

τα πίσω αμορτισέρ βιδώνονται στο σασί του αυτοκινήτου με 2 λαμαρινόβιδες σε λαμάκια που προεξέχουν από το σασί του αυτοκινήτου
 


Μηνύματα
2.641
Reaction score
111
Τι διάολο...:eek:

Ή είναι άλλα τα άλογα του Mini, ή το αυτόματο κιβώτιο κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.
Αυτά που γράφεις βάλαμε και το βάρος που είναι μικρότερο, λίγο η ροπη του και να η διαφορά που έχει μετά αλλά αυτοκινητα
 

Μηνύματα
257
Reaction score
544
Αααααάλλος ένας κινητήρας BMW που αυτοαναφλέγεται... και μαζί παραλίγο να κάψει και τον Διόνυσο.

 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
156.347
Μηνύματα
2.406.678
Members
35.339
Νεότερο μέλος
Nija
Top