Διαγραφη λογαριασμου πωλητη,απο το ebay:

Reaction score
0
Γεια σας!
Προσφατα,εκανα αγορα στο ebay με paypal απο 2 διαφορετικους πωλητες,απο 1 tablet εκαστως.
Την ιδια ημερα το ebay με ενημερωσε οτι οι πωλητες εκαναν διαγραφη λογαριασμου και το ebay εντοπισε απατη,πρωτου καν προλαβουν να δωσουν στοιχεια αποστολης και πιθανη ημερομηνια παραλαβης,ειχε μεινει μονο στο σταδιο πληρωμης.
Συγκεκριμενα:
"We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter."
Μου ειπαν στο ebay οτι η παραγγελιες ακυρωθηκαν,αλλα μετα απο 2 μερες παρατηρησα οτι χρεωθηκαν κανονικα στο τραπεζικο λογαριασμο μου.
Στο Resolution Center δεν υπαρχει επιλογη για αυτη την κατηγορια,αλλα πατησα οτι δεν εχω παραλαβει το προϊον και με παρεπεμψαν να επικοινωνησω με τους πωλητες οπως και επραξα και μου ειπαν οτι θα πρεπει να περιμενω 7 ημερες.Αν μετα δεν ξανα δω απαντηση,να ξανα επικοινωνησω μαζι τους.
Πως γινεται να επικοινωνησει το ebay μαζι τους,απο τη στιγμη που εχουν κανει διαγραφη λογαριασμου???
Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει εγω να κανω???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv