Δικαναλο η πολυκαναλο για Bose Accoustimass 5 ?

Reaction score
1
Παιδιά ,παρακαλώ βοηθηστε με γιατί έχω μπερδευτεί τελέιως!
Ψάχνω τον τελευταίο καιρό να βρω έναν ενισχυτη (καινουριο η μεταχειρισμενο) για το παραπάνω 2.1 σύστημα της Bose.
Και ενώ ήμουν έτοιμος να αποφασίσω τελικά ανακάλυψα ότι όλες οι προτάσεις που έχω στο μυαλό μου δεν έχουν ψηφιακή είσοδο ( οπτικη ινα) κάτι που θεωρούσα δεδομένο για όλους τους ενισχυτες ( πολυκαναλους η δικαναλους ) της τελευταίας δεκαετίας μιας και ως κάτοχος ήδη παλιου πολυκαναλου ( Sony str db 940 + B&W MT 30 ) δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Το δεύτερο σύστημα ( Bose Acoustimass 5 + ενισχυτη ) το θέλω για δεύτερο χώρο του σπιτιού μου που σε συνεργασία με logitech squeezebox recievers μέσω εντολών απο το iPhone η iPad μου θέλω να ολοκληρώσω την απόλυτη ηδονή!( Συμπεριλαμβάνεται και network server ReadyNAS Duo μόνο με flac αρχεία).

Τι ενισχυτη με συμβουλευετε?Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και πολυκαναλο για να οδήγησω τα Bose ή είναι βλακεία επιλογή ?

Δεν γνωρίζω,σας παρακαλώ βοηθηστε

Reaction score
50
Απάντηση: Δικαναλο η πολυκαναλο για Bose Accoustimass 5 ?

Το θέμα της ψηφιακής εισόδου το λύνεις έυκολα με ένα dac, όπου έχεις δεκάδες επολογές σε τιμή και τύπο / πλήθος εισόδων.
Τα ηχεία δεν τα ξέρω οπότε δεν μπορώ να προτείνω ενισχυτή

Υπάρχουν βέβαια και δικάναλοι ενισχυτές με ενσωματωμένο Dac όπως ΧΤΖ, Advance Hegel κλπ

Reaction score
1
Απάντηση: Δικαναλο η πολυκαναλο για Bose Accoustimass 5 ?

Μετά απο ψάξιμο και σύμφωνα με τα χρήματα που θέλω να διάθεσω ,αποφάσισα.
Αγόρασα απο αγγελία του φόρουμ έναν δικαναλο Yamaha RX 797 και φυσικά θα κουμπωσω και ένα Dac from Musical Fidelity και άντε γεια,προς το παρόν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67