Διαβολικες αλλαγες?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μα καλα, o diabolical εως τωρα δεν ειχε avatar τον Gryphon?
Τι συνεβη και αυτο αλλαξε σε Mac?:144:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με έτρωγε κι εμένα ο απαυτός μου να ρωτήσω.
Τι έγινε ρε Μάικλ, είχαμε διαζύγιο και νέο γάμο, ή απλά μια ακόμα γκόμενα? :137:

...

Reaction score
10
O ερωτας υπηρξε ακαριαιος μετα απο τη πρωτη κιολας συναντηση. Ο Gryphon Diablo ματαια προσπαθουσε να με πεισει να το σκεφτω μια τελευταια φορα. Μου το ειχαν πει "Αν δεν εισαι αποφασισμενος για ολα καλυτερα μην δοκιμαζεις πραγματα σπιτι σου"....Δεν τους ακουσα. Τα Kharma απελπισμενα το φωναζαν καιρο, αλλα εκανα πως δεν ακουγα. Δεν ηθελα να προδωσω τoν Diablo. Ο χωρισμος ομως ηταν πλεον αναποφευκτος. Η μοιρα του Kharma ηταν να συναντησει μια μερα τη λαμπιτσα του. Μια λαμπιτσα με πολλα watt καθοτι ακουμε και ολα τα ειδη μουσικης.

Την θεση του Gryphon Diablo στη καρδια μου αλλα και στο rack μου εχει πλεον παρει ο προ-τελικος της McIntosh MC-2102 και C-2200.

Φουλ λαμπα δηλαδη. Κοινως απο το ενα ακρο στο αλλο. Απο την στιγνη παρουσιαση της ηχογραφησης στο συναισθημα και την Live παρουσια. Πρωτες εντυπωσεις υπερ του δεοντος θετικες. Συναισθημα, λυρισμος, πλουσιες μεσαιες, ογκος αλλα με αναλυση, διαφανεια, απιστευτες εντασεις και δυναμικα.

Οταν περασει ο μηνας του μελιτος θα επανελθω.

Reaction score
10
:116:

Mεγαλη υποθεση το matching τελικα. Και το ηλεκτρικο αλλα και αυτο που αφορα τα χαρακτηριστικα της καθε συσκευης. Να αναφερω τη δικη μου περιπτωση. Ενα ηχειο χειρουργικο εργαλειο μαζι με ενα ενισχυτη επισης με το ιδιο χαρακτηριστικο.

Αποτελεσμα: Απολυτη ακριβεια και αναλυση σε σημειο που η μουσικη πλεον δεν ειχε καμια μουσικη ροη και παρουσιαζοταν ως ενα ψηφιδωτο απο επιμερους στοιχεια. Ενα αποτελεσμα που εντυπωσιαζει αλλα δεν ευνοει τις μακροχρονιες ακροασεις. Ειναι σαν να εισαι μεσα στο studio και να παρακολουθεις την ηχογραφηση. Ποσο νομιζεται μπορουμε να το αντεξουμε αυτο? Εγω οχι και πολυ.

Με τη λαμπιτσα το χειρουργικο εργαλειο που λεγεται Kharma πηγε σε αλλη διασταση. Μια διασταση που τιμα τη μουσικη και τις πολυωρες ακροασεις.

Βαρεθηκα να παρατηρω τη μουσικη, θελω να τη αισθανθω και να τη ζησω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ειδες αγορι μου τι κανει οταν το γκομενακι ειναι φρεσκο!!!!!!!!!!
Καλη η πρωην(gryphon) αλλα καλιτερη η καινουρια!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες τι γλυκαδα εχει πουλακι μου !!!!!!!
Περα απο τις αλλαξωκωλιες ευχομαι καλοακουστα και καλα ταξιδια στην μουσικη νιρβανα!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Μιχαλη ποσα βατια ειναι ο τελικος?και περιπου για τι φραγκα μιλαμε?????

Reaction score
10
Βλασση σε ευχαριστω πολυ. Νομιζω οτι βρηκα τη νιρβανα μου. Ο τελικος ειναι 100 βατακια. Οτι πρεπει. Οδηγουν το Kharma στα ορια του.

Τα μηχανηματα λιανικη εχουν 15.000 και τα δυο.

Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο ματσαρισμα και με B&W, με δυο τελικους βεβαια bridged.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο ματσαρισμα και με B&W, με δυο τελικους βεβαια bridged.[/QUOTE]

Στο μυαλο μου εισαι βρε μπαγασα!!!!!!!!!!!!
Αι στο διαολο παλι εξοδα θα κανουμε?????????
Αυτο δεν ειναι ΝΙΡΒΑΝΑ ειναι ..............Ε Ξ Ο Δ Α.............
Αληθεια εδω χωρανε??????

Attachments

Reaction score
10
Mωρε χωρανε αλλα ειναι λιγο παιδεμα λογω του οτι πρεπει να εχουν 30 εκ. αποσταση απο το πανω ραφι, η να ειναι φυσικα στο πανω ραφι.

Reaction score
23
Καλωσορίσατε στο κόσμο των Mac-Doland's, να κάνετε Club ινκ με τον Αναμουρλα.
Aντε καλοακουστος…

Βαρεθηκα να παρατηρω τη μουσικη, θελω να τη αισθανθω και να τη ζησω.

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί, και όχι κοροΐδο στο κλουβί, για μια κανάρα μοναχά να τραγουδάω. (Χρηστάκης).
Για να σε δω, για πόσο καιρό θα μείνεις πιστός…

Reaction score
10
Kαλα ασε εσυ τα "Καλωριζικος" πιασε ματζουνια και καλωδια και ελα να στησεις το συστημα. :116:

Reaction score
8
Και γω μολις ειδα την φωτογραφια ετριβα τα ματια μου. Ειδικα για τον προ γλειφομουνα και εγω.
Καλες ακροασεις Μιχαλη

Reaction score
0
Προς diabolical: Καλές ακροάσεις!!!

Προς vlasis: Πολύ μαυρίλα ρε'συ και νομίζω οτι θα γίνει περισσότερη.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Προς diabolical: Καλές ακροάσεις!!!

Προς vlasis: Πολύ μαυρίλα ρε'συ και νομίζω οτι θα γίνει περισσότερη.....
Mε προβληματιζεις Αντριους .......τι the fuck τρεχει?????

Reaction score
3.576
Με γεια σου Μιχάλη τα λαμπάτα ενισχυτικά.
Καλές ακροάσεις φίλε.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αντε καλοριζικα τα mcdonalds. Με το καλο να αλλαξεις και ηχεια ... (χεχεχεχε)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas