Διακοπές 2012

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.994
Τα πολιτικά τα βαρέθηκα. Όχι ότι ήταν ποτέ και το φόρτε μου.

Απόψε έχει βεραντούλα, πίτσες και μπυρίτσες. Και μοιραία η όλη φάση παραπέμπει σε διακοπές. Και το ερώτημα είναι: έχει διακοπές φέτος? Και αν ναι, πού?

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Διακοπές 2012

Αν αντέχεις το ελεύθερο camping θα σου έλεγα κεδρόδασος, δίπλα στο ελαφονήσι.

Στήνω σκηνή τα 4 τελευταία χρόνια για κανένα 15θήμερο...μετά τον δεκαπενταύγουστο....

Reaction score
4.910
Επειδή κι εγω..κουράστηκα, απαντώ άμεσα, αν και είναι μάλλον ακαιρο το ερώτημα την δεδομένη στιγμή (δηλαδή ούτε καν μπορώ να σκεφτώ διακοπές...) Θα πάω Κρήτη και ειδικότερα χερσόνησο Ηρακλείου για μια βδομάδα τον Ιούλιο με ανταλλαγή χρόνομεριδίου που έχω στο Νοστος της Σκιαθου. Ο βασικότερος λόγος ότι η κόρη δουλεύει στο Ηράκλειο και δεν την βλέπουμε πλέον συχνά και έτσι θα συνδυάσουμε το τερπνόν μετα του ωφελίμου γιατι αλλιώς ....θα είναι η 6η φορά που πάω Κρήτη και όσο κι αν υπάρχουν μέρη που δεν έχω δει η γενικότερη λογική μου είναι ...να μην ξανάπηγαίνω στα ίδια μέρη εφόσον υπάρχουν ακόμη πολλα αλλα που δεν έχω δει!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

exile

Videocameras
Reaction score
4.515

24 Μαιου Florida για 25 μερες και τον Αυγουστο στην Ροδο...

Reaction score
2.243
Εγώ ελπίζω να δουλεύω και να μην έχω άδεια για διακοπές. Αλλιώς κανα δυο βδομαδούλες στην Κέρκυρα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, και υποθέτω μερικά τριήμερα Χαλκιδική.

Ιδανικά καλά θα ήταν να έχω χρήματα (και πρόθυμη παρέα) και για κανένα νησάκι νωρίς το Σεπτέμβρη, που κατ εμέ είναι η καλύτερη εποχή για διακοπές.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Θα πάω Κρήτη και ειδικότερα χερσόνησο Ηρακλείου για μια βδομάδα τον Ιούλιο με ανταλλαγή χρόνομεριδίου που έχω στο Νοστος της Σκιαθου
Καλώς να ξαναέρθεις αλλά μην πας στην Χερσόνησο....Ιούλιο μήνα κιόλας-δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερη επιλογή...δεν στο έχει πει η κόρη σου τι γίνεται εκεί;τόσα πανέμορφα μέρη διαθέτει η Κρήτη γιατί να σπαταλήσεις τον χρόνο σου σε μια κατ'εξοχήν περιοχή 'βιομηχανικού' τουρισμού με δεκαπεντάχρονα λιώμα από το ποτό;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

1 εβδομαδα τουριστικη ξεναγηση στα γραφεία και στους τρόπους δρασης της χρυσής αυγής, εγέρθητι!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.994

1 εβδομαδα τουριστικη ξεναγηση στα γραφεία και στους τρόπους δρασης της χρυσής αυγής, εγέρθητι!!
Μειωμένη άδεια βλέπω φέτος. Μόνο 1 εβδομάδα. :136:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.237
Sani καμπινγκ , 1ο ποδι Χαλκιιδκης κ παλι με το τροχοσπιτο ...αν ειστε καλα παιδια σας βαζω κ καμια χαλια φωτο...η δειτε το νημα στο photo section απο περσυ...χαλιααα....

κ τα ΣΚ Vespo-εκδρομουλες οπου μας βγαλει!

Reaction score
8

Μέσα Ιούλη κ όσο μου βγεί, Σίφνος...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ευελπιστω (κι αφου προηγηθουν οι νεες περικοπες και φοροι) να μεινει κανα φραγκο (δραχμη ή γιουρο) για να κανουμε το περυσινο, αναβληθεν, ταξιδακι στις Κυκλαδες (Συρος, Παρος, Ναξος, Μηλος)τελος Ιουνιου/αρχες Ιουλιου. Αλλιως...τοπικα!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Lesvos Island :)
& Μάνη. Θάλασσα να είναι...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο κόσμος να χαλάσει 10 μέρες διακοπές θα πάω!

Μάνη -Κεφαλονιά-Ζάκυνθος οι επιλογές...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Μην πας στη Μάνη, εκτός κι αν εννοείς τη μεσσηνιακή Μάνη.
Η λακωνια ειναι χάλια το καλοκαίρι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

#1 επιλογη θα ηταν (καλα θα ηταν να παω) τενεριφη
#2 επιλογη (μια απο τα ιδια) βαρκελωνη.....
την ελλαδα την εφαγα στην μαπα (ωραια ειναι αλλα εξω νοιωθω αλλιως) (ειδικα με τα μνημονια)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Μην πας στη Μάνη, εκτός κι αν εννοείς τη μεσσηνιακή Μάνη.
Η λακωνια ειναι χάλια το καλοκαίρι.
κυανη ακτη (αλλιως ελος) μετα μας λες τι ειδες και εζησες ........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound