Διαχείριση του tidal από Android συσκευή

Reaction score
596
Καλησπερα.
Γνωρίζει κανείς πως μπορω να διαχειρίζομαι το tidal από το κινητό πχ?
Ευχαριστώ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το tidal ειναι αυτονομο προγραμμα (σε διαφορες εκδοσεις) και οχι συσκευη για να τη χειριζεσαι εκ του μακροθεν με εφαρμογη.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Το tidal ειναι αυτονομο προγραμμα (σε διαφορες εκδοσεις) και οχι συσκευη για να τη χειριζεσαι εκ του μακροθεν με εφαρμογη.

Λακη δεν ευσταθει το σκεπτικο σου. Μια εφαρμογη ειναι και ως τετοια οφειλει να μπορει να υποστηριζει απομακρυσμενη διαχειριση. Αποριας αξιο ειναι που δεν το εχουν ΗΔΗ κανει.

Το Spotify το κανει υποδειγματικα.

Φιλε Θεοχαρη, η εφαρμογη προφανως υπαρχει και σε Android/iOs, δεν λειτουργει ομως σαν remote αλλα standalone player.

Φιλε nikog72, επισημα δεν υπαρχει τροπος να διαχειριστεις απομακρυσμενα το Tidal.

Ισως αν δοκιμασεις τριτες υπηρεσιες που κανουν remote sharing (τυπου teamviewer) αλλα συνηθως δεν ειναι και πολυ ευχρηστες/λειτουργικες για αυτο που ζητας.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Λακη δεν ευσταθει το σκεπτικο σου. Μια εφαρμογη ειναι και ως τετοια οφειλει να μπορει να υποστηριζει απομακρυσμενη διαχειριση. Αποριας αξιο ειναι που δεν το εχουν ΗΔΗ κανει.

Το Spotify το κανει υποδειγματικα.

Φιλε Θεοχαρη, η εφαρμογη προφανως υπαρχει και σε Android/iOs, δεν λειτουργει ομως σαν remote αλλα standalone player.

Φιλε nikog72, επισημα δεν υπαρχει τροπος να διαχειριστεις απομακρυσμενα το Tidal.

Ισως αν δοκιμασεις τριτες υπηρεσιες που κανουν remote sharing (τυπου teamviewer) αλλα συνηθως δεν ειναι και πολυ ευχρηστες/λειτουργικες για αυτο που ζητας.
Για ενα λεπτο: με το spotify/android (απο κινητο ή ταμπλετ) ελεγχεις την εφαρμογη σε αλλο μηχανημα (πχ pc); δε νομιζω. Αυτο που εγω τουλαχιστον κανω (και ισως να χανω καποιες αλλες δυνατοτητες) ειναι να στελνω με bluetooth απο κινητο ή ταμπλετ (δουλευει και με wifi; ) στο dac χωρις να χρειασθει να ανοιξω pc ή να το συνδεσω επανω. Εσεις πως αλλιως δουλευετε το spotify μεσω κινητου;
Διευκρινιση: φυσικα οταν εχω ανοιχτο ΚΑΙ το pc ταυτοχρονα η διαχειριση μπορει να γινεται μεσω κινητου/ταμπλετ με επιλογη πηγης. Μαλλον αυτο εννοεις πιστευω.
Για tidal ομως απ ευθειας με bluetooth.

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εγώ καταλαβαίνω πως ο nikos θέλει να ελέγχει απομακρυσμένα το Tidal του, απο android.

:drinks:
[DOUBLEPOST=1521197041][/DOUBLEPOST]
Διευκρινιση: φυσικα οταν εχω ανοιχτο ΚΑΙ το pc ταυτοχρονα η διαχειριση μπορει να γινεται μεσω κινητου/ταμπλετ με επιλογη πηγης. Μαλλον αυτο εννοεις πιστευω..

Αυτό εννοώ, ναι.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Λάκη, με το spotify μπορείς να κάνεις το εξής: Έχεις ανοικτό το spotify στον υπολογιστή που έχεις συνδεδεμένο με το στέρεο σου και ακούς από το ωραίο σου το στέρεο. Ανοίγεις το spotify και στο κινητό σου. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις το spotify του κινητού να ελέξχει το spotify του στέρεο ή να παίξει ανεξάρτητα από αυτό του στέρεο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σωστα, ετσι κανω - ή μαλλον δεν χρειαζεται να κανω εφ΄οσον ειμαι ΕΠΙ του pc:) . Χωρις pc ομως μονο με bluetooth εννοεται (οπως και με tidal κλπ)

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να χειρίζεσαι με κάποιο είδος remote το Tidal
Θα πρέπει να διαθέτεις Roon Server και να διαχειρίζεσαι και το Tidal μέσα από αυτό, η να διαθέτεις συσκευή η οποία διαθέτει υποστήριξη Tidal μέσω του δικού της Application

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani