Διάφορα (υπολογιστές)

Reaction score
3.100
Βασικά τα αρχεία που με ενδιαφέρουν word excel , τα έχω να ανοίγουν με κωδικό πρόσβασης. Τώρα δεν ξέρω πως λειτουργεί ο chrome , δηλαδή εάν μπορεί να διαβάσει το Linux μέσα από κάποιον υποφάκελο του chrome τους αποθηκευμένους κωδικούς.
Όσο για τον εξωτερικό σκληρό μιας και τον επανέφερα θα τον αφήσω ως έχει, το στικ με το zorin το αφήνω για κάποια δοκιμή ακόμη.

Reaction score
1.231
Σε χαρτί θα κρατάμε backups! Τα άτακτα φορτία και ο Κουλόμπ φταίνε για όλα αυτά. Βρίσκουν τρόπο σιγά σιγά και το σκάνε από τα κελιά τους.

Ούτε οι μηχανικοί δίσκοι έχουν άπειρη διάρκεια. Τα επώνυμα cd έχουν περίπου 1 αιώνα προβλεπόμενη αποθήκευση. Ακόμα και οι flash rom (firmware) δεν κρατάνε πάνω απο 90 έτη. Αν μάλιστα είναι της τούρκικης vester (fu, hitachi φτηνες, turbox, και ένα σωρό σαβουρες) τότε αν κρατήσει ένα χρόνο αφού τελειώσει η εγγύηση κάνουμε πάρτι.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.497
Έεερχεεται, να λύσει τα προβλήματα του... Κουλόμπ! :roflmao: :gamer:

Reaction score
3.826
Πήρα στα boss 2 portable nvme δισκάκια των 2ΤΒ.....250 έκαστο.....μάτωσε η ψυχουλα μου όταν πατούσα το order.

ika

News
Reaction score
18.725
Έεερχεεται, να λύσει τα προβλήματα του... Κουλόμπ! :roflmao: :gamer:

Πάλι κασετόφωνο θα πρέπει να πάρουμε?

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
34.755
Με βλέπω να μην αλλάζω λαπιτόπ σύντομα...
Δεν έχω ιδέα πως είναι οι τιμές σήμερα, αλλά λογικά αν πάρεις άμεσα δεν θα έχουν ανέβει λόγω stock.

Reaction score
27.032
sodimm ddr5 32gb από 300 και πάνω...
720 είχα πάρει το μινιπισάκι μου με 32γ και 1 τερα και άλλα 450 βγήκε μια εξωτερική κάρτα (συν 150 η βάση της) η οποία για έναν περίεργο λόγο είναι αυτή τη στιγμή φθηνότερη https://www.goldenbyte.gr/index.php?route=product/product&product_id=154610

γουατ δε φακ...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.497
Δεν έχω ιδέα πως είναι οι τιμές σήμερα, αλλά λογικά αν πάρεις άμεσα δεν θα έχουν ανέβει λόγω stock.
Είναι περίεργο μεν (σε σύγκριση με το τι συμβαίνει στα μεμονωμένα περιφερειακά, κάρτες γραφικών, μνήμες, κλπ), αλλά σε αρκετά λάπτοπ βλέπω μειωμένες τιμές σε σχέση με πριν μερικούς μήνες (από το "εξέλιξη τιμών" του skroutz), οπότε αν κάποιος θέλει, τώρα μάλλον είναι ευκαιρία πριν ανέβουν ξανά!

ika

News
Reaction score
18.725
Αυτό το site είναι ΟΚ?

γιατί έχει χαμηλές τιμές, πχ:

ika

News
Reaction score
18.725
Εδώ πχ έχει μια λογική διαφορά 10€:

Τελευταια Μηνυματα