Διαστάσεις yamaha 377

Reaction score
9
Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω τον 377.
Τον εχει κάποιος ? θέλω να μάθω την ακριβή διάσταση σε ύψος . Στο site λέει 15 cm . Αυτό περιλαμβάνει και τα πόδια του , γιατι αν τα βγάλω χωράει άνετα στο ράφι . ?

Reaction score
7.104
δηλαδη δεν θα αφησεις καθολου χωρο στην πανω πλευρα του ενισχυτη? χρειαζονται τουλαχιστον 5 εκατοστα (και στις πλευρες του ) ,διαφορετικα ο ενισχυτης θα ζεσταινεται σημαντικα και αυτο θα προκαλεσει καποια βλαβη.

Last edited:

Reaction score
9
Δεν το ήξερα αυτό ... Δεν εκεί ο χώρος πίσω του που θα ειναι ανοιχτός ? μαλλον πρέπει να τον βάλλω σε αλλο σημείο αν τον πάρω

Reaction score
255
Τουλαχιστον 1 φορα το υψος του, κενο απο πανω, για σωστη απαγωγη θερμοτητας, ετσι λενε οι κατασκευαστες. Αν τον χαντακωσεις μεσα σε καποιο ντουλαπι, μετα απο ωρες λειτουργιας.....θα βγαλει την πεπελη....

Reaction score
2.852
Ασε τον συντονισμό άμα βγάλεις τα πόδια που σίγουρα θα επηρρεάσει και τον ήχο...

Reaction score
2.482
Στον Νακα που ειχα ρωτησει για τον 2030 μου ειπαν πως απο την Yamaha τους ειπαν γυρω στα 3-5εκ.απο πανω ανοιγμα αν θυμαμαι καλα, εφοσον ειναι διαμπερες το ραφι και πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν δεν εχει κενο αριστερα-δεξια. Αρκει να μην ειναι κλειστο απο πισω.

Παντως ειχα γυρω στα 7-8 χρονια ετσι τον προηγουμενο ενισχυτη μου και ποτε δεν εκλεισε απο υπερθερμανση ή ειχε καποιο προβλημα.

Φυσικα, οσο πιο πολυ ανοιχτα τοσο καλυτερα. Επισης παιζει και ρολο ποσο τον πουσαρεις. Αν παιζεις χαμηλα/μετρια, πιστευω εισαι ασφαλης.

Reaction score
9
έχει κανείς τον εν λόγω ενισχυτή?
15cm ύψος είναι με τα ποδαράκια?

Reaction score
255
Οι διαστασεις ειναι παντα οι εξωτερικες Πλατος, Υψος, Βαθος, το υψος της συσκευης ειναι μαζι με τα ποδια στηριξης.
Dimensions (W x H x D) 435 x 151 x 315 mm
Αν δεν χωραει ο εν λογω ενισχυτης και δεν θελεις ή δεν μπορεις ν' αλλαξεις επιπλο, γιατι δεν κοιτας καποιον slim ενισχυτη, σε marantz ή pioneer ?

Last edited:

Reaction score
9
τους έχω δει και αυτούς αλλά ξεφέυγουν οικονομικά, και είναι και παλιά μοντέλα αποτι βλέπω

Reaction score
9
Na σας ρωτηςω ποιον απο τους 2 ενισχυτές θεωρείτε καλύτερο ?

Harman kardon 151
Ή pioneer vsx s310.

Θέλω slim ενισχυτή για να χωραει στο έπιπλο...
Pioneer στα συν οτι ειναι πιο λεπτός , harman συν οτι εχει Dlna (φαντάζομαι όχι ασύρματο ) Bluetooth μαλλον κανένας τους

Τι προτείνετε ?

Reaction score
9
Ένα απο τα 2 . Για αρχή 2.1 και ίσως προσθήκη φθηνών surround .

Θα παιζει καλυτερα (αισθητά) απο το ήδη υπάρχον all in one Samsung home cinema ?

Reaction score
255
Wharfedale, οσο για ενισχυτη και οι δυο θα σε ικανοποιησουν, ο harman kardon πιο δυνατος

Reaction score
1.391
σε αυτην την κατηγορια και γω θα πηγαινα για τον harman..

περισσοτερα βατ, και καλυτερος για δικαναλη ακροαση

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas