Δικαναλος χωρίς ήχο σε ταινίες Dolby!

Reaction score
375
251C533D-392B-4775-9BFA-2662FDC3D12E.jpeg

Έχω τον Yamaha r-n402d συνδεδεμένο με τον αποκωδικοποιητή της κοσμΟΤΕ μέσω optical . Ο ήχος ακούγεται μια χαρά σε όλα τα κανάλια εκτός από τα Cosmote cinema 1 και 2 και αποτι καταλαβα αυτό γίνεται επειδή ο ενισχυτής δεν είναι συμβατός με τον ήχο της Dolby. Τι να κανω? Υπάρχει λύση να ακούσω η όχι?

Παραθέτω μια φωτογραφία που αναφέρεται στη μη συμβατότητα του ενισχυτή μου (είναι σχεδόν ίδιος με τον r-n602 για τον οποίο μιλάει το άρθρο), με αρχεία ήχου της Dolby.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.442
Μάλλον πρέπει να ασχοληθείς με τις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή. Στο κομμάτι ήχος θα έχει την σχετική ρύθμιση , γύρισε το σε (Pcm)

Reaction score
375
94E42660-D134-4981-9A1A-9D8761889BC6.jpeg
Μάλλον πρέπει να ασχοληθείς με τις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή. Στο κομμάτι ήχος θα έχει την σχετική ρύθμιση , γύρισε το σε (Pcm)
Δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω. Τα προσπάθησα όλα.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Δεν έχω κοσμοτε τβ δίπλα μου τώρα και δεν θυμάμαι απ'έξω το μενού. ΑΝ ΔΕΝ έχει κάτι που να λέει πχ.
- Ρυθμίσεις συσκευής...
- Ψηφιακή έξοδος ήχου
- PCM
- Dolby Digital
- Dolby Digital +
(που δεν νομίζω να μην έχει), πάρε ήχο (PCM πάντα), από την οπτική της τβ σου, που έχει τέτοια ρύθμιση εδώ κ δεκαετίες... Βολεύει κιόλας αν υπάρχουν πολλές στερεοφωνικές πηγές επάνω στην τηλεόραση... ;)

Reaction score
375
Δεν έχω κοσμοτε τβ δίπλα μου τώρα και δεν θυμάμαι απ'έξω το μενού. ΑΝ ΔΕΝ έχει κάτι που να λέει πχ.
- Ρυθμίσεις συσκευής...
- Ψηφιακή έξοδος ήχου
- PCM
- Dolby Digital
- Dolby Digital +
(που δεν νομίζω να μην έχει), πάρε ήχο (PCM πάντα), από την οπτική της τβ σου, που έχει τέτοια ρύθμιση εδώ κ δεκαετίες... Βολεύει κιόλας αν υπάρχουν πολλές στερεοφωνικές πηγές επάνω στην τηλεόραση... ;)
Κι όμως, δεν έχει. Μόνο αυτές είναι οι επιλογές ήχοι. Αυτές που βλέπεις στη φωτο. Έψαξα μέσα σε όλα τα μενού και υπομένου. Ναι οκ, αυτό που λες με το οπτικά στην τηλεόραση είναι φυσιολογικό. Έτσι θα πιάσει πιστεύω. Ευχαριστώ πολύ.
[DOUBLEPOST=1507767274][/DOUBLEPOST]Το έκανα. Έπιασε έτσι τελικά. Όλα καλά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508