Διάφορα είδη ήχου

Reaction score
119
Πωλουνται σε αριστη κατασταση τα εξης :YAMAHA YSP 1000- EQ PHONIC i7600- AMPLIFIER NAD C372- TUNER DENON TU1500- PHILIPS PRONTO RU890- DIGITAL SATELLITE RECEIVER DIGIMAX DVB-TS 3000 ΜΕ 80 ΠΙΑΤΟ LNB HUMAX - CDP HARMAN KARDON HD970 πωλουνται ολα μαζι .Τιμη 1500 ΕΥΡΩ. ΤΗΛ: 6936 738676 Αρης.

Reaction score
0
Re: ΑΓΓΕΛΙΑ

Αν εβαζες τιμες για το καθε ενα μεμονομενα πιστευω οτι θα τα πουλαγες πολυ πιο ευκολα

Reaction score
0

Ένδιαφέρομαι για σκέτο το Harman Kardon HD 970
Είναι σε καλή κατάσταση.;
Απόδειξη αγοράς υπάρχει.;
Είναι εντός εγγύησης;
Τιμή μόνο του.;

Μπορείς να μου στείλεις και π.μ.
Ευχαριστώ.!

Reaction score
119

ειναι ολα σε αριστη κατασταση και με λιγες ωρες λιτουργιας ειδικα ο NAD ειναι στο χρονο το πιο δουλεμενο ειναι το pronto ειναι ελαφρος ξεβαμενο.το cdp εχει λιγες ωρες το tuner δουλευω περισοτερο.

Reaction score
33

Καλημέρα. Πιστεύω πως υπάρχει ενα δίκιο στο να υπάρχουν τιμές για κάθε ενα και να πωλούνται μεμονωμένα. Η αλήθεια είναι πως το ιδανικό για εσένα θα είναι να φύγουν όλα μαζί πακέτο για να μην ταλαιπωριέσαι με τηλεφωνήματα, συναντήσεις κλπ. Όμως σκέψου και το άλλο, οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος που να έψαχνε ακριβώς αυτά τα πράγματα (είδος και μοντέλο) σε πακέτο και επίσης να έχει και 1500 ΕΥΡΩ διαθέσιμα, είναι προφανώς υπερβολικά μικρές. Σκέψου, πουλάς 8 πράγματα μαζί, εντελώς διαφορετικού είδους το ενα απο το άλλο. Δεν είναι π.χ. ενας υπολογιστής συναρμολογημένος, ούτε ενα στερεοφωνικό συγκρότημα μόνο του. Είναι δορυφορικό πακέτο, τηλεχειριστήριο universal, στερεοφωνικό. Απλά είχα ενημερωτικό σκοπό, σε φιλικά πάντα πλαίσια, μιας και εγώ σαν πωλητής προτιμώ να τα δίνω όλα μαζί πακέτο για να φεύγουν. Δυστυχώς όμως, δύσκολα πωλούνται πακέτο όσες φορές το έχω κάνει και καταφέυγω στη λύση μεμονωμένων πωλήσεων. Ωστόσο εσύ είσαι ο πωλητής στην παρούσα φάση, εσύ αποφασίζεις.

Reaction score
119

ευχαριστω για το χρονο σου. μηπως μπορειται να μου πειτε πως να βγαλω την αγγελια για να τα βαλω μεμονωμενα; ευχαριστω.

Reaction score
33
Φίλε Άρη προτείνω τα εξής, κάνε edit το πρώτο ποστ σου και βάλε τιμές μεμονωμένες, ή καλύτερα δημιούργησε ξεχωριστή αγγελία, για το δορυφορικό πακέτο στην κατηγορία Εικόνας, ξεχωριστή για τον ηχητικό εξοπλισμό στον Ήχο, και όπου θέλεις για το τηλεχειριστήριο (Λοιπά Είδη).

Παρένθεση αν δεν κάνω λάθος, το PRONTO που πουλάς είναι αυτό με την ασπρόμαυρη οθόνη έτσι? Δεδομένης της κατάστασής του και της χρονολογίας του στείλε μου μέσω pm μια τιμούλα ή ανάρτησέ τη στην αγγελία. Ευχαριστώ.

Reaction score
8
δεν γινεται εντιτ αμα εχουν περασει πανω απο 10 λεπτα.
Γραψε στο απο κατω ποστ παλι τα ηδη και διπλα τους τις τιμες.

Reaction score
119
Πωλουνται σε αριστη κατασταση τα εξης:
-YAMAHA YSP 1000 400 ευρω
-EQ PHONIC i7600 200 ευρω
-AMPLIFIER NAD C372 500 ευρω
-TUNER DENON TU1500 150 ευρω
-PHILIPS PRONTO RU890 50 ευρω
-DIGITAL SATELLITE RECEIVER DIGIMAX DVB-TS 3000 ΜΕ 80 ΠΙΑΤΟ LNB HUMAX 80 ευρω
-CDP HARMAN KARDON HD970 200 ευρω.
ΤΗΛ: 6936 738676 Αρης.
παρακαλω να παιρνετε τηλ γιατι δεν ειμαι συνεχεια στον υπολογιστη.(Αλεξ/πολη). πρωινες ωρες ευχαριστω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.564
Απάντηση: Διάφορα είδη ήχου

Τα σουλούπωσα λίγο φίλε Άρη διότι ήταν όλα κολλημένα και κατά συνέπεια δυσανάγνωστα.
Η αγγελία συνεχίζει κανονικά.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members