Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)


Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491
To Isle Of Man είναι για μηχανάτσια.+-
Όπως και το Macau.

Τα τουτούνια να πάν' στο Pikes Peak. :fuckyou:
 


Μηνύματα
29.073
Reaction score
23.098
ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΤΟΥΝΟ.....





ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΕ........:roflmao:
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.388
Reaction score
93.967
Αμάν! :redface:
 



abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.388
Reaction score
93.967
Αμάν, με πήρε χαμπάρι ο Greg! :smoke:
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
pink1.jpg



ο Performance Studio της AMG ποστάρισε στο Facebook μία πολύ ιδιαίτερη ειδική έκδοση της Α 45 AMG. Η εταιρεία το ονομάζει Erika και πρόκειται για ένα και μοναδικό αυτοκίνητο σε μαύρο ματ χρώμα και με ροζ πινελιές. Οι προσεκτικοί παρατηρητές θα τις ανακαλύψουν μεταξύ άλλων στις γρίλιες της μάσκας, στους εξωτερικούς καθρέπτες, στην πίσω αεροτομή, στα πλευρά του αμαξώματος, ακόμη και στα ελαστικά.
«Κοιτάξτε τον Ροζ Πάνθηρα στη γκάμα των προϊόντων μας» γράφει η AMG στο Facebook, υπογραμμίζοντας ότι «κάθε επιθυμία των πελατών μας εκπληρώνεται». Η κυριαρχία του ροζ συνεχίζεται βεβαίως και στο εσωτερικό. Τα σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα διαθέτουν πλευρικά μάγουλα και ραφές σε ροζ αποχρώσεις, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τα κατώφλια στις πόρτες, τις σχισμές εξαερισμού και τα πατάκια του πατώματος.
Η AMG θέλει να τονίσει με την Erika, την ευελιξία της να ανταποκρίνεται ακόμη και στην πιο περίεργη επιθυμία ενός πελάτη. Θα αρέσει όμως στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της το προκλητικό πάντρεμα του κυρίαρχου μαύρου χρώματος με το χτυπητό ροζ;

Ο Ροζ Πάνθηρας της AMG | gazzetta.gr
 



MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.642
Reaction score
9.202
Honda S2000 2017: Επιστρέφει και με εκλεκτή παρέα
Σε αντίθεση με το παρελθόν, η αναβίωση του S2000 αναμένεται να βρει την καλύτερη έκφρασή της στις γραμμές ενός coupe το οποίο θα αξιοποιήσει και υβριδική τεχνολογία και το οποίο αναμένεται το 2017 ως το τρίτο μέρος μιας sport τριπλέτας που περιλαμβάνει το μικρό roadster, S660, αλλά και το κορυφαίο υβριδικό NSX που θα προηγηθούν.



Η Honda ετοιμάζεται να δώσει μια δυναμικότερη χροιά στην γκάμα της προετοιμάζοντας, τρία sportscar τα οποία θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και μεταξύ των οποίων, θα βρεθεί και ο διάδοχος του S2000.

Αντίθετα με το αρχετυπικό, roadster S2000, η νέα εκδοχή του μοντέλου θα είναι coupe διατηρώντας, ωστόσο, πάντα τα χαρακτηριστικά του κεντρομήχανου sportscar.

Χαμηλότερα στην γκάμα, κάτω από το S2000, θα βρεθεί ένα μικρότερο, αλλά αντίστοιχου προσανατολισμού sportscar, το S660, το οποίο θα εφοδιάζεται με τρικύλινδρο turbo κινητήρα, ενώ στην κορυφή της γκάμας, θα τοποθετηθεί το υβριδικό NSX το οποίο και θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Honda από πλευράς επιδόσεων.

Ήδη, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες και οι συναντήσεις έχουν ξεκινήσει στο κέντρο έρευνα και εξέλιξης της Honda στο Tochigi της Ιαπωνίας προκειμένου να προχωρήσει το project για την παραπάνω τριπλέτα μοντέλων η οποία θα δώσει στους Ιάπωνες και τον τίτλο της πρώτης αυτοκινητοβιομηχανίας που έχει στο «δυναμικό» της τρία sportscars.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, τόσο το NSX όσο και το S660 δεν αναμένεται να απομακρυνθούν πολύ από τα αντίστοιχα πρωτότυπα μέσω των οποίων έχουν συστηθεί, υιοθετώντας μια δυναμική σχεδίαση, που θα τους δίνει ένα σαφώς ξεχωριστό χαρακτήρα σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της Honda.

Την ίδια λογική αναμένεται να ακολουθήσει και το Honda S2000 με την αισθητική του που θα είναι δηλωτική των επιδόσεων και της ιστορίας του.

Περνώντας στα μηχανικά σύνολα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για το S2000 θα πρέπει να περιμένουμε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου turbo κινητήρα των 350 ίππων που θα εξοπλίσει τη νέα γενιά του Honda Civic Type R.

O παραπάνω κινητήρας αναμένεται να συνδυαστεί και με υβριδική τεχνολογία προέλευσης F1 και χάρη στην μελλοντική εμπλοκή της Honda στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό, αναμένεται να δίνει τη δυνατότητα στο S2000 να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου πέντε δευτερόλεπτα, ενώ θα απαιτεί περίπου 5,8 λίτρα καυσίμου/100 χλμ.

Τις προδιαγραφές του νέου sportscar της Honda αναμένεται να συμπληρώσει ένα σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα αποτελέσει μια απλοποιημένη εκδοχή του αντίστοιχου υβριδικού συστήματος που θα αξιοποιηθεί από το NSX.

Σε ό,τι αφορά το λανσάρισμα, το Honda S2000 αναμένεται να είναι το τελευταίο της sport τριπλέτας και να διατεθεί το 2017. Το πρώτο θα είναι το NSX το οποίο αναμένεται να δώσει το στίγμα του το πρώτο εξάμηνο του 2015 ενώ, λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και το μικρό της παρέας, το S660.

Το τελευταίο, στην ευρωπαϊκή του εκδοχή αναμένεται να εξοπλίζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου ο οποίος θα του εξασφαλίσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με το 600 κ.εκ. κινητήρα των περίπου 65 ίππων με το οποίο θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία.

Σε ό,τι αφορά το κορυφαίο NSX, εκεί αναμένεται ένα υβριδικό σύνολο το οποίο θα συνδυάζει ένα V6 με τρία ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδοντας συνολικά πάνω από 400 ίππους και εξασφαλίζοντας στο κορυφαίο coupe των Ιαπώνων και τετρακίνηση.

Πηγή: auto.in.gr με πληροφορίες από Auto Express
 






S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Μηνύματα
846
Reaction score
1.373
Το ασορτί καπελάκι είναι όλα τα λεφτά...
 


Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Alfa Romeo at Mille Miglia 2014


Η Alfa Romeo είναι Χρυσός Χορηγός του αγώνα Mille Miglia 2014, ο οποίος πραγματοποιείται από τις 15 μέχρι τις 18 Μαΐου, σε μια κυκλική διαδρομή που ξεκινάει από τη Brescia, περνώντας από ορισμένες από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Ιταλίας. Αυτή η λαμπρή εκδήλωση μαζεύει πλήθη ενθουσιωδών θεατών κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας ότι αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα εξακολουθούν να δημιουργούν έντονα συναισθήματα ακόμα και στους νεότερους από αυτούς τους θεατές.

 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.198
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top