Διπλή ομηρία

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Η νέα ταινία του Bruce Willis σε ελληνικό DVD. Τη νοικιάσαμε χτες, και ομολογώ ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Όχι βέβαια η ταινία της χρονιάς, αλλά μια σεναριακά σφιχτοδεμένη περιπέτεια με υπόθεση και με τον Bruce στις καλές του στιγμές, και με πολύ καλή ηθοποιία και από το νεαρό Ben Foster (o κακός της υπόθεσης). Γρήγοροι ρυθμοί, ελάχιστα κλισέ, χωρίς λάθη σκηνοθεσίας και κοιλιές, και με bonus πολύ καλή για το είδος της ταινίας φωτογραφία και έναν υπόγειο συμβολισμό που παραπέμπει σε ανώτερες ποιοτικά κατηγορίες ταινιών. Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω τον ήχο γιατί η θέαση έγινε στην απλή στερεοφωνική τηλεόραση του υπνοδωματίου. Για ενοικίαση πάντως θα την πρότεινα.

Reaction score
49
Ομοίως!!!
Λίγο χρόνο δανείστε με παρακαλώ μόνο γιατί δεν προλαβαίνω να δω ταινίες αυτόν τον καιρό και τα "παίρνω"!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :(

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Να υποθέσω ότι μιλάμε για το Hostage?

Το είχα δει πριν από μερικούς μήνες και θυμάμαι ότι μου ψιλοάρεσε, αλλά έχω ξεχάσει σχεδόν τα πάντα από την ταινία...
Παρεμπιπτόντως μόλις είδα ότι ο μάστορας γυρνάει και Die Hard 4. Δεν πάμε καλά...

Reaction score
0
Παρεμπιπτόντως μόλις είδα ότι ο μάστορας γυρνάει και Die Hard 4. Δεν πάμε καλά...
Mαζεύει τα τελευταία ένσημα για να βγει σε.....σύνταξη!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:
Εδω ο Σταλονε κανει δυναμικη επιστροφη με Rocky, Rambo και θα φυγει ο Μπρους?
Αργει ακομα, αργει! :lol: :lol:

Reaction score
49
Να σας πω......
Εγώ ψιλογλάρωσα κατά την διάρκεια της ταινίας........
Μάλλον δεν με ενθουσίασε τόσο πολύ!!
Περισσότερο μου θύμησε τηλεοπτική παραγωγή παρά κάτι εντυπωσιακό.......
Θα της δώσω κάποια στιγμή μια 2η ευκαιρία γιατί δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη...... :roll: :wink:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
:shock: Εγω ειδα το μισο εργο,σε R1 πριν μερικους μηνες.Μαλλον δεν θα ειχα πολλα κεφια.......... :?

Reaction score
6
Να σας πω......
Εγώ ψιλογλάρωσα κατά την διάρκεια της ταινίας........
Μάλλον δεν με ενθουσίασε τόσο πολύ!!
Περισσότερο μου θύμησε τηλεοπτική παραγωγή παρά κάτι εντυπωσιακό.......
Θα της δώσω κάποια στιγμή μια 2η ευκαιρία γιατί δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη...... :roll: :wink:
Θα εγραφα κατι για την συγκεκριμένη ταινια αλλα οταν διάβασα οτι εχεις σκοπο να την δεις Γιαννη είπα να κανω το κοροΐδο για να δω πρωτα τις εντυπώσεις σου.

Συμφωνω πως δεν ηταν κατι διαφορετικό απο οτι εχουμε δει ως τωρα, και σίγουρα δεν θα την θυμόμαστε για πολυ καρο.
Βεβαια για αυτο δεν θα λεγα πως φταίει ο σκηνοθέτης Φλοράν Εμίλιο Σιρί που αν μη τι αλλο θεωρώ πως φιλότιμα εκανε οτι μπορούσε με τα εργαλεια που ειχε στα χερια του.
Το δυστύχημα με αυτην την ταινια ειναι πως την εχουμε δει πολλές μα πολλες φορες.
Το ξερω γίνομαι κουραστικός αλλα θα το ξαναπώ.
Ποσες φορες δεν εχουμε δει ταινίες με απαγωγες και ομηρίες;
Ε πόσοι διαφορετικοί τροποι να υπαρχουν ωστε ακομα και σημερα μια ταινια με το ιδιο θεμα να μπορεσει να κινήσει το ενδιαφερον;
Παρολα αυτα για να λεμε και του στραβού το δικιο ειναι μια τιμια DVD-επιλογη.

O Μπρους Γουίλις αν και μου ειναι ιδιαίτερα συμπαθής με εχει κουρασει τα τελευταια χρονια με την επιμονή του να διαλέγει ρόλους που μονίμως τον παρουσιαζουν με το ιδιο θλιμενο υφος που ειχε για πρωτη φορα στο Twelve Monkeys .

Απο ηχο μην τρελαίνεστε.
Δεν ειναι το δυνατο σημειο του dvd μιας και η ταινια δεν εχει τα πολλα ηχητικά εφφε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members